Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ofcooo- dzieki za wsparcie:) Naprawdę odzywałam się kilkukrotnie na fb, ale za to tutaj mnie już dawno nie było.
Mam prośbę- czy mogłybyście wrzucic na fb moje zapytanie i skopiować mi tu odpowiedzi? Bo nie wiem czy/kiedy dostanę się na fb:)ofcooo lubi tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
b-c tu masz link do grupy https://www.facebook.com/groups/265723450273465/, pewnie nie chcacy cie usunelam jak usuwałam inne profile. sorki, tak czasem bywa jak sie lewa reka robi cos na kompie a prawa trzyma dziecko do kamienia.
ofco, masz racje, tez nie chciałabym zostac usunieta. Mój błąd -
zgłosiłam sie już do grupy i czekam na przyjęcie3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
ofcooo wrote:
To samo tyczy sie dziewczyn nowych jak Wronka czy Ameiva - fajne dziewczyny - wypowiadają sie na forum grupy zamkniętej, No ale tam juz praktycznie nikt nie zagłada. Na FB nie trzeba zapraszać ludzi do przyjaciół i znajomych - profil można zablokować. A grupy dyskusyjne powinny byc otwarte na nowych - ciekawych członków. A jesli ktoś wrzuca zdjęcia i boi sie czy gdzieś nie zostaną wykorzystane to niech sie najpierw sam zastanowi po co je w ogóle wrzuca do sieci?????
ofcooo dziekuje za mile słowaofcooo lubi tę wiadomość
-
Maciuś rosnie jak na drozdżach, myslalam ze nie dojada i czesto ostatnio ulewa a tymczasem okazuje sie ze w miesiac przybral kilogram urodzil sie z waga 4050 a 2 dni temu mial juz 6300 kg. podobno w 6 msc zycia dzieciaki powinny podwoic wage urodzeniowa a tymczasem u nas chyba wczesniej to nastapi. Szkoda ze tylko tak malo spi w dzien lapie krotkie drzemki wiec ciezko cokolwiek zrobic obiad ugotowac czy cos ale chociaz w nocy ladnie spi. Zakochana jestem w nim po uszy :)a co slychac u Michasia? Ewi czekamy na nowym forum
Ewi25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmevia, u mnie podwojenie będzie w 3 miesiącu, bo Kajtuś urodził się 2930, najniższą wagę miał 2710g, a teraz ma 5700g
Też męczymy się z ulewaniem, ale przybiera ponad 1kg miesięcznie, więc nic z tym nie robię tylko czekam aż minie (nawet zagęszczacz Nutriton na niego nie działa). -
Kark a ulwa mu sie bezposrednio po posilku czy tez później? Jesli od razu to z przejedzenia. Maciek potrafi ulewac ponad 2 godziny od jedzonka takim serkiem nadrtawionym. Martwie sie bo pediatra mówi ze to moze byc alergiczne. Czasem jest tylko kilka kropelek a czasem, na szczescie rzadko nawet caly posilek potrafi zwrocic. Podobno to moze przejsc po 3 miesiacu zycia ale nie musi. Na razie ciagle chodze zapluta. Moj maz i ja w sumie nie jestesmy na nic uczuleni wiec nie wiem po kim to ma ;/ Córeczka mojej siostry miala tak do pierwszego roku zycia ;/ No i u nas tez mimo to nie ma problemów z waga
-
nick nieaktualny
-
a ile w takim razie wasze dzieci tyja w ciagu miesiaca? Moj synek przybral kilogram w miesiac i perdiatra troche krecila nosem az mnie pytala czy na pewno nie karmie go czesciej niz co 3 godziny. Widocznie mam tresciwy pokarm a maly wcale nie wyglada na tluscioszka
Nelus ale masz sliczny awatarek masz w domu mala modelkeWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 16:48