Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika 28 wrote:Akuszerka Ja też mogę poprosić o tę książkę na meila?
Mika na fb podeślij mi maila to Ci wyślę
-
wronka wrote:Ależ tu się cisza zrobila Chyba wszystkie ucieklyscie ma zmkniete forum lub na fb. Naprawdę nie miałam złych zamiarów. Podczytywalam Was tylko i nigdy nic nie napisałam bo ją nie umie pisać tzn wolę zadzwonić niz napisać sms-a i tak samo jest z forum. No cóż muszę się z tym pogodzić że już nie ma forum i jakos sobie poradzić aczkolwiek bardzo Wam dziękuję za dotychczasowe pomocne rady jakich sobie udzielalyscie mi one też bardzo pomogły. Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieciaki
pomysł otwarcia zamkniętego forum zrodził się nie przez Ciebie -
Z jednej strony masz racje dba ale zmkniete forum chcecie utworzyć przrz takie osoby jak ją co to tylko czytają o się nie chcą ujawnić pewnie znalazlabym pełno forum o wrześniowych mamach ale mimo że mnie mię znacie ją się z wami w jakiś sposób zzylam (czytalam Was od marca) i przysięgam nigdy mię ujawmilam i nie pokazałam Waszych zdjęć czy innych informacji o Was i Waszych rodzinach. Dlatego jest mi smutno że znikacie i nie będę mogła korzystać z Waszej wiedzy.
-
Wronka przykro mi ale chyba rozumiesz ze ciężko nam zaufać komuś kto nigdy na forum nie napisał ani słowa. "Doradcy lovela" tez nas czytają ale nie chciałbyśmy ich mie w znajomych... ta grupa powstaje po to żeby nie rezygnować z przyjaźni jaka nawiązała się pomiędzy nami przez te miesiące a nie po to żeby dawać rady nieznanym nam osobom. Przepraszam za szczerość i pozdrawiam
-
Szonka wrote:Stardust ale ty jestes juz w grupie na fb?? Z profilu, który nazywa sie stardust.
-
Dzięki dziewczyny przynajmniej za te rady z których mogłam skorzystać do tej pory. Rozumię Was i jestem trochę zła na siebie że wcześniej nie pisałam no ale ja właśnie jestem z tych osób które nigdy nie zaufają internetowi i otwartym czatom, forum po prostu się przejechałam na tym i pewnie gdy byście już na poczatku chciały zamknąć forum to bym się przełamałai dołączyła chociaż też nie wiem i nie jestem tego do końca pewna.
Jeszcze raz dziękuję i życzę powodzenia, samych pięknych chwil z maleństwami i nie tylko
-
stardust87 wrote:k myślałam. A możesz tamten profil wywalić i zaprosić ten co ci wysłałam ? Bo tamten był zrobiony jak dziewczyny z ovu chciały na fb i Ja hasła nie pamiętam bo w ogóle z niego nie korzystam, a ten co Ci wysłałam teraz to mój prawdziwy profil.
Ja nie3 mogę cie zaprosic, musisz sama dołączyć a ja zaakceptuje. Link masz w wiadomościach na bbf