Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Majeczka moje gratulacje czeeekamy wiadomo.na.foty foty i wiesci oczywiscie
Stardust nie czytaj tego ale u Nas karmienie numer 1 a ostatnie bylo o 22stardust87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Drugie karmienie, nie wierze, ze jest ta godzina!!!!!!!
Majeczkooo, nasza pazdziernikowa wrzesnioweczko,.wisienko na torcie, GRATULACJE!!! Witamy w boju zwanym macierzynstwem Zyczymy z Matim zdroweczka i czekamy na zdjecia i relacje!stardust87 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68923.png -
A my właśnie wracamy od teściów, teraz leci szósta godzina jazdy samochodem a mała jsk narazie obudziła się to raz na karmienie i przewiJanie. Ale jestem padnieta, nic nie odpoczelam. Teraz mam 22 i czeka mnie w domu kupa roboty, pranie i rozpakowanie. Jutro idziemy na wizytę kontrolna, ciekawe ile moja myszka waży. Wszyscy w szoku bo jest bardzo długa i nosi juz niektóre ciuszki na 3 miesiące lol
Teraz będę was czytać na bieżąco
Majeczka wreszcie się doczekalas, życzę cierpliwości i zdrówka dla was dwóch czekam na foto
-
pestka wrote:a to możliwe, że tak długo przychodzi pokarm właściwy? Wszystkie dziewczyny maja nawały, a u mnie...no proszę
ale maluszek się najada, bo śpi po 2-3h. Czasem i 4, tylko kurcze martwi mnie to, że nie mogę nic odciągnąć...jak długo to może trwać? ah no i ja jestem po porodzie sn, czyli w teori juz powinnam nawał przejść...
W środę idę do szpitala na zdjęcie szwów może coś mi w poradni laktacyjnej pomogą...
Nie mam Femaltikera, mam herbatkę na laktację Herbapolu. Ale może i tą zakupię na wszelki;)
hej tu listopadówka - wrześniówka 2014r. (moje dziecię się pospieszyło - odklejenie łożyska z ogromnym krwotokiem, brrrrrr...) i wczoraj tydzień po cięciu dopiero moje mleko zrobiło się białe i udało mi się odciągnąć 6 x po 50ml czyli 6 karmień mojej kruszynki, także spokojnie, rozbuja siępestka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wreszcie Majeczka jest z nami Żeby to uczcić to przydałaby się lista
Ja jak Mika, głównie nabiał jem, młody kolek nie ma, tylko stęka jak star pryk jak chce się wypurkać
Ja raz mu dałam espumisan, bo stwierdziłam, że może lepiej mu się będzie purkać i do następnego karmienia, przez 3h jęczał, a nie tylko te kilka sekund przed puszczeniem bączka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywitam co tam słychać mamusie ? u nas jest ok - mała wczoraj zasnęła o 22, na pierwsze jedzonko obudziła sie o 2:20 a na drugie o 6:40 (codziennie w porach nocnych budzi się co 4 godz)
Nelus u nas już idą ciuszki na rozm 62 - a przecież mała ma dopiero 4 tygodnie - aaa i też jest tak że wejdzie w bluzeczki na rozm 74,68
któraś też pytała o mleczko mm - moja w szpitalu już zjadała 90ml. W domu przez pierwsze 3 tyg też tyle jadła, dopiero teraz od 2 dni podaje jej 120ml. Narazie nie płacze, ładnie robi kupki (to nic że robi 1 raz dziennie) no i nie placze - a to przecież jest najważniejsze
oooo matko juz zamknęliśmy liste ? nie wierze !!!
no i majeczko, nasza wyczekana mamusiu gratulujemy a zarazem życzymy zdrówka i szybkiego powrotu do domku -
nick nieaktualny
-
Tysia87 wrote:Majeczka gratulacje!!!!w koncu się doczekalas:-) a pamiętam jak niedawno rozpoczynalysmy listę a:-) matko jak to zlecialo.
Ewi mój synus jest tylko na cycku i robi nawet czasami 6,7 kup dziennie:-)
Wszystkie urodziły zdrowe bobasy tylko się cieszyć
Tysia tak szybko to przeleciało ze niedługo zaczniemy gadac o pierwszych kroczkach
Lista zamknięta Super
Majka gratuluje bobej jest juz z Tobą i tak się bałas a wylazła jednak
Tysia87 lubi tę wiadomość