Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybetinka wrote:Hahaha, Paula, padlam
To mialas niezla kolekcje na sobie
Anulka, Szymus boski! I jest mega podobny do mojego Matiego! Jak pokazalam mamie to az nie mogla uwierzyc.
Gosia, co za wlosyyyyyMasz meza Polaka? Bo to az niebywale zeby bobas mial taka niesamowita czupryne
Livka wyglada na mega zadowolona, ale ona rosnie!
Dba, no to mnie uspokoilas z Sabem! Czyli intuicja mnie nie zawiodla
Dziewczynki w dwupaku, sliczne brzuszki! Majeczka, mi sie wydaje, ze sie obnizyl od gory!
Jejku, zobaczycie jakie to jest niesamowite jak szybko sie zapomina jak to bylo z brzuszkiem... U mnie dopiero 2 tyg minely, a mi sie wydaje, ze tyyyyyyle czasu minelo i juz nie pamietam tego ciezaru. Az sie smutno robi na mysl, ze ten magiczny czas minal i juz nie wroci, a tak przeklinalam, ze juz mam dosyc
Tak, mam męża Polakai co najlepsze on i ja jesteśmy blondynami
-
nick nieaktualny
-
Fipsik wrote:Jagoodka gratki, jest chociaz pewnosc ze cie przyjma
a wiesz jaki lekarz jest w poniedzialek na dyzurze? Moze juz wtedy cie wezma na stol i jednak bedzie dzien wczesniej nina niz jagoda
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:42
Nelus, Io, magdzia26, doti77, betinka, nenka, Kaarolina, Majeczka2014, aswalda, dba, K_A_M_A, Quatriona, aleksa.wawa, anulka81 lubią tę wiadomość
-
Z ta czekoladą to jest tak, że jak zrobicie test, że maluszkom nie szkodzi to można jeść bo to o alergię chodzi. Ja jeszcze nie sprawdzałam bo na razie walczymy z tym ulewaniem i nie chcę sobie w razie czego zmartwień dokładać.
Ja to w sumie największą ochotę mam na pomidory, ale z tym muszę dłużej poczekać bo jeszcze nie jem surowego.
-
Dziewczynki bardzo przepraszam,ale od poniedzialku byłam w szpitalu jak wiecie,a nie mogłam później za cholerę internetu uruchomić,ani na tablecie ani na komórkce.Dziękuje za troske:-*
Dziś o 12 10 przyszedł na świat siłami natury mój synek.opisze Wam wszystko za chwilkę.Mały waży 3950,mierzy 58 cm.wedlug lekarzy termin miał na 17,więc urodziłam 3 dni po terminie.
Serdecznie pozdrawiam forumowe ciocie.Króliczek Leoś.
magdzia26, nenka, Kaarolina, Paula55, Majeczka2014, akuszerka89, karolcia:)))), Fipsik, Nelus, Io, aswalda, Diabla85, zoi, Mika 28, dba, K_A_M_A, pestka, betinka, ofcooo, sylwia1985, aleksa.wawa, anulka81 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69041.png