Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Olać trolle. Niech sobie czyta. Dopóki nie dajemy swoich danych to nic nam tu nie grozi. A jak coś mi się wydaje podejrzane to po prostu tego nie komentuję. Chyba jedyny sposób - olać podejrzane wpisy.
-
Mika 28 wrote:BLACKLUNA ale masz dużą już córkę
Mam kumpele która też ma 9 lenią córkę ale dzieci już nie chce stwierdziła ze ciężko jej się bawić w pieluchy ech wyzywałam ją ze ma jedynaczkę ale już nie bardzo słucha kogokolwiek
trzeba mieć troszkę siły żeby zdecydować się i ze twojej córce się to podoba bo co słyszę mamy które maja dzieci w podobnym wieku to mówią ze tym starszym ciężej jest się przystosować do nowej roli braciszka albo siostrzyczki no Ja mam 5 letnią córkę więc jeszcze troszku nie zdaje sobie sprawy z tego ale mega mi się podoba jak ona się cieszy na te dzidzie czasem wydaje mi się ze bardziej niż ja hehe
nawet brzuch mi obcałowuje taka wariatka mała jest :*
Moja siostra co prawda miała już starsze rodzeństwo ale braci i prosiła rodzicow ponad 10 lat o mlodsze rodzeństwochodziła i przekonywala. Jak wreszcie zrozumiała że nic z tego i rodzice się nie zgodzą to mama zaszła ze mną w ciążę. Siostra uwierzyć nie mogła. Jest 12 lat dstarsza ode mnie ale była przeszczesliwa jak się dowiedziała. Bawiła się co dzień zabierała na spacery pilnowała. Więc każde dziecko inne
-
Witajcie kochane, cieszę sie, ze mamy jyz piatek. Jestem zmęczona po calym tygodniu, jednak lezy przed nosem nowe zdjecie naszego lobuza, ktory nie ma obrzeku i jest smiesznym malym misiakiem, widac jak raczkami trzyma swoje stopki, to wiem, ze wytrzymam ostatni dzien pracy w tym tygodniu;-)
Zycze Wam kochane pieknego, slonecznego i bardzo przyjemnego dnia :-*Nelus lubi tę wiadomość
-
Witam, całkiem miły i przyjemny dziś dzień jest tak słonecznie że aż córkę z chęcią dziś do przedszkola zaprowadziłam
aż się dotleniłam
justyna14 jeśli dziś wizyta to trzymamy kciuki za ciebie i oby wszystko poszło po twojej myślijustyna14 lubi tę wiadomość
-
Mika 28 wrote:Witam, całkiem miły i przyjemny dziś dzień jest tak słonecznie że aż córkę z chęcią dziś do przedszkola zaprowadziłam
aż się dotleniłam
justyna14 jeśli dziś wizyta to trzymamy kciuki za ciebie i oby wszystko poszło po twojej myśli -
justyna14 wrote:Witam, ja dziś miałam ciężki poranek, obudziła mnie krew wyciekająca mi z nosa
musze o tym powiedzieć dziś ginkowi.
Oby do 15.30
Witam nowe wrześniowe mamusie:)
Kto dziś ze mną na wizyte śmiga?
Dzien dobry)
u mnie to samo, czesto krwawie z nosa. "Wujek google" mowi ze to niby normalne w ciazy ale tez wolalabym spytac lekarza takze jak sie czegos dowiesz to daj prosze znac
Milego dnia! Ah jak wam zazdroszcze tego sloneczka
-
cześć wrześnióweczki
U nas po wczorajszej wizycie wszystko ok. Mój ptysio miał bijące serduchoChoć USG było słabej jakości bo to jakiś stary sprzęt i bąbel wyglądał jak jedna wielka plama. Ale najważniejsze, że pikało serducho!
3mam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty!!!Nelus, Patu, kark, jovi81, justyna14 lubią tę wiadomość
-
Miłego, słonecznego dzionka babeczki:)
Justyna udanej wizyty:)
My mamy wizytę 4.03, ale zapisałam się na 27.02 prywatnie na 4d:P Mój mężuś nalegał, ale teraz się zastanawiam czy nie za szybko( to będzie 14 tydzień) na to 4d, bo nie wiem czy będzie już coś wyraźnie widać a wizyta 200zł kosztuje i mam dylemat czy nie przesunąć o 2-3 tygodnie?justyna14 lubi tę wiadomość
-
rabarbarka wrote:Miłego, słonecznego dzionka babeczki:)
Justyna udanej wizyty:)
My mamy wizytę 4.03, ale zapisałam się na 27.02 prywatnie na 4d:P Mój mężuś nalegał, ale teraz się zastanawiam czy nie za szybko( to będzie 14 tydzień) na to 4d, bo nie wiem czy będzie już coś wyraźnie widać a wizyta 200zł kosztuje i mam dylemat czy nie przesunąć o 2-3 tygodnie?
ja na Twoim miejscu raczej bym przesunęła, 14 tydzien to jeszcze nie będzie tak w pełni ukształtowany. szkoda tych 200 zł na tym etapie. Najfajniejsze według mnie zdjęcia wychodzą ok 20-23, jak juz dokładniej widzisz twarzyczke swojego maluszka ale jeszcze nie jest za duzy ma miejsce i sie fajnie rusza.
kobieta w kolejce wczoraj do gina pokazywała zdjęcie maluszka w 19 tyg to juz twarz dosc ładnie było widac. obejrzyj sobie w necie zdjęcia 3d/4d z danego tegodnia i sama zobacz kiedy najfajniej wychodzą
tutaj takie przykładowe zdjęcia w danych tygodniach:
http://www.ludwinludwin.pl/subpage,page,pracownia,sub,110Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2014, 09:37
rabarbarka lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Witam, ja dziś miałam ciężki poranek, obudziła mnie krew wyciekająca mi z nosa
musze o tym powiedzieć dziś ginkowi.
Oby do 15.30
Witam nowe wrześniowe mamusie:)
Kto dziś ze mną na wizyte śmiga?
Ja dziś z Tobą śmigam na wizytę
16:40
Witam wszystkie mamusie, te nowe i te starejustyna14 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie przyszle mamusie. Nie wiec jak wy, ale ja ciagle nie moge uwierzyc,ze w brzuszku maly bobas siedzi I za pare miesiecy bede ja lub jegona rekach trzymac.Zycie jest piekne. Przesylam wam duzo slonecznych promieni.sorry za bledy ale slownik mi sie wlancza.