Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Widze Kochane ze juz chyba wszystkie zaczynamy kompletowac wyprawki
Tez jestem za tym bo po co potem naraz wypluc sie z mega kasyja jeszcze nic nie kupilam bo poki co tylko dostaje
To dostalam za darmo po zarejestrowaniu sie na stronie dla mamus. M.in. 6 paczek husteczek, 4 paczki pampersow i wielee innych rzeczy
A fotelik i ogromna torbe ubranek od siostry znajomej z pracya powiedziala ze to jeszcze nie koniec
Tez czekam na wasze zdobyczeGosia19, mycha89, dba, AnkaK lubią tę wiadomość
-
Ja idę dopiero 13go marca wiec jeszcze 11 dni
mysle ze juz bedzie widac na pewno co tam kryje miedzy nozkami, no chyba ze sie schowa maly cwaniaczek
szarlotka rewelacja!!! lepszy kucharz z mojego męża niż jamycha89 lubi tę wiadomość
-
Eh, zazdroszczę Wam tych zakupów. Ja dziś pojechałam z mamą do HMa i nie mogłam się przemóc, żeby kupić coś dla maluszka. Boję się, że to za szybko. Kupiłam tylko niedrapki, bo są z bawełny organicznej, a często ich nie mają. Ale i tak mam wyrzuty sumienia. Teraz jak coś bbędzie nie tak to sobie nie wybaczę
-
A co najgorsze niektóre mamusie moje kolezanki to ciezko z nimi rozmawiac, bo jak ja moge cos wiedziec skoro jeszcze dziecka nie mialam? przeciez one wiedza najlepiej haha czasami az mi rece opadaja jak slysze teksty np. "ja bym nie rodziła w wodzie, bo jak w tym syfie"
każdy ma przeciez wybór, tylko czemu tak niektóre mamy dziwnie reagują jak opowiadasz im o swoim "planie"
też takie macie? czasami jest to dla mnie bardzo irytujace ale cóż...
-
Hela - Placuszek jak marzenie! Jak w cukierni!!! Zdolnego masz mężula!
Patu - dasz namlinka do tej str, któa Ci zafundowała pamperchy:)? Tak w ogóle mega fajna trąba:D:D
Stardust87 - nie wierz w zabobony! Jeśli coś się dzieje, to nie z winy zakupionych ciuszków!
hela lubi tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Witam
ja dziś odpoczęłam, wstałam o 8.00 potem kościół, dwugodzinna drzemka , obiadek i jakoś dzień zleciał.
Wczoraj dopadł mnie straszny ból w pośladku, ani chodzić ani siedzieć, tylko w pozycji leżącej czułam ulgę. Ma któraś coś takiego?
czytałam że to się wszystko rozpulchnia i rozszerza i nawet powiększająca się macica może powodować taki ból, ale nie myślałam że aż tak będzie to uciążliwe. Na prawą nogę to wieczorem już kulałam, bo stanąć nie mogłam. Na szczęście dziś już lepiej. Boje się tylko co będzie dalej, bo miałam już kiedyś problemy z kręgosłupem i jakoś mi to tym "śmierdzi".
Co do ciuszków to ja kupiłam 3 pary body i 2 pary takich spodenek śpiochowych na wyprzedaży online w C&A za 56 zł. Więc ciuszek mi wyszedł za 11 zł z groszami, co uważam za mega tanio. Też chce powoli kompletować wszystko, żeby potem nie było problemu z kasą -
hela wrote:no właśnie dla siebie ide szukac to wiem co potrzebuje i co chce kupic (choc nie zawsze:P ) a tak to nie znam sie za bardzo na rozmiarach, nie wiem co bedzie pasowac a co nie, a nie chce tak jak wszystkie moje kolezanki zawalic sie ciuszkami z których połowy nawet nie użyję. Będzie to dla mnie mega wyzwanie
myślę że też łatwiej będzie jak poznamy płeć
-
Mika 28 wrote:A Ja miałam tak 2 razy pośladek mnie bolał stąpać na lewą nogę nie mogłam a jak się schyliłam to mnie rwało jakby cierpła mi noga dziwne uczucie ale miałam i mam nadzieje ze nie wróci
-
justyna14 wrote:no to miałam dokładnie to samo. Dziś już dużo lepiej ale coś tam jeszcze pobolewa czasem. Zapytam lekarza na najbliższej wizycie co to mogło być.
Ale na razie nie wróciło i dla mnie to dziwny objaw był a jakoś parę dni wcześniej rozmawiałam z mężem i mówiłam mu co mnie boli i takie tam i wtedy zażartował że jeszcze tylko dupcia mnie nie boli a na drugi dzień bolał mnie pośladek prawie wykrakał
justyna14 lubi tę wiadomość
-
verynice wrote:Ja dzisiaj znowu odwiedziłam lumpika i kupiłam 5 bodziaków
zapłaciłam 25zł
i humor od razu lepszy
Muszę jutro poukładać w przyszłej szafie dzidzi bo już trochę mi się nazbierało
-
mycha89 wrote:Ja najpierw się obkupiłam w lumpku dziecięcym w Poznaniu - ok. 1,80zł za body, 0,30 za niedrapki, 0,70 za czapeczki! WIęc trochę tego nazbierałam. A teraz jadę po mega pakę od mamuśki
Nowe i używane:-) To moje ulubione skarby - też nowe i używki :
To tylko namiastka! Chwalcie się swoimi!!! Uwielbiam patrzeć na takie maleństwa:-))!!!A i ostatnio pytałam czy któraś z dziewczyn zamierza rodzić w poznaniu ?bo mi się wydawało że jestes z Wrześni
-
hela wrote:Kurde ja mam pełno koleżanek z dzieciaczkami ale jakoś żadna nie jest chętna na oddawanie czegokolwiek, żuliki hahhaa
Paula super kolekcja jak na dobry początek
zdradź nam co to za stronka
A mi to zupelnie obcy ludzie dalisama sie ze mna dziewczyna skontaktowala i owiedziala ze odda za darmo
fajnie nam sie traflo
Kochana ta strona to jest stronka w uktu przy logowaniu musisz podac adres zamieszkania i osobiscie odebrac paczuchy (a byly 3)
PrEd rozpakowaniem wygladaly tak:
-
mycha89 wrote:Hela - Placuszek jak marzenie! Jak w cukierni!!! Zdolnego masz mężula!
Patu - dasz namlinka do tej str, któa Ci zafundowała pamperchy:)? Tak w ogóle mega fajna trąba:D:D
Stardust87 - nie wierz w zabobony! Jeśli coś się dzieje, to nie z winy zakupionych ciuszków!