Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Verynice super ewolucjawlasnie po takich zdjeciach nalepiej widac jak jak nasze brzuszki i dzieciaczki rosna
U mnie pogoda tez pod psem ale to norma
Ja tez smaruje co jakis czas buzie bio oilem i powiem wam ze dziala chyba lepei niz te wszystkie kremy. Wogole bio oil idzie u mnie hurtemzuzywam juz trzecie opakowanie
Zaraz pochwale sie swoim lokum dzidzi (plec najwczesniej poznamy 29.04)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:08
Gosia19, madiiiii, assantea, justyna14, stardust87, Patu, Kaarolina, karm3lka, aswalda, aleksa.wawa, mycha89, Mika 28, Nelus, Ewi25, kark, betina89, hela, zoi, verynice, Beataa25, doti77 lubią tę wiadomość
-
Kochana na 100% wszystko jest ok
mnie wywalilo od poczatku i tez sie balam czy nie blizniaki albo cos innego.
Ale teraz wiem ze ile kobiet tyle brzuszkow.
Kolezanka z pracy szla do porodu a wygladala jak by obiad zjadlana ulicy ja znajomi w 9 mies zaczepiali i pytali kiedy urodzila
W swoim czasie nabierzesz albo bedziesz miala mniejszy brzus co tez jest fajne bo sie nie nameczysz
A mnie tylko dziwi ze moja waga ani drgnie.... Juz sprawdzalam na innej bo myslalam ze moja zle wazy ale nie... To jest dziwne.
-
nick nieaktualnyTo ja też wrzucam brzuch sprzed 5 minut, czyli 17tc+6;):
Ogólnie zbytnio się nie prezentuje, nawet wczoraj po prysznicu mąż z takim smutkiem i zawodem w głosie zapytał kiedy wreszcie będzie brzusio widać, a ja jak to baba w ciąży poryczałam się
Dziś mam wolne za 3 maja ()! Dlatego byczę się w domu i patrzę na wakacje
Miał być Bałtyk w połowie maja, ale w sumie zaczęłam się zastanawiać jak z pogodą będzie... I aktualnie przeglądam oferty na Węgrzech
Kaarolina, stardust87, aleksa.wawa, Mika 28, Gosia19, akuszerka89, betina89, verynice lubią tę wiadomość
-
to moze i ja sie pochwale brzuszkiem
przepraszam tylko że nie umalowana i nie uczesana, ale poranne zdjęcie
ps. dopiero po zdjęciu widze jak natychmiast musze umyc lustro!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 12:01
Paula55, kark, Nelus, assantea, mycha89, Mika 28, Gosia19, stardust87, Kaarolina, Ewi25, akuszerka89, aleksa.wawa, betina89, hela, zoi, verynice, karolcia:)))), aswalda lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:I to jest piekne
ile kobiet tyle brzuszkow
Patu a czujesz juz maluszka???
2 razy poczułam delikatnie. pierwszy raz kilka dni temu, drugi raz w sobote. a od soboty cisza. wiem, że te początkowe ruchy nie muszą byc regularne i moze byc kilka dni spokoju, ale czekam z niecierpliwością kiedy znow da znac ze zyje -
Ależ macie fajne te brzusie
kark, swoim się nie przejmuj, jak zacznie w końcu rosnąć, to nie nadążysz ze zdjęciami
Swoją drogą ja też muszę sobie cyknąć zdjęcie, obiecałam sobie, że raz w tygodniu będę robić...
Paula55, widzę, że nie wyjęłaś jeszcze kolczyka. Kiedy chcesz to zrobić ? Nic się nie dzieje z dziurką ? Ja wyjęłam kolczyk w trakcie starań i teraz tęsknię za swoim, a dziurka mnie wnerwia
Żłopię tę herbatę z miodem i cytryną i chyba poprawy nie ma, bo dziś jeszcze bardziej czuję jakbym miała coś na oskrzelachA czasami chrypię jak jakiś pijak. No nic, tak to bym się pewnie dalej leczyła sama, ale boję się, że to bardziej się rozwinie i wtedy skończy się antybiotykiem, tak więc idę po południu do lekarza rodzinnego, niech mnie zbada i coś poradzi. Boję się
Dzidzi chyba też się nie podoba mój stan, bo o ile wczoraj raz kiedy czułam pukanie, to dziś od rana dość często czuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 12:16
-
To ja tez wam pokaze moje male mieszkanko:) przepraszam ze takie rozneglizowane ale tylko takie mam najnowsze. 17 tydzien
Patu, Paula55, Mika 28, Gosia19, Kaarolina, Ewi25, akuszerka89, kark, aleksa.wawa, betina89, hela, verynice, karolcia:)))), aswalda lubią tę wiadomość
-
assantea wrote:Ja swojego małego nie czuje jeszcze i mimo że wiem że tak może być to oczywiście już zaczęłam się denerwować czy oby wszystko z Ignasiem w porządku...
jak rozmiawiałam z bratową, to ona pierwsze ruchy poczuła dopiero w 20 tygodniu z pierwszym a w 18 tyg z drugim dzieckiem, więc spokojnie, na pewno juz nie długo i Twoje malenstwo sie odezwie