Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
co do mamusiek - moja to ma poglądy średniowieczne, już jej powiedziałam, żeby zaczęła się dokształcać
Alkohol - można tylko troche, jedzenie - jedz co chcesz, karmienie dziecka - smażone dałaby by już dziecku 3 miesięcznemu - jednym słowem porażka!
I wsparcia też za wiele nie mam:/ lepiej się z teściową dogaduje -
magdzia26 wrote:Co do imion to ja jeszcze nie znam płci ale będzie ciężko z wyborem
ostatnio widziałam taki tekst " dopóki nie zaczniesz wybierać imienia dla swojego dziecka nie wiesz ilu osób nie lubisz" mi sie każde imie kojarzy z jakąś osobą...nie jest lekkodramat:)
magdzia26, stardust87 lubią tę wiadomość
-
justynko ja tez jeszcze mazowieckie ale do porodu mamy sie przeprowadzać wiec pewnie na mazurach będę rodziła
a wizyte mam dopiero 11.04 ale dzisiaj ide na konsultacje do internisty moze zapytam przy okazji czy jest powód do zmartwień i czy powinnam do gina iść...
może spróbuję ten apap jeszcze za chwile wziąć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 12:38
-
Ja jeszcze płci nie znam, ale jakieś tam wstępne typy mamy.
dziewczynka - Zosia
chłopczyk - Dawid
Ehh, tyle imion w kalendarzu, a 80% nie do użycia♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
iwo_na wrote:A masz jakies przeczucia, bo ja prawie od poczatku wiedziałam :0
Mam przeczucie, że będzie Marcel, no i wszyscy co mnie widzą to mówią że tak dobrze wyglądam, że będzie synZa to mój mąż się denerwuje jak pytam go o przeczucia, i mówi, że jak tam mieszka dziewczynka a ja wszystkim gadam, że czuję że to syn, to na pewno jest jej przykro jak to słyszy...
Ale cokolwiek nie będzie to będziemy się cieszyć bo to nasze pierwsze dziecko i jeszcze "nic" nie mamy -
verynice wrote:Mam przeczucie, że będzie Marcel, no i wszyscy co mnie widzą to mówią że tak dobrze wyglądam, że będzie syn
Za to mój mąż się denerwuje jak pytam go o przeczucia, i mówi, że jak tam mieszka dziewczynka a ja wszystkim gadam, że czuję że to syn, to na pewno jest jej przykro jak to słyszy...
Ale cokolwiek nie będzie to będziemy się cieszyć bo to nasze pierwsze dziecko i jeszcze "nic" nie mamy
To tak jak my, nasze pierwszeChociaz ja wolałam dziewczynke a tu bedzie chłopczyk
Przynajmniej bedzie mniej kosztował w przyszłości
-
iwo_na wrote:Tak własnie myślałam, spędziłam tam pare ładnych latek. Teraz co prawda nie mieszkam już w Olsztynie ale bardzo blisko. Lekarza już moge Ci polecic i szpital także, tzn dwa do wyboru
wysłałam Ci zaproszenie do znajomych