Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Kaarolina Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka moje gratulacje czeeekamy wiadomo.na.foty foty i wiesci oczywiscie :)

Stardust nie czytaj tego ;) ale u Nas karmienie numer 1 :D a ostatnie bylo o 22 ;)

stardust87 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • Diabla85 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jemy po raz drugi.

Majeczka gratulacje!!!

[doxs9km.png
    4ilkhk7.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka gratulacje :)

qb3c82c3gptozz8t.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Drugie karmienie, nie wierze, ze jest ta godzina!!!!!!!

Majeczkooo, nasza pazdziernikowa wrzesnioweczko,.wisienko na torcie, GRATULACJE!!! Witamy w boju zwanym macierzynstwem :) Zyczymy z Matim zdroweczka i czekamy na zdjecia i relacje!

stardust87 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Nelus Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my właśnie wracamy od teściów, teraz leci szósta godzina jazdy samochodem a mała jsk narazie obudziła się to raz na karmienie i przewiJanie. Ale jestem padnieta, nic nie odpoczelam. Teraz mam 22 i czeka mnie w domu kupa roboty, pranie i rozpakowanie. Jutro idziemy na wizytę kontrolna, ciekawe ile moja myszka waży. Wszyscy w szoku bo jest bardzo długa i nosi juz niektóre ciuszki na 3 miesiące lol

Teraz będę was czytać na bieżąco

Majeczka wreszcie się doczekalas, życzę cierpliwości i zdrówka dla was dwóch ;) czekam na foto

201703012752.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka - gratulacje!!!! Wracajcie szybko do domu.

Karmienie nr 2. Ciekawe czy znowu bedzie pobudka o 7. Musze moje,u dziecku wiecej mleczka sciagac bo rzuca sie na butelke jakby chcial mi reke odgryzc.

Fipsik lubi tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Florentine Ekspertka

Wysłany: 7 października 2014, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pestka wrote:
    a to możliwe, że tak długo przychodzi pokarm właściwy? Wszystkie dziewczyny maja nawały, a u mnie...no proszę;)
    ale maluszek się najada, bo śpi po 2-3h. Czasem i 4, tylko kurcze martwi mnie to, że nie mogę nic odciągnąć...jak długo to może trwać? ah no i ja jestem po porodzie sn, czyli w teori juz powinnam nawał przejść...:/
    W środę idę do szpitala na zdjęcie szwów może coś mi w poradni laktacyjnej pomogą...
    Nie mam Femaltikera, mam herbatkę na laktację Herbapolu. Ale może i tą zakupię na wszelki;)

hej :) tu listopadówka - wrześniówka 2014r. (moje dziecię się pospieszyło - odklejenie łożyska z ogromnym krwotokiem, brrrrrr...) i wczoraj tydzień po cięciu dopiero moje mleko zrobiło się białe i udało mi się odciągnąć 6 x po 50ml :) czyli 6 karmień mojej kruszynki, także spokojnie, rozbuja się :)

pestka lubi tę wiadomość

Listopadówka/Wrześniówka 2014r. b95lnsr.png
  • nenka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My karmienie nr 2 ale ją to jakoś nieprzytomna jestem

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wreszcie Majeczka jest z nami :D Żeby to uczcić to przydałaby się lista :P

Ja jak Mika, głównie nabiał jem, młody kolek nie ma, tylko stęka jak star pryk jak chce się wypurkać :P

Ja raz mu dałam espumisan, bo stwierdziłam, że może lepiej mu się będzie purkać i do następnego karmienia, przez 3h jęczał, a nie tylko te kilka sekund przed puszczeniem bączka :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa, dziewczyny, myślicie, że mój lekarz ogólny wypisze mi receptę dla Kajtka na szczepienia czy może to zrobić tylko pediatra?

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My mamy wizytę u pediatry 10 października i nadal nie wiem na jakie szczepienie się zdecydować :-/

qb3c82c3gptozz8t.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :) co tam słychać mamusie ? u nas jest ok - mała wczoraj zasnęła o 22, na pierwsze jedzonko obudziła sie o 2:20 a na drugie o 6:40 (codziennie w porach nocnych budzi się co 4 godz)

Nelus u nas już idą ciuszki na rozm 62 - a przecież mała ma dopiero 4 tygodnie - aaa i też jest tak że wejdzie w bluzeczki na rozm 74,68

któraś też pytała o mleczko mm - moja w szpitalu już zjadała 90ml. W domu przez pierwsze 3 tyg też tyle jadła, dopiero teraz od 2 dni podaje jej 120ml. Narazie nie płacze, ładnie robi kupki (to nic że robi 1 raz dziennie) no i nie placze - a to przecież jest najważniejsze

oooo matko juz zamknęliśmy liste ? nie wierze !!!

no i majeczko, nasza wyczekana mamusiu gratulujemy a zarazem życzymy zdrówka i szybkiego powrotu do domku :)

• Ewi25 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasz mały terrorysta od godz 5 nie chcę spać...

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia19 twoje dziecie robi kupę raz dziennie? Mój mały urwis wali z 10 razy dziennie, czasami mam wrażenie że na pampersach nie wyrabiamy. No ale jak się karmi chyba cyckiem to więcej dzieci srają.

qb3c82c3gptozz8t.png
  • Szonka Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka gratulacje! wow lista zamonieta :) a dopiero czekapysmy na jej otwarcie.

dqprj44j5vs5457v.png

mhsvx1hpdelktj27.png[

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 października 2014, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewi25 wrote:
    Gosia19 twoje dziecie robi kupę raz dziennie? Mój mały urwis wali z 10 razy dziennie, czasami mam wrażenie że na pampersach nie wyrabiamy. No ale jak się karmi chyba cyckiem to więcej dzieci srają.

moja jest cały czas na mm :)

• Migotka22 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    A my dzisiaj mieliśmy jechać na badanie bioderek, a zamiast tego jedziemy do pediatry :(
    Młody od wczoraj tak ulewa, a właściwie chyba wymiotuje ;( i do tego przy każdym jedzeniu jest taki płacz, że szok juz nie wiem co mam robić :(

relganlikx65a1ud.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka gratulacje!!!!w koncu się doczekalas:-) a pamiętam jak niedawno rozpoczynalysmy listę a:-) matko jak to zlecialo.
    Ewi mój synus jest tylko na cycku i robi nawet czasami 6,7 kup dziennie:-)

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 10:02

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 7 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Majeczka gratulacje!!!!w koncu się doczekalas:-) a pamiętam jak niedawno rozpoczynalysmy listę a:-) matko jak to zlecialo.
    Ewi mój synus jest tylko na cycku i robi nawet czasami 6,7 kup dziennie:-)
    JA równiez się dzis witam :) cholerka moja mała dzis karmienie o 1 i o 4 i koniec spania i tak 2 godzinny lezała u nas w łóżku i cycała i miączała glizda jedna kupy coś od wczoraj rana brak :(
    Wszystkie urodziły zdrowe bobasy tylko się cieszyć :)
    Tysia tak szybko to przeleciało ze niedługo zaczniemy gadac o pierwszych kroczkach :)
    Lista zamknięta :) Super
    Majka gratuluje bobej jest juz z Tobą i tak się bałas a wylazła jednak :P

Tysia87 lubi tę wiadomość

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
‹‹ 2182 2183 2184 2185 2186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ