Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ofcooo wrote:wiecie co kochane...wczoraj jak sie naczytałam tego naszego wrześniowego forum to dziś w nocy miałam koszmary..
mam za słabą psychikę, żeby tak sie denerwować. Mężu zabronił mi czytać bo później sama sobie coś wymyślam. Więc chyba przestanę tu zaglądać
Ja tak sobie myślę, ze to po prostu tak jest mnie też męczą noc w noc koszmary ale zaczęłam się już do nich przyzwyczajać. Staraj się nie myśleć o najgorszym (chociaż wiem po sobie że nie jest to łatwe)
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualny
-
ofcooo wrote:wiecie co kochane...wczoraj jak sie naczytałam tego naszego wrześniowego forum to dziś w nocy miałam koszmary..
mam za słabą psychikę, żeby tak sie denerwować. Mężu zabronił mi czytać bo później sama sobie coś wymyślam. Więc chyba przestanę tu zaglądać
Ale czego dokładniej? Mi to forum pomaga się nie denerwować jak coś nie tak to zawsze dziewczyny pomogą i uspokaja.
A dzis jestem przeszczesliwa bo przeczytałam ze w 15 tyg malenstwo juz słyszy głos jak.się mówi do brzuszkai słyszy bicie mojego serca. To cudowne ze juz się uczy mamy i taty głosu powolutku
kark lubi tę wiadomość
-
madiiiii wrote:No właśnie wczoraj byliśmy w banku dopinać ostatnie pierdoły i wygląda na to, że w połowie kwietnia ruszamy ostro z budową. Coś mi się wydaje, że ten rok szyyyybko zleci
verynice, samych najlepszych wieści na wizycie, również tych płciowych7w3d 💔 -
Witam,
Patu też to czytałam i więcej od teraz rozmawiam z dzidzią.
Ofcooo nie wiem co czytałaś, ale ostatnio mamy tu same pozytywne wibracje i informację, także wątpie, żeby Twoja psychika przez forum został w jaki kolwiek sposób nadwyrężona. Może poprostu ostatnio przed wizytą się bardziej nierwowa zrobiłaś w związku ze stresem, ale na 100%wszystko będzie dobrze. Musisz się czymś zająć żeby tyle nie myśleć
U mnie dziś piękna pogoda, z rana pączuś i kawka do łóżka od mojego ukochanego mężusia:) Jak sam wstawał to kazał mi sobie pospać ile chce:) ehh dobrze mi:)
Wczoraj oglądałam pogode, na weekend ma być pięknie więc zaplanowaliśmy wypad nad zegrzez grilem i znajomymi:) już nie moge się doczekać
7w3d 💔 -
justyna14 wrote:Witam,
U mnie dziś piękna pogoda, z rana pączuś i kawka do łóżka od mojego ukochanego mężusia:) Jak sam wstawał to kazał mi sobie pospać ile chce:) ehh dobrze mi:)
Wczoraj oglądałam pogode, na weekend ma być pięknie więc zaplanowaliśmy wypad nad zegrzez grilem i znajomymi:) już nie moge się doczekać
widzę że nie tylko mój Mąż taki kochany że przygotowuje śniadanie
mój przed wyjściem do pracy Nam zrobił
i oby pogoda do weekendu się nie popsuła, bo u Nas ciągle tak jest w tygodniu ładnie, ciepło, słonecznie a w weekend deszcz i wichura aż się mój M wkurza, ze jak ma wolne to pogoda się psuje takie ma "szczęście" mój Bidulek
doti77 wrote:Witam.Niedawno wstałam leki zażyłam i czas na śniadanko.Głowa mnie od wczoraj boli,a już nie chcę się faszerować tabletkami,może przejdzie. Mąż po nocy z pracy przyjechał i syna do szkoły pojechał zawiózł i od razu do mechanika samochodowego.Same wydatki,już 500 zł poszło na te naprawy,a to jeszcze nie koniec.Idę jakieś kanapki sobie zrobić,pewnie z pomidorkiem,bo ostatnio to mam jakiegoś fioła na punkcie pomidorów .Udanego dnia.Ja większość w łóżku spędzę.
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj mam dzień pełen leniuchowania. Wczoraj zrobiłam na 3dni pierogów i kapusty zasmażanej z kiełbaską, więc będę podgrzewać i zjadać. Jeszcze myśle nad ciastem, ale chyba pojadę do sklepu, ostatnio widziałam sernik na zimno z truskawkami i winogronem
na samą myśl już mi ślinka cieknie mmmm
Kaarolina, justyna14 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Powodzenia zatem z dalszymi etapami budowy!
U nas też praktycznie w całym domku planujemy zrobić podłogówkę + grzejniki łazienkowe. Widzę zapowiada się Wam miły weekend. Zegrze to bliskie rejony naszego przyszłego lokum, także często przejeżdżamy obok. Potem jeszcze kawałeczek i pod Serockiem jest nasza działka
justyna14 wrote:madiii to się ciesze, że wszystko dobrze idzie:) my znaleźliśmy hydraulika, za 3 tygodnie ma zacząć podłogowe robić♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Witam z późnego ranka:) fakt niezaprzeczalny pogoda jest super słoneczko świeci i aż się chce wyjść na spacerek:)pomimo nieprzespanej nocki, których mam ostatnio aż nad to;/ ale za to dzidziol dał o sobie wczoraj wieczorkiem znać takie szmyrnięcie przez cały brzucholek, aż mi się pyszczek cieszy jak o tym myślę
wiem że za dwa miesiące będę miała pewno już obolałe wszystko od środka ale radość z tego powodu i tak jest ogromna
udanego dzionka dziewczyny:)
-
Gosia19 wrote:Mam jeszcze pytanko, która dostaję wypłatę z ZUSU?!
niestety ja od lutego powinnam dostać ale do dnia dzisiejszego nie dostałam ani złotówki ;/ ale mój pracodawca nie dostarczył moich zwolnień do ZUS'u i muszę czekać 30 dniGosia19 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
madiiiii wrote:Powodzenia zatem z dalszymi etapami budowy!
U nas też praktycznie w całym domku planujemy zrobić podłogówkę + grzejniki łazienkowe. Widzę zapowiada się Wam miły weekend. Zegrze to bliskie rejony naszego przyszłego lokum, także często przejeżdżamy obok. Potem jeszcze kawałeczek i pod Serockiem jest nasza działka
No my do Zegrza mamy z godzinke drogi więc blisko w miareJuż nie moge się doczekać
a teraz śmigam na małe zakupy
Miłego dniamadiiiii lubi tę wiadomość
7w3d 💔 -
nick nieaktualnyBlackLuna wrote:Gosia19, tak wypłaca 100% ale nie wszystko musisz dostać na raz taki ich śmieszny sposób;/ dostajesz pieniążki za każde L-4 ale nie jednego dania reszta może przyjść np dzień później nie wiem konkretnie czemu to ma służyć, ale tak to niestety wygląda np ja miałam w pracy wypłaty płacone do 10-tego każdego miesiąca i tak też przelewa mi pieniążki ZUS ale np: część dostaję 4 cześć 7 różnie ale zawsze do 10 mam wypłacone wszystko:)
dziękuje, trochę mnie uspokoiłaśBlackLuna lubi tę wiadomość