Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Likable wrote:Macie problemy z bezsennością?
Nie wiem czy to przypadłość ciąży (chociaż zwykle ona się zdarza, ale pod koniec a nie na początku)? Czy to wynika tylko z mojej zamęczającej się psychiki
Ciąża mnoga jest ciążą wysokiego ryzyka a u mnie jeszcze dochodzą kwestie potrzeby leków podtrzymujących ciążę i 3 tygodniowego plamienia, więc silnego zagrożenia poronieniem
Ponadto czy któraś z Was NIE wymiotuje ?
Ja też nie wymiotuje
A co do bezsenności to też miałam z nią problemy jakieś dwa tygodnie temu. Teraz czasami też jest mi ciężko zasnąć, ale jak już zasnę to śpię jak suseł -
również nie wymiotuję, ale mdłości mnie męczą za to już kolejny tydzień.
Co do snu to jak obudze się o 6.00 na dupka to potem już usnąć nie mogę, trochę to męczące, bo chodzę potem cały dzień nieprzytomna.
super pomysł z torcikiem w kształcie serca:) -
ja ostatnio mam problem ze spaniem, albo nie mogę zasnąć, albo budzę się w nocy kilkakrotnie.
Akuszerka89 do 12 tygodnia mogą wystąpić plamienia, spokojnie :*
Migotka22 ja co chwilę latam do ubikacji, męczące to jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2014, 10:59
-
nick nieaktualnyJeśli twój mąż lubi mega słodkie, to najlepsze jest rafaello
Kiedyś zrobiłam, mój może jeść masę krówkową puszka po puszce, jak zrobiłam to ciasto, to stwierdził, że chce takie zawsze na urodziny zamiast tortu
Nie piecze się, bo jest na krakersach, do tego potrzebujesz chyba białą czekoladę, budyń, wiórki kokosowe, migdały i coś jeszcze, ale nie pamiętam już co
Ja nie wymiotuję, za to mam mdłości, choć od dwóch dni jest spokój i moje odepchnięcie od mięsa zamieniło się w głód na... WołowinęJak widzę to czerrrrwone mięcho, to aż od szybki nie da się mnie odkleić
Chyba w niedzielę kupię i zrobię
W nocy wstaję raz, bo staram się ostatnie picie mieć tak 3h przed spaniem
Jejku, Fipsik, co się stało? -
Migotka22 wrote:Co się stało?
karambol. 4 samochody się zderzyły, my w taxówce w pierwszym, także najmniejsze obrażenia. Ogólnie nic się nie stało wielkiego, w szpitalu mnie nie zatrzymali, ale mam leżenie tydzień. Jak w gazetach napiszą to dam Wam cynk :> -
Udanych Walentynek i nie szalejcie za mocno
Kolacja z winem też odpada
Fipsik dobrze że nic się aż takiego nie stało.
Ja też mam czasem jedynie mdłości , głownie wieczorem.
Sikam równo o 2 w nocy ,4 i 7 rano.
Mam jakoś awersje do chleba i wędlin.
A tak to czuje się jak zwykle.https://www.maluchy.pl/li-68999.png -
Ja nie rzygam, kilka razy mnie zemdliło.
Sikam w nocy ok 2 razy ale zauważyłam że pić mi się chce o wiele więcej.
Też mam etap jedzenia wołowiny... masakra.
Fipsik: ściągasz na siebie wszystkie możliwe pechy z okolicy ?(żart) ważne że nic Wam nie jest ufff
Fipsik, kark lubią tę wiadomość
-
hej nie bylo mnie troche bo mialam maly huragan w domu...ale musze cos napisac na temat wypowiedzi:aleksa.wawa wrote:wiedzialam ze temat jest kontrowersyjny i tego sie wlasnie obawialam
kolezanka spytala co zrobie jesli wyjdzie z badan ze dziecko jest chore, grzecznie odpowiedzialam i tyle.
Nie chce teraz rozpetac burzy atakow, opinii itp. To jest indywidualna sprawa kazdego z nas i tyle.
Zamykam ten temat zanim sie rozpeta pieklo na forum i nie daj boze zostane wykluczona ze spoleczenstwa jako ta zla
Takze reasumując, swoje zdanie wyrazilam, koncze temat i kropka.
Swoje rozkminy na temat tego jakim jestem potworem zostawcie pls dla siebie
Nie wiem podzielam zdanie assantea ze modle sie bym nie musiala stanac przed takim wyborem... -
nick nieaktualny