Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny
dziś wstalam na szybko rano do toalety. Już pamiętam czemu trzeba jeść przed wstaniem z łóżka
Wczoraj bratanek tylko mnie zobaczył i pierwsze co: czesc! Oooo już widac i uśmiech niesamowity że brzuch wystaje lekko. A taki szczęśliwy. Obrazek zaraz polecial farbami narysowac. Nie może się doczekac kuzyna albo kuzynki.
A mama niezla. Tak się przygląda i w końcu- ale uważaj uda już ci przytyly pamiętaj o genach. Później po porodzie nie dojdziesz tak szybko do.sylwetki. Zaraz będą biegać wokoło z centymetrem ile gdzie przytylam w ciąży. Wszyscy mówią jak widać a waga stoi ani drgnie -
gusiaa wrote:Przyszłam właściwie się pożegnać
Leże w szpitalu, płód się nie rozwija,krwawie mocniejjutro decyzja czy mam poronic sama czy będzie zabieg
Życzę wam szczęśliwych i pięknych kolejnych miesięcy.!Żadne słowa pocieszenia nie pomogą
-
Witajcie,
Podczytuje Was nie majac czasu napisac kilku słów.
Gusia kochana myślami jestem z Toba i przytulam mocno.
U nas wreszcie dowiedziala się rodzina, ze strony TŻ mało wylewna reakcja i jeszcze spiecie nt. Slubu. Za to moja rodzina to bylo to, wysciskali, wycalowali. Oczywiście pytali jak damy radę i ze mimo ponad 200km ktore nas dziela pomoga:-)
Wiosenka za oknem a ja mam tyle pracy... sprzątanie, gotowanie, przygotowanie do pracy. Nie mam juz sił tyle jeździć i zastanawiam sie co zrobić by na L4 nie dostac najnizszej tak jak mam na umowie.
-
stardust87 wrote:Mika daj zdjęcie
bo Ty tu chyba najbardziej zaawansowana jesteś
pochwal si.
-
nick nieaktualny
-
Hej hej Dziewczyny
WItam w 2 trymestrze :-)Jestem taka szczęśliwa! Zaczęłam 14tydz, we wtorek wizyta u gin, synek już pewnie w 15tyg jest;-)) Zobaczcie co dostałam od męża na miły dzieńWszystkim kobitkom życzę zatem udanego dnia
verynice lubi tę wiadomość
-
Gosia19 wrote:Dziewczyny czy wy też macie bóle po prawej albo lewej stronie? tak jakby jajnik albo pachwina?
-
gusiaa wrote:Przyszłam właściwie się pożegnać
Leże w szpitalu, płód się nie rozwija,krwawie mocniejjutro decyzja czy mam poronic sama czy będzie zabieg
Życzę wam szczęśliwych i pięknych kolejnych miesięcy.! -
Dziewczyny nie panikujmy! Wiele zależy od pozytywnego myślenia. Nie jestem jakimś znachorem, ale naprawdę wiele chorób i złych sytuacji zdrowotnych jest skutkiem złego myślenia. Psychika działa czasem cuda! Jeżeli jakieś objawy się u nas powtarzają, znaczy to, że są jak najbardziej normalne. Bądźmy spokojne i nie popadajmy w paranoje. A torbiel? kto jej nie miał! Nie sądzę by zagrażała dziecku, gdyż ona nie rośnie nagle z dnia na dzień! mi w ciągu 7 lat urosła zaledwie do 3,5cm i pękła samoistnie. W przeciągu 7 lat! Może sama pęknie, może się wchłonie, a może usuną w trakcie porodu. Spokoju Kochane Nam życzę, spokoju
)
hela, AnkaK lubią tę wiadomość
-
Mycha czuje jakbys była moim drugim ja
mam dokladnie takie samo myslenie - podstawa to pozytywne nastawienie, a potrafi to zmienic wszystko
sama mam moze nie torbiele które mogą się wchłonąć a mięśniaki były dwa a teraz są chyba nawet 3, i to juz prawie ok 3cm ale poki lekarz nic nie mówi że szkodzą to sie nie martwię
w sumie to całkiem o nich zapomniałam hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2014, 12:32
mycha89 lubi tę wiadomość
-
Ja również nie zamierzam się niczym przejmować wręcz ostatnio nastały dni spokoju i radości w naszej rodzince
Byliśmy odwiedzić trochę ludzi potem zakupy dla dzidzi i starszej córki bo Ona też uważnie obserwuje co sie kupuje i skoro dla dzidzi to wywnioskowałam że czuła by sie smutna trochu ze nic dla niej nie kupiliśmy a tak kupiliśmy body z czapeczkę pajacyka z długim rękawkiem takiego do wyjscia ze szpitala i body z krótkim i parę innych rzeczy a są teraz wyprzedaże więc warto jeszcze coś kupić
i tym sposobem dziś już spacerek zaliczony i nie zamierzam się niczym martwić dzidzka rośnie co widać po brzuszku
i ta piękna wiosna która do nas idzie
mycha89, Patu, verynice, dba lubią tę wiadomość