Uhh nadrobilam a bylo ciezko
Zaczne od konca bo najlepiej pamietam

Ja poki co nie przytylam nic. Na poczatku od mdlosci i wymioto schudlam 2-3 kg. Teraz dobilam do wagi sprzed ciazy wiec jest na zero

idalnie 52 kg

od teraz bede tylko przybierac

mam nadzieje ze zamkne sie na koniec w 10 kg max

nie bede sie napewńo odchudzac ale chc sadbac o wage, nie zapuscic sie bo takie gadanie ze aaaa po cizay samo sie schudnie to tragedia. Kobiety same sie oszukuja moim zdaniem. Folguja sobie cala ciaze, tyja po 30 kg a potem w szoku ze "samo" nie wyparowalo
Po drugie. Oczywiscie ze ciaza to oiekny stan i nie ma sie co nad soba uzalac na sile i umeczac

ja z domu bez delikatnego makijazu, ciszka nie wyjde

taka bylam przed ciaza i tak mam nadzieje zostanie. A to ze mamy rozmiat czy dwa wiecej... Tez mozna piekńie wygladac
Co do ginow... Ja lekarza jeszcze nie widzualam na oczy

poki co tylko polozna sie nami zajmuje ale ufam jej

no i jedno usg za nami

29.04 polowkowe i mam nadzieje ze dowiemy sie kto u mnie mieszka
Uhh i co do karmienia piersia... To prawda co ktoras z was (sorry ale nie pamietam ktora pisala)

w WB malo ktora kobieta chce karmic piersia.... Polozna mi o tym mowila. Kiedy mnie zapytala oczywiscie powiedzialam ze bardzo chce karmic. Powiedziala ze u Polek to najczestsza odp i jest z nas dumna

dala mi ksiazki, plyty dvd o karmieniu piersia i powiedziala ze osobiscie tez bedzie pomagac i uczyc

zobaczymy.
Co do publicznego karmienia... Temat kontrowersyjny... Ktoras z was napisala ze najwyzej bedzie karmic w toalecie... Szok!!!
To ja bym zyczyla smacznego i moze sprobuj zjesc obiad siedzac na kiblu

Rozumiem ze w pl jest malo miejsc przeznaczonych dla mam i dzieci ale nie popadajmy w paranoje na Boga!!!! Nikt nie mowi ze mamy cyckami swiecic i ja tez nie zamierzam. Wystarczy pomyslec teoche... Albo sie szuka miejsca na uboczu troszke, albo wg mnie najlepsze rozwiazanie kupuje sie taki komin jak szalik tylko z cienkiego materialu zeby dziecko oddychalo i nakrywa sie delikatńie dziecko i odkryta czesc ciala. Proste? Nawet pieluszka wystarczy i po klopocie. A jeszvze jak sie ubierzemy odpowiednio do karmienia to juz zaden problem

dla chcacego nic trudnego

Dla dziecka piers to idealne rozwiazanie i dla mam rowniez

zdrowie i wygoda
A jesli ktos ma awersje do karmienia to szanuje to

jestesmy dorosle i my mamy wybor

szkoda tylko ze dzieciaki nie mozna zapytac o zdanie
Ahh sie rozpisalam