Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny muszę się wam czymś pochwalic. To dla mnie bardzo wazne. Nie chcialam wczesniej zapeszac więc nic nie mowilam...nie nie jestem w drugiej ciazy ale Macius od piatku jest tylko na cycu !! hip hip huraaaa!. Z dnia na dzien butla poszla w odstawke. Kiedys wam pisalam ze odciagam pokarm laktatorem i podaje z butli bo mój buntownik nie tyka cyca. Po cc pokarm dostalam dopiero w 4 dobie, więc dostal mm w szpitalu. Nauczony ze z butli latwiej leci za nic w swiecie nie chcial ssac piersi. Jak tylko poczul sutek przy ustach od razu w ryk jakby go parzył, robil się az purpurowy ze zlosci, tracil oddech. Golej piersi nie chcial wcale, z nakladkami tez dużo lepiej nie było. Polozne rozkladaly rece. Po 1,5 miesiaca walki z przystawianiem dalam sobie spokój, karmilam odciagnientym mleczkiem. W czwartek podsunelam mu cyca i jakie było moje zdziwienie jak wreszcie zalapal. Possal ok 10 min, pozniej dostal butelke. Nastepne karmienie to samo, nastepnego dnia dostal tylko cyca. Odciagnelam to co zostalo a zostalo niewiele więc wiem ze się najadl. Od tamtej pory nie uzywam laktatora a nie rozstawalm się z nim przez 2,5 miesiaca. Nie wiem co się mu stalo. Dziecko które nigdy nie jadlo z cyca nagle w wieku prawie 3 miesiecy stalo się jego fanatykiem Jaka to wygoda. Jestem przeszczesliwa. Maly chyba tez bo mamy więcej okazji do tulenia się. Jednak karmiac butelka to zupelnie inny rodzaj bliskosci. No i tak niemozliwe stalo się mozliwe. A jeszcze niedawno chcialam zasuszyc cycki po kolejnym już zapaleniu i antybiotyku, ciesze się ze to przetrwalam Uwazam to za osobisty sukces. Mam ochote kazdemu się tym chwalic
ofcooo, Nelus, BlackLuna, Kaarolina, Ewi25, akuszerka89, Mika 28, storczyk lubią tę wiadomość
-
Mika28 dobre pytanie...... Ameiva nie została dopuszczona do "vipowskiej loży" ponieważ nie wypowiadała sie wcześniej na forum bbf. Wypowiada sieteraz tutaj i na zamkniętym forum - na którym btw bardzo mało mamuś wrześniowych sie udziela w związku z powyższym i tak pozostałe dziewczyny jej nie poznają bo tam nie zaglądają. Kółko sie zamyka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 grudnia 2014, 10:01
Ameiva lubi tę wiadomość
-
Ameiva wrote:Mika bo jestem z Wami od bardzo niedawna, dziewczyny nie mialy do mnie zaufania i nie zostalam przyjeta do grupy na fb, w sumie sie nie dziwie ale szkoda ;(