Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc Dziewczyny
Kurde nie wchodzilam na forum od niedzieli i znowu mam do nadrobienia
Ale spoko, nadrobie
My bylismy wczoraj na kontroli i widzialam sie ze swoją małą pchłą
Szalała w brzuchu i ssała kciukaNawet nie wiem ile juz ma cm bo pani doktor juz nie mierzyla tylko tak popatrzyliśmy i tyle. Powiedziala ze juz mi nie bedzie robic tak czesto USG bo to nic nie wnosi na tym etapie. Nastepne USG mam zrobić dopiero połówkowe. Odstawiła mi Dupka i Lutka z czego sie bardzo ucieszylam
Ogolnie jest wszystko ok.
No i mozecie mi wierzyc lub nie ale od dwoch dni czuje juz dosc charakterystyczne ruchy dzidziWiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 18:42
justyna14, Nelus, kark, madiiiii, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
Ewi25 wrote:nie wiem czy dobrze pamiętam ale boli was brzuch czy jajnik? bo ja tak od 3 dni mam straszne boleści lewego jajnika, boli jak chodzę, jak się nachylam a nawet jak jestem w wc na posiedzeniu. mam nadzieje że nic poważnego się nie dzieje
Jajniki w ciąży nie bolą, bo nie funkcjonują. Ale lekarz mi mówił,że to więzadła podobnie ciągną jak jajnik. Ja też miałam te bóle i włąśnie tłumaczyłam mu,że jajnik mnie żga co 30sek cały dzień. Powiedział,że to normalne. Badania były super. Więc chyba to normalne i już. -
Zaczął się temat mebelków no to się pochwalę, dziś kupiliśmy łóżeczko..wiem,że jestem dopiero w 4 miesiącu ale trafiła się naprawdę okazja na tablica.pl..za łóżeczko, materac, kołderkę, poduszkę, ochraniacz i 3 komplety pościeli zapłaciliśmy 250zł... a powiem Wam, że łóżeczko jest w stanie idealnym... 2 małe ryski a tak to nic... jestem bardzo szczęśliwa
i bardzo cieszy mnie widok łóżeczka w pokoju
I niech sobie gadają, że kupiłam za wcześnie.. była okazja i poza tym wolę rozłożyć sobie wydatki na dziecko w czasie, żeby potem nie płakać nad stanem konta w 8 miesiącu ciąży..
A oto nasze łóżeczko
karolcia:)))), aleksa.wawa, Nelus, Mika 28, kark lubią tę wiadomość
-
hela wrote:a co do jedzenia to ja zachcianek jako takich nie mam, jem tak jak wczesniej czasami slodkie, ogorki kiszone kocham nad zycie od urodzenia
ale ale...
Teraz wam smaka narobie
wczoraj zrobiłam okienka - powrót do dzieciństwa - uwielbiam ten tlusty przysmak!
Okienka to są takie jakby chruściki o smaku naleśnika? Nie znam tego chyba...
CO do smaku na ocet - od samego początku (jak jeszcze nie wiedziałam,że jestemw ciąży bo był to 5ty tydz) pochłaniałam galart z octem, potem rybę w galarecie z octem, a teraz by nie przeginać z nim to raz na jakiś czas kupuję sobie chrupki maczugi ketchupowe- one mi smakują jak ocet -
Migotka22 wrote:Hej
Dziewczyny mam pytanie...byłam u lekarza rodzinnego i dostałam antybiotyk, ale nie jestem przekonana czy go brać
Ja bym się sugerowała tym co powiedział lekarz a nie my na forum... Nie przeceniajmy naszej mocy;p -
Dziewczyny mam pytanie...byłam u lekarza rodzinnego i dostałam antybiotyk, ale nie jestem przekonana czy go brać -
Dziewczyny mam pytanie...byłam u lekarza rodzinnego i dostałam antybiotyk, ale nie jestem przekonana czy go brać -
Migotka22 wrote:Mycha no wiem, ale fakt że to antybiotyk mnie przeraża
Assantea antybiotyk to OSPAMOX. Złapałam grypę...gardło mnie boli, skóra, kości i miałam w dzień gorączkę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2014, 19:41
-
Haha, mam identycznie!
Wszystko w occie. Aż się muszę czasami powstrzymywać. A od ogórków kiszonych trzymam się z dala
Ewi25 wrote:ja znowu cały czas mam ochotę na ogórki konserwowe, na grzybki w słoiczku, na różnego rodzaju przetwory oprócz ogórków kiszonych♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm