Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry

Verynice super ewolucja
wlasnie po takich zdjeciach nalepiej widac jak jak nasze brzuszki i dzieciaczki rosna 
U mnie pogoda tez pod psem ale to norma
Ja tez smaruje co jakis czas buzie bio oilem i powiem wam ze dziala chyba lepei niz te wszystkie kremy. Wogole bio oil idzie u mnie hurtem
zuzywam juz trzecie opakowanie 
Zaraz pochwale sie swoim lokum dzidzi (plec najwczesniej poznamy 29.04)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 10:08
Gosia19, madiiiii, assantea, justyna14, stardust87, Patu, Kaarolina, karm3lka, aswalda, aleksa.wawa, mycha89, Mika 28, Nelus, Ewi25, kark, betina89, hela, zoi, verynice, Beataa25, doti77 lubią tę wiadomość

-
Kochana na 100% wszystko jest ok
mnie wywalilo od poczatku i tez sie balam czy nie blizniaki albo cos innego.
Ale teraz wiem ze ile kobiet tyle brzuszkow.
Kolezanka z pracy szla do porodu a wygladala jak by obiad zjadla
na ulicy ja znajomi w 9 mies zaczepiali i pytali kiedy urodzila 
W swoim czasie nabierzesz albo bedziesz miala mniejszy brzus co tez jest fajne bo sie nie nameczysz
A mnie tylko dziwi ze moja waga ani drgnie.... Juz sprawdzalam na innej bo myslalam ze moja zle wazy ale nie... To jest dziwne.

-
nick nieaktualnyTo ja też wrzucam brzuch sprzed 5 minut, czyli 17tc+6;):

Ogólnie zbytnio się nie prezentuje, nawet wczoraj po prysznicu mąż z takim smutkiem i zawodem w głosie zapytał kiedy wreszcie będzie brzusio widać, a ja jak to baba w ciąży poryczałam się
Dziś mam wolne za 3 maja (
)! Dlatego byczę się w domu i patrzę na wakacje
Miał być Bałtyk w połowie maja, ale w sumie zaczęłam się zastanawiać jak z pogodą będzie... I aktualnie przeglądam oferty na Węgrzech
Kaarolina, stardust87, aleksa.wawa, Mika 28, Gosia19, akuszerka89, betina89, verynice lubią tę wiadomość
-
to moze i ja sie pochwale brzuszkiem

przepraszam tylko że nie umalowana i nie uczesana, ale poranne zdjęcie
ps. dopiero po zdjęciu widze jak natychmiast musze umyc lustro!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 12:01
Paula55, kark, Nelus, assantea, mycha89, Mika 28, Gosia19, stardust87, Kaarolina, Ewi25, akuszerka89, aleksa.wawa, betina89, hela, zoi, verynice, karolcia:)))), aswalda lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:I to jest piekne
ile kobiet tyle brzuszkow 
Patu a czujesz juz maluszka???
2 razy poczułam delikatnie. pierwszy raz kilka dni temu, drugi raz w sobote. a od soboty cisza. wiem, że te początkowe ruchy nie muszą byc regularne i moze byc kilka dni spokoju, ale czekam z niecierpliwością kiedy znow da znac ze zyje
-
Ależ macie fajne te brzusie
kark, swoim się nie przejmuj, jak zacznie w końcu rosnąć, to nie nadążysz ze zdjęciami
Swoją drogą ja też muszę sobie cyknąć zdjęcie, obiecałam sobie, że raz w tygodniu będę robić...
Paula55, widzę, że nie wyjęłaś jeszcze kolczyka. Kiedy chcesz to zrobić ? Nic się nie dzieje z dziurką ? Ja wyjęłam kolczyk w trakcie starań i teraz tęsknię za swoim, a dziurka mnie wnerwia
Żłopię tę herbatę z miodem i cytryną i chyba poprawy nie ma, bo dziś jeszcze bardziej czuję jakbym miała coś na oskrzelach
A czasami chrypię jak jakiś pijak. No nic, tak to bym się pewnie dalej leczyła sama, ale boję się, że to bardziej się rozwinie i wtedy skończy się antybiotykiem, tak więc idę po południu do lekarza rodzinnego, niech mnie zbada i coś poradzi. Boję się
Dzidzi chyba też się nie podoba mój stan, bo o ile wczoraj raz kiedy czułam pukanie, to dziś od rana dość często czuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 12:16
-
To ja tez wam pokaze moje male mieszkanko:) przepraszam ze takie rozneglizowane ale tylko takie mam najnowsze. 17 tydzien
Patu, Paula55, Mika 28, Gosia19, Kaarolina, Ewi25, akuszerka89, kark, aleksa.wawa, betina89, hela, verynice, karolcia:)))), aswalda lubią tę wiadomość
-
assantea wrote:Ja swojego małego nie czuje jeszcze i mimo że wiem że tak może być to oczywiście już zaczęłam się denerwować czy oby wszystko z Ignasiem w porządku...
jak rozmiawiałam z bratową, to ona pierwsze ruchy poczuła dopiero w 20 tygodniu z pierwszym a w 18 tyg z drugim dzieckiem, więc spokojnie, na pewno juz nie długo i Twoje malenstwo sie odezwie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

nie sądziłam, że będzie mi aż tak trudno...

No i zaczęłam się zastanawiać, czy wszystko w porządku ze mną..