Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
A wogole dzisiaj byłam na ostatniej konsultacji przedporodowej - u okulisty... jak usłyszała ze mam termin za 3 dni i ze tak na ostatnią chwilę przyszłam to miała taką minę
Hehehe śmiać mi się chciało
Fipsik lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Dziewczyny u mnie tragedia!!! Cos mnie bierze wsensie choroba
zaraz sobie w leb strzele
Tak mnie telepie zimno na zmiane z uderzeniami goraca, temp poki co 37,4. W kosciach czuje sir jak na grype i leb mnie boli.
Wzielam paracetamol i wit C....
Plakac mi sie chce jak nie wiem. Mama bawi malego i ja mam go dostawac tylko na karmienia zeby go nie zarazic
Musze na necie poszukac maseczki. Z kad mi sie to wzielo??
U nas tez takie krosteczki byly. Juz mu to schodzi.
Paula czy karmisz piersią? Takie objawy czasami mogą zwiastować zapalenie piersi...
-
betinka wrote:Dziewczyny, powodzenia na cc i wywolaniach!!!!!!
Mam lupy z Biedy! 2 kartony Dady 2 i 2 Dady 3
A sluchajcie, jak to jest z wizytami w przychodni u pediatry/poloznej? Myslalam, ze polozna to tak z partyzanta do domu orzychodzi i troche stresa mialam, bo ja z mlodym jeszcze u rodzicow, a tu maz mowi, ze nikogo nie bylo. No i nie wiem kiedy poerwszy raz z nim gdzies isc, nawet nie wiem ile przybiera -
Paula55 wrote:Dziewczyny u mnie tragedia!!! Cos mnie bierze wsensie choroba
zaraz sobie w leb strzele
Tak mnie telepie zimno na zmiane z uderzeniami goraca, temp poki co 37,4. W kosciach czuje sir jak na grype i leb mnie boli.
Wzielam paracetamol i wit C....
Plakac mi sie chce jak nie wiem. Mama bawi malego i ja mam go dostawac tylko na karmienia zeby go nie zarazic
Musze na necie poszukac maseczki. Z kad mi sie to wzielo??
U nas tez takie krosteczki byly. Juz mu to schodzi.Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie zaczynało się od uczucia rozbicia, dreszczy, bólu kości i mięśni, gorączki 39 stopni. Niby piersi też nie były skamieniałe i ściągałam pokarm co 40 min. Często karm, jeśli pojawi się gorączka - zbijaj paracetamolem, by nie przepaliła pokarmu. Piersi polewaj bardzo gorącą wodą z prysznica. Na ewentualne nawały pomaga kapusta.
-
Paula u mnie bylo tak samo w sobote, temp 38,2 dreszcze, bol glowy, a piersi miekkie jak flaki i nic nie bolalo, przeszlo samo i nie wiem co to bylo, bo raz juz zastoj mialam-wtedy tez nic nie bolalo ale piers czerwona i twarda z jednej strony, wiec to mogl byc znowu zastoj? Ale to dziwne ze mamy to na podobnych etapach co nie?
Paula55 lubi tę wiadomość