X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny potrzebuje szybkiej porady. Musze kupić laktator elektryczny, czy mogłybyście mi powiedzieć jakich Wy używacie? Wiem że ten temat przewijał się już wielokrotnie na forum ale żywcem nie mam czasu żeby poszukać bo moje dziecię non stop na cycusiu siedzi. Z góry bardzo dziękuję za pomoc :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • dba Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabiola tutaj są polecane 2: z medeli i canpola :)
    akuszerka zapomniałam Ci napisać- bardzo Ci współczuję tego paskudztwa, jak ja się cieszę, że mnie nic takiego nie spotyka, bo jestem sama i w razie "w" nie miałabym kogo do pomocy :( w takich chwilach jak ta zdaję sobie sprawę z tego, że dzieci mają tylko mnie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 15:58

• Mika 28 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kupiłam medeli mini electric i całkiem dbrze mi z nim :P ale mam go dopiero 3 dzień sciąga całkiem dobrze i szybko i ma mega ssanie hehe :) Na początku myślałam że mi sutki wyrwie :P

Dziewczyny polecają też canpola tak jak dba napisała

A My własnie ze spacerku wróciłyśmy z moją ferajną :) mała jak tylko wyjechaliśmy po starszą do zerówki o 14 tak spi do teraz i pewnie pośpi do 17 albo 17:30 bo to jej pora a potem będzie rządzić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 16:12

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • justyna14 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:58

relg3e5e6cfj7fkg.png
    zrz63e5ewa17bqxb.png
    km5sdf9hhvdxzmyl.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo Wam bardzo za pomoc :) Zdecydowałam się na medele :):)

Kaarolina lubi tę wiadomość

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • Quatriona Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam Canpol Easy start i jestem bardzo zadowolona,można regulować moc ssania

4eWXp1.png
    rYcQp1.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fabiola wrote:
    Bardzo Wam bardzo za pomoc :) Zdecydowałam się na medele :):)
    ja polecam sklep internetowy jesli szukasz nowego :)niedawno tam kupowałam i nawet za przesyłkę się nie płaci :)

fabiola lubi tę wiadomość

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mojemu synkowi wyskoczyly malutkie krostki czerwone zakonczone bialym dziubkiem.najwiecej ma na czole ale sa tez na policzkach.co to moze byc? Jak wczoraj bylam u poloznej to byly ledwo widoczne i powiedziała ze to moze od czapeczki.ale dupa jak od czapeczki na policzku....czytalam troche i nie wiek czy to tradzik czy potowki czy prosaki czy juz sama nie wiem co:-( nie swedzi go to.tylko tak nieladnie wyglada na takiej gladziutkiem buziuni:-(

https://www.maluchy.pl/li-69041.png
  • aluśka1987 Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia u mojej Lilki jest to samo takie własnie czerwone krostki z białym dziubkiem,położna jak wczoraj była to powiedziała że to są jeszcze zmiany hormonalne i kazała psikać octaniseptem na patyczek do uszu i smarować te krostki,powinno pomóc:)

aluśka1987
    c55fdqk384no0mox.png

Wysłany: 8 października 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iv098u69fygogohm.png

aluśka1987
    c55fdqk384no0mox.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aluśka1987 wrote:
    Tysia u mojej Lilki jest to samo takie własnie czerwone krostki z białym dziubkiem,położna jak wczoraj była to powiedziała że to są jeszcze zmiany hormonalne i kazała psikać octaniseptem na patyczek do uszu i smarować te krostki,powinno pomóc:)
    Dzięki. Już myślałam, że na całym forum tylko mój misiek ma krostki:-( mam octanisept do pepuszka, który dzisiaj odpadł:-) a już smarowalas te krostki? Pomoglo cos?

Wysłany: 8 października 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze nie smarowałam bo dzisiaj mój mąz miał kupić octanisept,także od dzisiaj zaczynam,mam nadzieje że coś pomoże,ja pępuszka niczym nie psikałam ani nie smarowałam,odpadł po równym tygodniu i pięknie już wygląda:)

aluśka1987
    c55fdqk384no0mox.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tysia87 wrote:
    Dziewczyny mojemu synkowi wyskoczyly malutkie krostki czerwone zakonczone bialym dziubkiem.najwiecej ma na czole ale sa tez na policzkach.co to moze byc? Jak wczoraj bylam u poloznej to byly ledwo widoczne i powiedziała ze to moze od czapeczki.ale dupa jak od czapeczki na policzku....czytalam troche i nie wiek czy to tradzik czy potowki czy prosaki czy juz sama nie wiem co:-( nie swedzi go to.tylko tak nieladnie wyglada na takiej gladziutkiem buziuni:-(
    Kochana, to tradzik ;) Niestety nasze hormony go powoduja. Mamy sie nim nie martwic i nic z nim nie robic - sam zniknie (wczoraj polozna tak mowila). Tez nie moge przezyc, bo Matis taka sliczna skore mial.

Fabiola, swietny wybor! Ja mam od pierwszego tygodnia po porodzie Mini Electric Medeli i uzywam regularnie, naprawde sprzet godny polecenia :)

fabiola lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • Mika 28 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to trądzik niemowlęcy Ja moja córcia też to miała już jej znika bo byłyśmy u pediatry i nam zapisała kremik urabiany ważne tylko zebyście tego nie natłuszczały ale i też nie przesuszały

bhywkrhm4kro7bny.png
    relgio4pjw325a69.png
  • Tysia87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betinka tak właśnie jak wertuje fora to ten trądzik jest najbardziej prawdopodobny. Kurde też miał taką śliczna śniadą cerę, a teraz ma krostki....nie jest ich narazie dużo, ale pewnie się zwiększa.

• Tysia87 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika betinka aluska Dziękuję za pomoc:-)

betinka lubi tę wiadomość

Wysłany: 8 października 2014, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    alez prosze bardzo:)

Tysia87 lubi tę wiadomość

aluśka1987
    c55fdqk384no0mox.png
  • betinka Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki, czy Waszym dzieciaczkom tez wypadaja wloski z czubka glowy? Matiemu juz ledwo co naczubku zostalo, a przeciez o nic nie trze, na reszcie glowki geste, tylko ten czubek jakby mu ktos kosiarka przejechal :/

Ps. Moj syn wlasnie tak wojowal przy cycku, ze sobie go wsadzil w oko i mu zalal oko :D

dba lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-68923.png
  • ofcooo Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pamiętajcie ubierać sie na cebulkę. Na spacerek wziąć do wózka dodatkowa chustę na szyje czy sweter bo w połogu jesteśmy bardziej narażone na rożne przeziebienia. A jak już sie to stanie to kiepsko bedzie i z Wami i z laktacja wiec dbajcie o siebie mamusie :*

Fipsik, le'nutka, akuszerka89, nenka lubią tę wiadomość

zem3h371xcq8c2sz.png
    qdkkwn15frnb311v.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja co wyjde na dwor to mnie potem prawy cycek boli :/

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
‹‹ 2191 2192 2193 2194 2195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ