Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dostaliśmy wczoraj jeszcze nieobrobione zdjęcia z naszej sesji noworodkowej to się pochwalę
Sorry za zaśmiecanie forum, ale tak mi się te zdjęcia podobają, że muszę je pokazaćfabiola, JagoodkaK, Paula55, Fipsik, pralinka, dba, Majeczka2014, magdzia26, anulka81, Kaarolina, aswalda, Nelus, Diabla85, akuszerka89, aleksa.wawa, afrykanka, nenka, Tysia87, Szonka, pestka, AniaDS, K_A_M_A, Beataa25, Nieeesia, zoi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny! Dzisiaj mialam piekna nocke..normalnie az uwierzyc nie moge,ze tyle przespalam
w sumie od jakiejs 23 do 10:20. Nie licze w tym pobudek na siusiu,ale jak wracalam to zasypialam odrazu.
Teraz ide Was doczytacmagdzia26 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJagoodka, sliczna kurteczka
zakochalam sie.. Brzusio tez oczywiscie!
Tysia, mam nadzieje ze cos konkretnego Ci powiedza,albo zdzialaja zebys tak bezczynnie nie lezala w tym szpitalu.
Co do karmienia to ja ostatnio gdzies czytalam, ze jak dziecko spi sobie w dobre to najlepiej budzic po 4 h. Ale wiecie jak to jest z tymi artykulami. Pisac mozna, a w praktyce inaczej. Wydaje mi sie,ze jesli dzidzia jest najedzona, ladnie przybiera i ogolnie jest ok to ta godzinka nie zrobi roznicy?
Nie wiem mamusie, jeszcze nie jestem w temaciebede dopiero praktykowac i az sie boje szczerze... staram sie myslec pozytywnie poki co. Jeszcze przyjdzie czasd na martwienie.
Io, cudna sesja!! Poprostu schurpac synusiaajj, rozczulilam sie.
Moja cora cos od 2 dni spokojniejsza,az zaczelam sie lekko martwic. Ktg mam w poniedzialek dopiero.
Dziewczyny rozpakowywac sie!!!!JagoodkaK, Io lubią tę wiadomość
-
LO przystojny Kawaler nie ma co
U mnie nadal nic... Jutro wizyta u gin. Swoja droga nie myslalam, ze będzie potrzebna..
Zapytam chociaż o skierowanie na ktg. Moze mi da łaskawie.
Miłego dnia i nie iść w moje ślady tylko rodzic rodzic!!Io lubi tę wiadomość
-
No powiedzieli mi cos konkretnego,ze szyjka zamknięta i nic nie wskazuje na poród:-D mamy na sali tak wkurwiającą dziewuchę,ze masakra.ma termin na dziś i cały czas wyję,ze ona chce dziś rodzić i zadzwoniła po tatusia swojego,żeby jej cesarke"załatwił"wszyscy mają jej serdecznie dość,położne,pielęgniarki,lekarze,a już najbardziej my.22 lata,a taki pustak.
https://www.maluchy.pl/li-69041.png -
justyna14 wrote:Witam się tak w ogóle. Za nami pierwsza noc w domu. W końcu trochę pospałam
gorzej z moim mężem, ale się przyzwyczai. Mały ładnie jadł, raz tylko syrenę załączył na jakieś 5-10 min, a tak to cycuś o północy, o 3 i 6 i śpi teraz kochany aniołek z moim T na łóżku bo już o 6 nie kładliśmy go do łóżeczka. Tak to całą noc w łóżeczku spał ładnie
ale jestem z niego dumna.
Gorzej ma się sprawa ze mną bo po powrocie do domu od razu temperatury dostałam i dreszczy, potem raz mnie pot zalewał z gorąca a raz mnie trzęsło z zimna. Chyba cały ten stres dopiero teraz ze mnie schodzi. Dodatkowo mam marną morfologię po porodzie i słabne czasami ale mam duże oparcie w mężu na szczęście.
Moi mężczyźni właśnie pierwszy raz śpią razem w łóżkuaż mi się łezka w oku kręci
Co do brzuszka ciążowego to powiem Wam, że całkiem całkiem mój ładnie wygląda. Nie ma galarety, jest miękki ale nie taki pływający, całkiem jędrny jak na poporodowy uważam, postaram się potem wrzucić zdjęcia. Rozstępów nie mam żadnychteraz smaruje się jeszcze kremem przeciw rozstępom, ale chyba od dziś już zacznę czymś na obkurczanie ładne skóry.
Ale się rozpisałam
Justyna obserwuj tą temperaturę, bo ona może świadczyć o toczącym się jakimś stanie zapalnym. A najlepiej zadzwoń do gina i powiedz mu o tym. Nie ma żartów z podwyższoną temperaturą w połogu, szczególnie takim wczesnym! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
ja juz zaliczyłam serię telefonów "urodzilas juz? "
Zapisalam się na jutro na ktgpewnie powiedzą mi ze do listopada nie mam co liczyć na poród
Aswalda na tym etapie ciąży nie wymagają skierowania na ktg przynajmniej w przychodni przyszpitalnej w której ja chcę rodzic. Mój lekarz tez nie kazał mi chodzić na ktg ale ostatnio byłam na spotkaniu z położna z którą chce rodzic i kazała mi się zgłosić na ktg jak skończę 39 tydz. Dowiedz się może w twoim szpitalu tez tak jest.