Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
a ja tam napiszę, że byłam dziś na kontroli i zdziwiona jestem bardzo, bo po 1. mogę już ćwiczyć - brzuszki też (tylko bez podnoszenia ciężarów na siłowni ), 2. mogę już się basenować i kąpać w wannie (WRESZCIE!!!), 3. mogę już zachodzić w kolejną ciążę (), ale jeśli poród by był przed upływem roku po poprzednim to będzie cc. I tyle. A ja głupia się naczytałam, że po cc, to w ciążę dopiero po roku zachodzić można, bo macica może pęknąć itd i odmawiałam sobie przez to... <debil>
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 07:58
ofcooo, dba lubią tę wiadomość
-
stardust87 wrote:a ja tam napiszę, że byłam dziś na kontroli i zdziwiona jestem bardzo, bo po 1. mogę już ćwiczyć - brzuszki też (tylko bez podnoszenia ciężarów na siłowni ), 2. mogę już się basenować i kąpać w wannie (WRESZCIE!!!), 3. mogę już zachodzić w kolejną ciążę (), ale jeśli poród by był przed upływem roku po poprzednim to będzie cc. I tyle. A ja głupia się naczytałam, że po cc, to w ciążę dopiero po roku zachodzić można, bo macica może pęknąć itd i odmawiałam sobie przez to... <debil>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 21:41
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
ja też muszę kupić chyba tablet bo z moim tel. coś nie tak. Normalnie mojego fb obsługuje bez żadnego problemu i szybciutko, a naszą grupę na fb nawet otworzyć nie chce
Ja też bym się chyba bała z tą ciążą.. że macica nie wytrzyma w miejscu szycia. Ale mówiła, że można. -
Ostatnio czytalam wypowiedzi kobitek na forum po cc i wiele z nich ktore szybko zaszly w ciaze mialy duze bole w miejscu rany.
Kilka przelezalo tez ciaze bo bylo wlasnie podejrzenie rozejscia sie czegos tam...
Ale wiadomo sprawa indywidualna. Mnie sie tam nie spieszyLimerikowo lubi tę wiadomość
-
Mnie niby też. Co najmniej rok bym chciała poczekać. Ale różnie może się zdarzyć. Szczególnie że dostałam recepty na minipigułkę a u mnie z punktualnością to różnie bywa ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 23:02
-
Hej dziewczyny, mało która z was pewnie mnie kojarzy, niezbyt czesto sie udzielałam ale podczytuje was od jakiegos czasu. Jestem mama wrzesniaczka Maciusia. Od kilku dni od kiedy pojawił sie temat zamkniecia tego watku czaje sie zeby napisac. Wiem ze uciekacie w inne miejsce ceniac swoja prywatnosc i mam takie niesmiałe pytanie czy mogłabym jeszcze przyłączyc do waszej grupy FB? Wiem ze wybrałam najmniej odpowiedni moment. Naiwnie myslalam ze z forum nigdy nie znikniecie i myslalam ze pod koniec ciazy juz za późno zeby sie wam wcinac w watek bo jestescie bardzo zżyte ze sobą i pewnie nie bede mile widziana. Macie pelne prawo mnie pogonic, bedzie mi przykro ale bede musiała przyjac to na klate. Pisze bo wiem ze jesli tego nie zrobie to na pewno bede załowac. Nie raz wasze doswiadczenia okazały sie dla mnie duzym wsparciem. Nie jestem trolem, nie prowadze zadnej działalnosci handlowej i mam czyste zamiary, wiedze nabyta tutaj wykorzystuje tylko na własny użytek no i mojego synka oczywiscie. Jesli jakims cudem mnie przygarniecie obiecuje wieksza aktywnosc. A teraz koncze mój wywód bo wlasnie skonczylismy karmienie i zmykamy spac. pozdrawiam Marta- wierna podczytywaczka
-
marta_kwk wrote:Jak znaleźć grupę na fb? Chciałabym dołączyć a tutaj widzę że już prawie nikt nie został...
marta pisz do szonki o przyjecie, grupa na fb nie jest juz tajna, a zamknięta także jest widoczna, tam kliknij ze chcesz dołączyć a reszta jak juz pisałam należny do szonki -
stardust87 wrote:a ja tam napiszę, że byłam dziś na kontroli i zdziwiona jestem bardzo, bo po 1. mogę już ćwiczyć - brzuszki też (tylko bez podnoszenia ciężarów na siłowni ), 2. mogę już się basenować i kąpać w wannie (WRESZCIE!!!), 3. mogę już zachodzić w kolejną ciążę (), ale jeśli poród by był przed upływem roku po poprzednim to będzie cc. I tyle. A ja głupia się naczytałam, że po cc, to w ciążę dopiero po roku zachodzić można, bo macica może pęknąć itd i odmawiałam sobie przez to... <debil>
Oooo Stardust to ja dokładnie sądziłam to samo tzn. że ciąża dopiero za najwcześniej za rok:D ...czekam na swoją wizytę i mam nadzieję że moja ginka powie mi to samo:D -
O masz! Człowieka nie ma przez chwilkę a wszystkie znikacie na fb:D Czy ja też mogę prosić o link na fb
Szonka zaprosiłam Cię do przyjaciółek :D:DWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 12:36