Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIo wrote:Ja kładę się spać o 20-21 teraz. Nie wiem czy to kwestia ciąży czy tych stresów. Potem budzę się o 4 i przewracam się z boku na bok do rana.
Io, inessa, Paulia87 lubią tę wiadomość
-
Aleksandra84 wrote:Mam dokladnie to samo! Wlasnie klade sie na popoludniowa drzemke. Mi gin powiedzial ze w tym okresie ciazy najczestsze objawy to bol brzucha i sennosc..
No ja też chyba zacznę spać po południu, żeby posiedzieć trochę wieczorem i nie wstawać tak o świcie. Brzuch też mnie boli. Poza tym mam powiększone i wrażliwe piersi. Innych objawów na razie brak.
Aleksandra84, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justysia90 wrote:Byłam u gina,on nic nie widzi a USG miałam tylko przez brzuszne w poniedziałek idę do 2 gina,to może zauważy,no i zrobie bete na wlasna rękę chyba
Ja miałam dopochwowe. Na Twoim miejscu też bym zrobiła bete i zmieniła gina, ale ja z natury raczej niecierpliwa jestem ;P Mąż kazał mi czekać 2 tygodnie do następnego USG, ale nie wiem jak to zniosę bo strasznie boję się, że nie będzie zarodka i serduszka. Wiem, że za tydzień są szanse, że już będzie. Pewnie nie wytrzymam i polecę za tydzień. Zwłaszcza, że przed chwilą przeczytałam, że po zobaczeniu serduszka ryzyko poronienia spada do kilku procent.inessa, justysia90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAż dziwne,zę na tym etapie zrobił Ci badanie przez brzuch
A co do objawów to każda z nas moze mieć inne i na róznym etapie ciaży inaczej,albo moze nie mieć wogóle objawów bywa i tak
A nie wiedziałam,ze tak jest,ze jak sie widzi już seduszko to ryzyko spada.justysia90, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Aż dziwne,zę na tym etapie zrobił Ci badanie przez brzuch
A co do objawów to każda z nas moze mieć inne i na róznym etapie ciaży inaczej,albo moze nie mieć wogóle objawów bywa i tak
A nie wiedziałam,ze tak jest,ze jak sie widzi już seduszko to ryzyko spada.
No to ja jestem póki co tą bez objawów bo nawet na spanie mnie nie ciągnie NO teraz kawy nie piję rano to chodzę taka jak by mnie ktoś uderzył , ale wpadnę w swój rytm i wracam do żywychinessa, justysia90, Io lubią tę wiadomość
-
justysia nic dziwnego ze nic nie widzial skoro badal przez brzuch, czasami przez usg dopochwowe nic nie widac a co dopiero przez brzuch... idz do innego bardziej kompetentnego... usg nikomu jeszcze nie zaszkodziło trzymam kciuki
inessa, justysia90, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyStaraczko tak myśle sobie o Tobie i wiesz napewno znasz Angele ona urodziła w październiku po invitro i wiesz ona pisała nam,ze brała również bardzo duzo leków po i lekarz jej powiedział,ze przez to praktycznie nie miała na początku zadnych objawów, bo organizm juz był przyzwyczajony do duzej dawki hormonów no a im wiecej tym lepiej
tzn jak kobieta jest wciazy to i tak rosna hormony ale nie jesteśmy przyzwyczajone do takiej dawki a Twój organizm w jakis sposób juz jestWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2014, 15:56
justysia90 lubi tę wiadomość
-
Ale mi ulżyło. Druga beta po 47 h 1086 w porównaniu do 366. Urosła o 200 %!!!. No ale ja robiłam HCG total i nie do końca wiem, jak to się ma do beta HCG, ale i tak jakoś mi ulżyło Może dzisiaj sie przypadkiem wygadam kolezankom:P Juz nie moge nie mówić nikomu.... Ale do gina pojde za 2 tyg. dopiero
inessa, justysia90, Io lubią tę wiadomość
3 letnia córeczka- naturalnie
Starania o drugiego potomka.
Pojedyncze plemniki w nasieniu
06.2017 ICSI ( 21 oocytów, zapłodnionych 6, 4 słabe blastocysty)
3 x
01.2018 2 ICSI ( 8 zaplodnionych, 3 zarodki 3-dniowe + 1 opóźniony)
02.2018
25.07.2019 FET.... -
nick nieaktualnyinessa wrote:Staraczko tak myśle sobie o Tobie i wiesz napewno znasz Angele ona urodziła w październiku po invitro i wiesz ona pisała nam,ze brała również bardzo duzo leków po i lekarz jej powiedział,ze przez to praktycznie nie miała na początku zadnych objawów, bo organizm juz był przyzwyczajony do duzej dawki hormonów no a im wiecej tym lepiej
tzn jak kobieta jest wciazy to i tak rosna hormony ale nie jesteśmy przyzwyczajone do takiej dawki a Twój organizm w jakis sposób juz jest
To nie jest mój pierwszy raz , że biorę taką dawkę luteiny więc to na pewno nie przez luteinęinessa, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez nie mam objawów,czasem cycki zakluja albo szyjka macicy zakluje,a tak to nicstaraczka wrote:No to ja jestem póki co tą bez objawów bo nawet na spanie mnie nie ciągnie NO teraz kawy nie piję rano to chodzę taka jak by mnie ktoś uderzył , ale wpadnę w swój rytm i wracam do żywych
inessa, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem w szoku własnie dzwonił mój lekarz z kliniki w której sie zaczełam leczyć i miałam mieć w tym miesiacu histeroskopie diagnostyczną i wie,ze okaząło sie,zę jestem wciaży i teraz dzwoni z pytaniem jak sie czuje co z lekami itd. Normalnie szczęka mi opadła to lekarz z powołania normalnie.
staraczka, stardust87, Aleksandra84, Io lubią tę wiadomość
-
justysia90 wrote:Byłam u gina,on nic nie widzi a USG miałam tylko przez brzuszne w poniedziałek idę do 2 gina,to może zauważy,no i zrobie bete na wlasna rękę chyba
-
justysia90 wrote:myślałam, że przepisze duphaston,ze względu na 1 poronienie,znów czekać, cholera
inessa lubi tę wiadomość
-
a co do senności, to ja wstaję o 6.30, o 12-13 już się muszę położyć, śpię do 15-16 i o 21 znowu jestem w łóżku, a no przesypiam jak dziecko Prześpię te 3 miesiące jak nic
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:a co do senności, to ja wstaję o 6.30, o 12-13 już się muszę położyć, śpię do 15-16 i o 21 znowu jestem w łóżku, a no przesypiam jak dziecko Prześpię te 3 miesiące jak nic
Fajnie się masz bo ja to pełna życia i werwyinessa, Io lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiem kochana, w poniedziałek idę do drugiego Ale cały czas czuję strach i rozczarowanie,dobrze,ze nic mnie nie boli,to jakoś do poniedziałku wytrzymamstardust87 wrote:nie chce faceta obrażać ale to jaki cioł chyba. Nawet dupka nie dostałaś? Ja bym zmieniła lekarza na Twoim miejscu..