Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzmykam zaraz wziac kapiel i do lozka. Mimo krotkiej drzemki jakos czuje sie przymulona. Brzuch boli, nie tyle co juz podbrzusze a w wiekszosci brzuch... Chodze jak obita przez jakies stado... :(poleze, moze uda sie troche odpoczac i oko przymknac.
Dobrej nocy mamuski.
Madzia mam nadzieje,ze rano juz bedziesz tulic swojego Nikosia. -
Diabla85 wrote:Dzieczyny pomóżcie! Mój maluch spał dzisiaj od godz 8 łącznie ze 4 godziny. Cały czas płacze, nie napina się więc brzuszek go nie boli. Ciągle chce jeść a moje cycki miękkie jak flaki. Co to może być? Jakiś skok rozwojowy czy co?
Mati tez jakies dziwne opcje robi. Je i po ok 10 min sje odrywa, ciagnie mi sutki jak gume do zucia, kwiczy. Zrobilam mega akcje z podkreceniem laktacji - Ricinus communis, Femaltiker i duzo wody. Teraz cycki chca mi wybuchnac, Mati jak puszcza, to mu sie na twarz leje, a ten i tak kwiczy. Brzuch.to raczej nie jest, dziwak!
A w ogole wiecie jaka ma faze?! Odkad wrocilismy do domu, po kazdym kapaniu wali kupe w recznik! Mamy system, ze maz go trzyma w wannie, a potem ja na siebie recznik i mi go podaje do opatulenia, a w tym czasie podmienia wanienke na przewijak. No a Mati w tym czasie wali kupsko w najlepsze w ten recznik, CODZIENNIE! Chyba musze kupic trzeci, bo oszaleje z tym praniem.martusia86 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
Dostałam przed chwila znieczulenie ulga niesamowita przeżywam wręcz stan nirwany w wcześniej skurcze co 3-4 min i ból taki jakby ktoś lamal mi kręgosłup i wyciagal po kawałku przez tyłek... na razie mam 4 cm rozwarcia wiec długa droga przedemna ale znieczulenie zzo to wybawienie. normalnie.
nenka, stardust87, akuszerka89, Majeczka2014, kark, sylwia1985, Nelus, Agusia ;), Io lubią tę wiadomość
-
Diabla85 wrote:Dzieczyny pomóżcie! Mój maluch spał dzisiaj od godz 8 łącznie ze 4 godziny. Cały czas płacze, nie napina się więc brzuszek go nie boli. Ciągle chce jeść a moje cycki miękkie jak flaki. Co to może być? Jakiś skok rozwojowy czy co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 października 2014, 23:39
-
a my po pierwszym karmieniu mam nadzieje, ze mała terrorystka będzie spać bo cały dzień dała mamusi popalić tak ze ledwo żyję, a wyglądam jak pół dupy zza krzaka normalnie pierwsza świeżość teraz mam nadzieje drzemka do 3 na drugą turę
madzia najwyższy czas kochana, powodzenia!! oby poszło szybko i bez komplikacji
majeczka kobito, a ty na co czekasz musisz byc twarda eksmisja małej i dajesz tu do nas wiecznie niewyspanych z worami pod oczami i wymuldanymi cycami szczęśliwych mamusiekdoti77, Majeczka2014, kark lubią tę wiadomość
-
Heja Kazik! Witam sie na drugim karmieniu:-)
Magdzia trzymam kciukasy za szybki porod!
Majeczko badz dzielna. I na Ciebie przyjdzie pora;-)
Cos mialam komus odpisac ale syandardowo zapomnialam -
A ja wnet będę zaczynać karmić,bo niedawno dopiero prysznic wzięłam.Damianek przytył 1 kg i teraz od jakiegoś czasu rozm.62 mu ubieramy. Najlepiej,bo dużo ciuszków jak półśpiochy,pajace nie ubrał,bo po prostu stopy mu się nie mieściły.Mam synka z dużymi stopami,no ładnie.Oki idę karmić,bo mi leko zaczyna kapać z cycków.dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 00:56
BlackLuna lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Doti moj syn tez ma duze stopy! I siusiaka:-P
Karolina Ty chyba i tak sporo z Krzysiem przeszlas to chociaz pospac Ci niech da:-)Kaarolina lubi tę wiadomość