Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPatu wrote:ale jaki jest sens tych kont oszukanych? co chcą osiągnąć?
nie wiem:( jestem tutaj (na ovufriend)od jakiegoś czasu i trochę takich kont spotkałam.
Przepraszam dziewczyny, że Wam wchodzę tak w rozmowy, ale jak zobaczyłam avatar madeinlove i zdjęcia dodane odrazu wiedziałam, że to nie prawdziwa osoba. Stąd moja reakcja. Zresztą chyba słuszna bo nagle konto "madeinlove" usuniętoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 18:57
-
nick nieaktualnyEmalia82 wrote:to na tym forum też są trolle??????????? Wrrrrr
wystarczy wejść w linki które wysłałam i jeśli ktoś pamięta dzisiejsze profilowe madeinlove to będzie wszystko wiadomo.
Emalia82, widocznie tak...
zastanawiam się co to daje takiej osobie, a raczej podszywanie się pod kogoś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 19:01
-
Właśnie nia mam pojęcia. Ale wydaję mi się ,że nie są to osoby zbyt "zdrowe". Chyba lubią być w centrum uwagi i maja swój własny wyimaginowany świat. Na forum BB też miałyśmy trolle ale to takie były france , tak nam napsuły w głowie, opowiadały strasznie przykre historie ,że dziewczyny długo przeżywały a potem wyszło na jaw ,że to tylko gra na naszych emocjach. Dla mnie to nienormalne. Dobrze ,że nie którzy mają taki zmysł szpiegowski i zawczasu wyczuwają takie głupie osoby. Dzięki Miśka
Miska0811 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydokładnie Emalia
i nie ma za co. Pech tak chciał, że akurat kojarzę tę prawdziwą osobą i jej zdjęcia. Stąd moja reakcja, bo ogólnie nie lubię robić sensacji i mogłabym siedzieć cicho... ale po co, dowody są
Pozdrawiam Was dziewczyny i dużo zdrówka życzę!le'nutka lubi tę wiadomość
-
o matko...jestem w szoku, nawet by mi przez myśl nie przeszło że to może sie zdażyc na takim formu:/ ehh Pan Bóg ma różnych lokatorów:/Nasze słoneczko Marcelinka 6.05.2016
~~~~~~
Lenka(25tc) ur. 31.05.2014, zm. 5.06.2014
Czuję, że synuś-Miłoszek(10tc), 4.10.2013r.
Aniołki nasze, dziękujemy, że mogliśmy się Wami cieszyć choć przez chwilę...Kochamy Was
-
Pracujac nie jestem w stanie Was nadrobic.
Bylam dzis na kolejnej wizycie, nasz maluch ma 2, 67cm. Wszystko z nim dobrze, zadnego obrzeku, zrobilam juz czesc badan, wszystko ok, tylko na toxo mam uwazac. Za 5 badan z 13 zapisanych zaplacilam 150 zl. To jest jakas masakra! !!! Wszystko prywatnie robie, kazda wizyte i wszystkie bdania.
Ogolnie czuje sie nieźle, nie wymiotuje, jednak boli mnie mocno podbrzusze, tak ciagnie w dol idostalam z tego powodu dupka:/
Mam zawroty glowy, jestem senna i mam totalnego lenia- gdybym nie musiala pracowac, jyz bylabym dresie na kanapie z książką.
Mam nadzieje, ze u Was tez wszystko dobrze:-)justyna14, kark lubią tę wiadomość
-
JagoodkaK ja za wszystkie badania analityczne I trymestru zapłaciłam chyba koło 500zł. Mało nie padłam w laboratorium, gdy mi Pani podała cenę. Teraz już jestem mądra po szkodzie, bo dzwoniłam do kilku laboratoriów i wiem już, że trafiłam do możliwie najdroższego
Także warto wcześniej zrobić rozeznanie, gdy jest możliwość wyboru
Tak czy siak...najważniejsze, że badania wyszły dobrze i już "prawie" zapomniałam o kwocie
Szonka, kark lubią tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Nelus wrote:Dziekuje kochana za pamiec;) dostalam tylko list ze narazie przedluzyli mi wize na pobyt w kanadzie do polowy wrzesnia, idealnie po porodzie
ale sie nie martwie na zapas Bo moj adwokat powiedzial ze postara sie przedluzac ponownie a potem juz bede miala rezydenta wiec bede mogla byc na stale! Co do ubezpieczenia to nadal czekam na odpowiedz, chce zrobic badania na pewno do konca 13 tyg, w razie czego pojde prywatnie I zaplace im ta gruba kase ;/ zastanawialam sie tez nad przejazdem do polski Bo za te same pieniadze kupilabym bilet w dwie str ale polaczenia sa z przesiadkami (zazwyczaj Vancouver-Toronto-Frankfurt-Poznan lacznie nawet 20h) I nie wiem czy na tym etapie jest bezpieczne latanie. Dodam ze nie krwawie I nie mam zdanego niepokojacego bolu. Co o tym myslisz?
Przepraszam za pisownie ale z telefonu ktory poprawia mi slowa na jezyk angielski to zawsze spore wyzwanie
-
madiiiii wrote:JagoodkaK ja za wszystkie badania analityczne I trymestru zapłaciłam chyba koło 500zł. Mało nie padłam w laboratorium, gdy mi Pani podała cenę. Teraz już jestem mądra po szkodzie, bo dzwoniłam do kilku laboratoriów i wiem już, że trafiłam do możliwie najdroższego
Także warto wcześniej zrobić rozeznanie, gdy jest możliwość wyboru
Tak czy siak...najważniejsze, że badania wyszły dobrze i już "prawie" zapomniałam o kwocie
-
Hej dziewczyny byłam dziś na usg z przeziernością karkową i wszystko z moim bobasem w porządku:) tylko lekarz powiedział że bobas jest starszy około tygodnia od tego co wychodzi z daty ostatniej miesiączki... ciekawe to bardzo. Maleństwo ma 6,7 cm pan doktor musiał obudzić mojego dzidziusia naciskając na brzuch bo najpierw wyglądał jakby spał a potem zaczął tańczyć i wymachiwać rączkami i nóżkami:) Był dziś ze mną mąż i bardzo mu się bobas podobał
kark lubi tę wiadomość
-
Jagoda jak Cię wszystko boli i źle się czujesz to czemu nie chcesz iść na zwolnienie ? może czas na odpoczynek :)No chyba że w pracy nie bardzo się godzą
a jeśli chodzi o fikcyjne konta to aż przerażające jakie pedofile mogą się to ekscytować naszymi przeżyciami albo chorzy inaczej. Ostatnio mąż właśnie wspomniał o fikcyjnych kontach i w zyciu bym nie pomyślała ze na takich forach też się coś takiego dzieje -
Miska0811 wrote:madeinlove-tak myślałam:)nagle znikło Twoje konto i zdj.z avataru? coraz więcej tutaj oszukanych kont
Nie bardzo to rozumiem! Czyli ta osoba nie byla w ciazy tylko podszyla sie pod kogos innego, tzn starala sie miec kogos zycie czy po prostu skopiowala kogos zdjecie? Az mnie dreszcze przeszly!
Ja mialam sytuacje ze jedna laska uzywala moich zdjec na facebooku! Moj znajomy powiedzial ze jego kumpel pochwalil mu sie z kim ma randke a to bylam ja pod innym nazwiskiem lol PO CO TO?! Nie rozumiem. Niektorzy maja cos nie tak z glowa -
Zaczarowana wrote:Hm, to zależy czy i tak planowałaś lecieć do PL w odwiedziny, jeśli tak, to myślę, że jak najbardziej warto rozważyć tę opcję (skoro cena biletu jest porównywalna z ceną badań w Kanadzie). A te 20 h to mnie przeraziło, strasznie długo i ile przesiadek! A ja narzekałam na nasze ok. 9-10 h, my lecimy z Poznania do Warszawy i z Warszawy do Toronto. Tak czy siak - lot długi i pewnie strasznie męczący, ale jak nic Ci nie dolega, to po 12 tygodniu chyba można już spokojnie polecieć
Bardzo bym chciala leciec odwiedzic znajomych I rodzine, powiedziec im o ciazy na zywo, zrobic badania (prywatnie chyba za 500zl sa tak?) ale z drugiej strony moj chlopak nie dostanie urlopu a samej to troche ciezko. Te samoloty sa strasznie niewygodne, zawsze kimalam sobie na jego ramieniuno I stresujacy powrot, ich pytania po co, do kogo, za co zyje jak nie mam pracy, czy nie pracuje na czarno... Czasem nawet 3h sie siedzi zanim wszystko sprawdza i wyraza zgode na wstep do ich kraju! Nie wiem czy jestem na to gotowa w tym stanie:/
-
Nelus wrote:Nie bardzo to rozumiem! Czyli ta osoba nie byla w ciazy tylko podszyla sie pod kogos innego, tzn starala sie miec kogos zycie czy po prostu skopiowala kogos zdjecie? Az mnie dreszcze przeszly!
Ja mialam sytuacje ze jedna laska uzywala moich zdjec na facebooku! Moj znajomy powiedzial ze jego kumpel pochwalil mu sie z kim ma randke a to bylam ja pod innym nazwiskiem lol PO CO TO?! Nie rozumiem. Niektorzy maja cos nie tak z glowa