Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie wrześniowe mamusie:)
I ja pozwolę sobie do was dołączyć
W styczniu dowiedziałam się, że los dał nam druga szanse, aby "sprawić" starszej córci rodzeństwo:)Termin mam 12-15 września:)
Pozdrawiam:)kark lubi tę wiadomość
-
Quatriona wrote:Straszne to jest ciekawe po co ludzie to robią, może to faktycznie coś z głową...
a po co? Mnie się zawsze wydawało, że po to żeby się z nas pośmiać jak z nią przeżywamy. Pamiętam jak tu kiedyś napisała, że w 9 tyg czuje jak jej dziecko ma czołówkę, bo niby gdzieś przeczytała że to możliwe. A jak któraś z nas napisała że to nie możliwe to napisała, że pewnie coś źle przeczytała. To samo było jak ktoś jej powiedział że niemożliwe że ma taki duży brzuch na początku ciąży to usunęła od razu to zdjęcie.
mycha89, Emalia82 lubią tę wiadomość
-
Witam nowe wrześniówki
U mnie sprawa sądowa minęła bez ekscesów bo strona pozwana się nie stawiła.
Mąż zabrał mnie na zakupy po spodnie do C&A i na lodyod razu mi lepiej.
Zaczarowana: ja też toxo nie przechodziłam mając hodowlę kotów i psateż teraz się pilnuję choć lekarz powiedział że uważać muszę na obce zwierzęta a nie swoje bo jak się od nich przez 10 lat nie zaraziłam to trudno żebym się teraz zaraziła.
Zaczarowana lubi tę wiadomość
-
Ja wlasnie dostalam badania do zrobienia i w tym wlasnie na toxo. Lekarz dal mi badanie na toxo bo jestem europejka:) W afryce ludzie nie choruja na toxoplazmoze, jeszcze nigdy sie nie spotkal z przypadkiem tutaj. Dziwne jakie jest zroznicowanie wystepowania niektorych chorob.
-
A Ja myślałam że możemy normalnie bez krępowania pisać o wszystkim a tu masz psikus
No to teraz czekać aż znowu założy konto i nas odwiedzi
A witamy, witamy BlackLuna i jeszcze raz dzięki
JagodkaK no szkoda że w tej Polsce ciężarne mają trochę pod górkę Ja wiem ze to nie choroba i takie tam ale wiadomo jak się człowiek męczy w pracy i cierpi to ta praca żadnej przyjemności nie przynosi -
Witam wszystkich.
Za wcześnie się pochwaliłam, że tak dobrze się czujęDzisiaj dopadły mnie mdłości, słabo mi było, a najgorzej, że pojawiło się lekkie plamienie.
Jak do jutra nie przejdzie, to chyba odwiedzę swoją lekarkę.
Kurcze, pomimo lęków, gdzieś głęboko wierzyłam, że już takie rzeczy mam za sobą.
-
mnie tez az dreszcze przeszły, jak sie pomysli ile tu piszemy o sobie i swoich przezyciach, a ze ktos moze nie byc fair i udawac nie wiadomo co po i na co i co ma w głowie. brrr...
ale witam nowe dziewczyny, jak widac ile mam wrzesniowych to sam usmiech sie pjawia na mysl o tylu pięknych malenstwach -
wejdz na strone suwaczki.com i tam musisz sobie wybrać i ustawić co chcesz a potem cod który wyjdzie trzeba wpisać w górnym prawym rogu masz ustawienia i tam w społeczności masz swój podpis musisz skopiować cod ten pierwszy (bo Ja jak ta gapa nie wiem czemu kopiowałam ten drugi bo i nie wychodziło dopiero na forum dziewczyna powiedziała mi ze trzeba skopiować ten pierwszy )zrobisz zapisz i tyle
-
ooooo...to mamy tutaj i takie zdolne co to w 9tc czkawkę czują i wklejają cudze zdjęcia ciążowego brzusia?? no no..można by rzec ekspresowa ciąża..to już czysta kpina nawet na takich forach podszywać się pod ludzi...brak słów:/
afrykanka, wskocz tutaj:
https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/styczniowe-pozytywne-wiesci-kto-dolaczy,1841,13.html
tam już pisałam jak wstawiamy suwaczek:)
Mika28,Patu,jovi81 dzięki za powitanie;)Mika28, jaka płaca taki przyrost:)
JagogkaK, fakt w dzisiejszych czasach leżeć plackiem (jak Ja) to dla kobiety luksus. Niestety dla mnie przymus;/ Mi kazano wybierać albo praca albo ciążą..a dodam że prace mam biurową wiec nie jakąś nie wiadomo jak ciężka, a jednak;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 22:06
Mika 28 lubi tę wiadomość
-
Nelus wrote:Bardzo bym chciala leciec odwiedzic znajomych I rodzine, powiedziec im o ciazy na zywo, zrobic badania (prywatnie chyba za 500zl sa tak?) ale z drugiej strony moj chlopak nie dostanie urlopu a samej to troche ciezko. Te samoloty sa strasznie niewygodne, zawsze kimalam sobie na jego ramieniu
no I stresujacy powrot, ich pytania po co, do kogo, za co zyje jak nie mam pracy, czy nie pracuje na czarno... Czasem nawet 3h sie siedzi zanim wszystko sprawdza i wyraza zgode na wstep do ich kraju! Nie wiem czy jestem na to gotowa w tym stanie:/
Myślę, że to zbyt długa podróż dla kobiety ciężarnej bez żadnego towarzysza.
Ja badania zrobiłam w Diagnostyce za ok. 130 zł, ale parę wypisał mi lekarz rodzinny. Do tego musisz doliczyć jeszcze wizytę u ginekologa z usg itp. -
afrykanka, nie ma sprawy:)
AniaDS, choć 90% plamień na początku ciąży nie oznacza nic groźnego i pewno nie masz się czym przejmować to nie chcąc straszyć albo wprowadzać bezpodstawnego niepokoju muszę napisać że z..doświadczenia..wiem że pozostałe 10% jest bardzo ważne więc na twoim miejscu bym tego absolutnie nie bagatelizowała i już jutro umówiła się z lekarzem na wizytę aby wykluczyć jakiekolwiek wątpliwości.Pozdrawiam cieplutko, odezwij się po wizycie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 22:04
-
stardust87 wrote:Ciekawe jakiego pseudonimu teraz będzie używać. Ona już na ovufriend ściemniała a tu na bestbelly już 2 razy zmieniała konto, bo co chwilę ktoś ją demaskował.
a po co? Mnie się zawsze wydawało, że po to żeby się z nas pośmiać jak z nią przeżywamy. Pamiętam jak tu kiedyś napisała, że w 9 tyg czuje jak jej dziecko ma czołówkę, bo niby gdzieś przeczytała że to możliwe. A jak któraś z nas napisała że to nie możliwe to napisała, że pewnie coś źle przeczytała. To samo było jak ktoś jej powiedział że niemożliwe że ma taki duży brzuch na początku ciąży to usunęła od razu to zdjęcie.
Az strach witac nowe wrzesniowki na forum Bo nigdy nie wiadomo czy to czasem nie jest ta psycholka!pewnie teraz to czyta I sie z nas smieje!
-
BLACKLUNA ale masz dużą już córkę
Mam kumpele która też ma 9 lenią córkę ale dzieci już nie chce stwierdziła ze ciężko jej się bawić w pieluchy ech wyzywałam ją ze ma jedynaczkę ale już nie bardzo słucha kogokolwiek
trzeba mieć troszkę siły żeby zdecydować się i ze twojej córce się to podoba bo co słyszę mamy które maja dzieci w podobnym wieku to mówią ze tym starszym ciężej jest się przystosować do nowej roli braciszka albo siostrzyczki no Ja mam 5 letnią córkę więc jeszcze troszku nie zdaje sobie sprawy z tego ale mega mi się podoba jak ona się cieszy na te dzidzie czasem wydaje mi się ze bardziej niż ja hehe
nawet brzuch mi obcałowuje taka wariatka mała jest :*
justyna14 lubi tę wiadomość