Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Czy moge sie dołączyć ? termin mam wg kalendarza 15 września a w piątek swoją pierwsza wizytę bedzie to 5 tydzien i 5 dzien. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze zobacze bijace serduszko. Dokładnie rok temu nie udało sie i teraz mam obawy..
inessa, Izamelka lubią tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Patu tu masz odpowiedź :
http://www.novum.com.pl/pl/dla-pacjentow/forum-embriologiczne/lista-pytan/pytanie/576/
Ja już nic nie będę pisała, bo co nie napiszę jest źle. Forum jest po to, żeby się wspierać, ale Ty tego wsparcia ani wyjaśnień wcale nie chcesz.
Chyba przez wątpliwości męża, który co chwile powtarza że jeszcze nie wiadomo, na usg nie widziałas, to jeszcze nie jest pewne. chyba nie chce sie zawiesc jakby cos bylo nie tak. ale jak co dzien to słysze to mysle ile rzeczy moze byc nie tak i panikuje jak tylko cos odbiega od normy.
Przepraszam jeszcze raz jeśli źle to odebrałas. po prostu potrzebowałam upewnienia. dziękuje bardzo i nie gniewaj się :* nie wiem cobym bez was zrobiła..... chyba faktycznie dopiero jak uslysze serduszko bede spokojniejsza. -
Tusinka wrote:Czesc Czy moge sie dołączyć ? termin mam wg kalendarza 15 września a w piątek swoją pierwsza wizytę bedzie to 5 tydzien i 5 dzien. Mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i ze zobacze bijace serduszko. Dokładnie rok temu nie udało sie i teraz mam obawy..
moze byc troszke za szybko na serduszko, więc nie martw się jak nie zobaczysz
Trzymam kciuki, zeby wszystko było ok i daj znać jak wizyta przebiegłaTusinka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane , debrałam wyniki bety 15518, 6 dni temu bylo 960 , teraz spokojniejsza czekam na wizytę u lekarza .
Trzymym kciuki za wasze dzisiejsze wizyty i czekam na relacje . Szczególnie mocno ściskam Okti89 i akuszerke89 mam nadzieje że będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2014, 17:17
staraczka, Patu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatu wrote:wklejam wyniki, jak uważacie, ok? progesteron nie za wysoki?
PROGESTERON 294.7 nmol/l
w.ref: faza folikular.: 0.6 - 4.7 nmol/l
w.ref: faza owulacyj.:2.4 - 9.4 nmol/l
w.ref: faza lutealna: 5.3 - 86.0 nmol/l
w.ref:menopauza: 0.3 - 2.5 nmol/l
HCG+BETA ILOŚCIOWO 114.1 mIU/ml
wart. ref.: mężczyźni < 2.6 mlU/ml
wart. ref.: kobiety < 5.3 mlU/ml
Nie martw się czym wyższy progesteron tym lepiej ! progesteron jest wytwarzany przez ciałko żółte czyli ty masz bardzo dobrą wydolność ciałka ! nic tylko się cieszyć , że masz taki wysoki
Patu, inessa lubią tę wiadomość
-
staraczka wrote:Nie martw się czym wyższy progesteron tym lepiej ! progesteron jest wytwarzany przez ciałko żółte czyli ty masz bardzo dobrą wydolność ciałka ! nic tylko się cieszyć , że masz taki wysoki
dzięki, potrzebuje takiego uspokojenia że tylko świruje i wszystko jest i będzie ok.staraczka, inessa lubią tę wiadomość
-
Pipek83 wrote:Witajcie Kochane , debrałam wyniki bety 15518, 6 dni temu bylo 960 , teraz spokojniejsza czekam na wizytę u lekarza .
Trzymym kciuki za wasze dzisiejsze wizyty i czekam na relacje . Szczególnie mocno ściskam Okti89 i akuszerke89 mam nadzieje że będzie dobrze
Gratulacje! Powodzenia dalejinessa, Pipek83 lubią tę wiadomość
-
Pipek83 wrote:Witajcie Kochane , debrałam wyniki bety 15518, 6 dni temu bylo 960 , teraz spokojniejsza czekam na wizytę u lekarza .
Trzymym kciuki za wasze dzisiejsze wizyty i czekam na relacje . Szczególnie mocno ściskam Okti89 i akuszerke89 mam nadzieje że będzie dobrze
kochana piękna beta!!! teraz już możesz być spokojna!!! maleństwo rośnie na pewnoinessa, Pipek83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny