Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula55 wrote:No tak sldko wlasnie!!! Moj t wymyslil ze marchewka haha
Espumissanu nie dawalam.
A saba dajemy 3x dziennie po 10-12 kropli. -
a w ogóle to ja cudownie, że jesteście, że nie zniknęły wrześniówki po porodach i możemy się nawzajem wspierać i informować
Paula55, Io, akuszerka89, nenka lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:No my testujemy...licze no to ze w koncu cos bedzie ok. A juz wogole bedzie git jak odstawimy te krople...
ofcooo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeja Ale mnie tu dawno nie bylo Wiecej na FB bo mam w tel.i zawsze pod reką.
Paula obilo mi sie o oczy ze cos na temat Boboticu pisalas do Stardust ale cofam strony i nie moge dojść do czego to bylo nawiązane...
U nas od dwoch dni tez zaczely sie kolki (chyba). Pediatra polecila Bobotic wiec mu podaje 8 kropli przed kazdym jedzeniem. Nocke mi ładnie przespał, ale od rana był kwik
Teraz w koncu zasnął ehhh
-
Paula55 wrote:Stardust tez tak zawsze mysle. Super ze jestesmy w "kupie" tu i na fb!! myslalam ze bedzie ciezej
No mam taka nadzieje ze to sie skonczy, choc i tak zle nie jest
Potem zabkowanie -
aleksa.wawa wrote:Heja Ale mnie tu dawno nie bylo Wiecej na FB bo mam w tel.i zawsze pod reką.
Paula obilo mi sie o oczy ze cos na temat Boboticu pisalas do Stardust ale cofam strony i nie moge dojść do czego to bylo nawiązane...
U nas od dwoch dni tez zaczely sie kolki (chyba). Pediatra polecila Bobotic wiec mu podaje 8 kropli przed kazdym jedzeniem. Nocke mi ładnie przespał, ale od rana był kwik
Teraz w koncu zasnął ehhhPaula55, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
Dokladnie.
My odstawilismy bo na malego dzialal korkujaco. A jak juz szla jedna kupa na dzien to byla przeogromna, wylewala sie jak lawa i wygladala jak budyn w musztardowym kolorze i slodko pachniala
Stardust synek szwagierki i corka kolezanki przechodza zabkowanie i masakra..
To dwoje dzieci ktore od poczatku byly aniolami i przesypialy cale noce. Teraz goraczkuja, placza i budza sie co pol h nawet w nocy
-
Ciekawe czemu na jednego maluszka działa bobotic na innego espumisan a na jeszcze innego sab? Przecież maluszki mają takie same wnętrzności malutkie:-) ja od razu trafiłam dobrze z boboticiem.Chociaz dziś przez moment myślałam że korkuje małego tak jak u Pauli.Ale zrobił 3 kupencje i jest git majonez:-)https://www.maluchy.pl/li-69041.png
-
aleksa.wawa wrote:Heja Ale mnie tu dawno nie bylo Wiecej na FB bo mam w tel.i zawsze pod reką.
Teraz w koncu zasnął ehhh
Mi sie wydaje, że 8 kropli to za duza dawka. Na opakowaniu pisze żeby po trzy krople podawać, nie przekraczając 18 kropli na dobeFipsik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwo_na wrote:Mi sie wydaje, że 8 kropli to za duza dawka. Na opakowaniu pisze żeby po trzy krople podawać, nie przekraczając 18 kropli na dobe
Mi znajomy farmaceuta tak kazal podawac i nie patrzec na ulotke wiec mu tak podaje Mlody jak zasnął o 13 tak spi na brzuszku do tej pory
To u nas kupki byly juz 3 i są z grudkami takze poki co dziala prawidlowo ufff
Ale wczoraj bylo troche sluzu w kupce -
Io wrote:Stardust - dzieki za odpowiedz! Ale te plesniawki w buzi widac? Bo ja zagladalam i nic nie widze. Tyle, ze maly nie bardzo chce wspolpracowac z tym pokazywaniem.