Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Udało sie
Ale tak sobie mysle, że nazwisko lekarza i szpital moge podac na forum, chyba to nic złego
Pytanie tylko czy lekarza chcesz prywatnie czy na NFZ?
I w jakiej dzielnicy bedziesz mieszkała?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 13:59
magdzia26 lubi tę wiadomość
-
Na kase to bedzie Gimela i Bajat( do niego chodziły dwie moje koleżanki i bardzo były zadowolone) A prywatnie to Eliszewski oraz sławni Przybyłowicz i Hoppe. Ja osobiscie bym wybrała Bajata lub Eliszewskiego (który jest jednocześnie onkologiem i położnym). A rodzić to albo w Wojewódzkim Szpitalu albo u Malarkiewicza
, z tym, że ja bardziej bym sie skłaniała ku Wojewódzkiemu. Ale masz jeszcze czas, możesz poczytac opienie zarówno o szpitalach jak i lekarzach
-
U mnie dzisiaj totalne pustki w lodówce. Zrobiłam sos spaghetti z torebki i wrzuciłam do tego kostkę sojową. Mniam, mniam. Bobas chyba bardzo chce rosnąć, bo na brak apetytu nie mogę narzekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2014, 15:08
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
no u mnie dziś rosołek, bo jakoś się marnie czuje.
Jakąś chwile temu takie omdlenie mnie dopadło, że szok, mroczki przed oczami, zimne poty, mrowienie na nogach, masakra. Zjadłam jabłko i banana i troche lepiej. Albo z głodu albo spadek cukru. Sama nie wiem, ale już troche lepiej -
Cześc dziewczynki:) heh a ja się wycwaniłam i wczoraj zrobiłam bigos
także obiad na dzisiaj i przypuszczam na jutro jest jak znalazł :)pierwszy dzień wiosny dzisiaj aż chce się uśmiechać
jak tradycja nakazuje zabieram się z rozmachem za wiosenne porządki
Migotka22, napisz co u ciebie? podrukowałaś się już troszkę?
magdzia26, witaj kochana:) im nas więcej tym weselej, także rozgość się tu u nas "wygodnie" i proszę o sumienne wpisy po każdej wizycie co by nie martwić koleżanek "po fachu"magdzia26 lubi tę wiadomość
-
magdzia26, tu masz naszą listę ciężarówek na wrzesień
zapraszam do wpisania się wg terminu porodu:)
wszystkie kobitki które jeszcze nie zapisały się na listę również zapraszam:)
....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:13
-
Chyba spadek cukru. Ostatnio też tak miałam, gdy jechaliśmy załatwiać formalności kredytowe. Dosłownie w przeciągu kilkunastu minut opuściły mnie siły. Z ledwością wdrapałam się po schodach...Pomogła wizyta w sklepie spożywczym i mała przekąska. Kiedyś byłam w stanie wytrzymać kilka godzin bez jedzenia, a teraz zawsze staram się mieć przy sobie coś na ząb.justyna14 wrote:no u mnie dziś rosołek, bo jakoś się marnie czuje.
Jakąś chwile temu takie omdlenie mnie dopadło, że szok, mroczki przed oczami, zimne poty, mrowienie na nogach, masakra. Zjadłam jabłko i banana i troche lepiej. Albo z głodu albo spadek cukru. Sama nie wiem, ale już troche lepiej♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
-
Koniecznie podjadaj coś małego w miarę regularnie. Ja np. mam zapas chrupkiego pieczywa i zauważyłam, że wystarczy mi dosłownie gryz, ale często. Inaczej padam z nóg. Nie chcę zemdleć na ulicy, bo boję się, że obudzę się w szpitalu, także...lepiej zapobiegać♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm