Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezu dziewczyny, nie czytałam Was parę dni, bo nie miałam czasu... AAAA!
SZONKA, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek, w takim razie nie pozostaje mi nic innego jak też dołączyć do Was na fb.
Mam nadzieję, że jeszcze nie jest za późno:(((... teraz miałambym do Was wiele pytań. Duużo więcej niż wtedy jak byłam w ciąży:P:P Z dzieckiem jednak to jednak duuużo większy chaos:P -
Witam.Ja siedze na FB,tu już nie zagladam.Pozdrawiam.Ide spać cala zaryczana,kryzys małżeński.Nie pytajcie mnie na FB o to bo mam konto z mężem i nie chcę dolewac oliwy do ognia, lepiej żeby nie wiedział ze o tym pisze
pa.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Cześć. Ja chciałam tylko napisać, że jest mi bardzo przykro, że bez żadnej informacji zostałam ot tak po prostu usunięta z grupy na fb Po porodzie nie udzielam się, to fakt, ale to dlatego, że jest mi bardzo ciężko i nie mogę z niczym się wyrobić, a i mała wymaga wiele uwagi, czasami nie mam czasu nawet na zjedzenie posiłku i zazdroszczę wam, że wy jakoś dajecie radę i znajdujecie czas na forum. Wiele razy próbowałam was nadrobić i coś napisać, ale po prostu nie dawałam rady, toteż gdy w końcu znalazłam chwilę na komputer, przykro mi się zrobiło jak zobaczyłam, że jestem wyrzucona z grupy.
Pozdrawiam. -
Zaczarowana odezwij sie do Io ona wprowadzi Cie na nowe zamkniete forum, co prawda nie ma tam takiej produkcji jak tu za starych dobrych czasów bo podobno wiekszosc produkcji przeniosla sie na fb do zamknietej grupy ale czasem tez tam ktos zaglada polecam tez grupe na fb Mamusiolandia, bardzo otwarta i przyjaznie nastawiona gromadka babeczek przyjmie cie z otwartymi ramionami tak jak mnie :)https://www.facebook.com/groups/1427072030903138/ zapraszam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 10:28
-
Zaczarowana przykro mi że tak się poczułaś. Zanim kogokolwiek usunełam pisałam na fb, że jest taki zamiar i ty nic nie odpisałaś, wię wyglądało na to, że nie interesuje cie przynależność do tej grupy. Nesli masz ochote z nami jeszcze pogadac to wejdz na grupe i kliknij jeszcze raz dolacz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2014, 17:58
zoi lubi tę wiadomość
-
Cześć.
Mam do Was takie pytanie- czy któreś z Waszych dzieci urodziło się albo dostało w pierwszych miesiacach życia plamę kawy z mlekiem? takie jednolite jasnobrązowe przebarwienie na ciele? Bardzo proszę o odpowiedz, bo trochę wariuję?
Pozdrawiam
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
zostałam wyrzucona z fb, mimo, że sie odzywałam tam...3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
moim zdańiem jesli juz ktoś znalazł sie w grupie na FB a niczym złym jak nasz troll nie zawinił to na prawdę nie rozumiem sensu wyrzucania dziewczyn. Co z tego , ze nie piszą jak maszyna do pisania? Moze po prostu tylko czytają? Co w tym złego? Wyrzucanie osób z grona jakiejś społeczności jest przykre. Czy osoba, która wyrzuca ludzi z FB sama chciałaby byc wyrzucona? Ciekawe jakby sie z tym czuła?
To samo tyczy sie dziewczyn nowych jak Wronka czy Ameiva - fajne dziewczyny - wypowiadają sie na forum grupy zamkniętej, No ale tam juz praktycznie nikt nie zagłada. Na FB nie trzeba zapraszać ludzi do przyjaciół i znajomych - profil można zablokować. A grupy dyskusyjne powinny byc otwarte na nowych - ciekawych członków. A jesli ktoś wrzuca zdjęcia i boi sie czy gdzieś nie zostaną wykorzystane to niech sie najpierw sam zastanowi po co je w ogóle wrzuca do sieci?????
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2014, 11:22
turkawka, BlackLuna, Zaczarowana lubią tę wiadomość