Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja dziekuje za takie bimbalki
juz w kazdym staniku mi sie wylewaja, a jak beda jeszcze wieksze to po karmieniu pewnie niezly wiszacy flak z samej skory zostanie
moja gora ciala nijak sie ma do dolu
a to fakt, jest co ogladac, moze sa jacys zboczency i maniacy brzuchatek nas tu podgladajaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2014, 14:03
-
akuszerka89 wrote:Hela- ale masz bimbałki, ciut nie moje:P
A teraz Was zastrzelę - jakby wchodził na nasze forum jakiś facet to dopiero miałby radoche z tylu gołych bab :PPPP
ha ha harozbawiłas mnie nieźle, ale taka prawda
chociaż juz nie długo pójdzie sobie na plaże i bedzie mógł patrzec do woli
hela- a ile ja bym dała za taki biusta mój mąż skakałby z radości
juz czasem ze śmiechem wypomina mi, że go oszukałam, bo mówiłam ze w ciąży rośnie a tu nic, stoi sobie w miejscu i ani drgnie.
po prostu inny kształt brzuszka, ale nie wyglądasz grubo. a po ciąży pewnie szybko wrócisz do dawnej figury -
hela, mam tak samo jak Ty z brzuchem.. Znikła mi talia i jakaś taka nalana się zrobiłam w okolicy pępka. Trochę mi odstaje z przodu, ale ogólnie zrobił się cały duży, a nie fajna piłeczka z przodu
Ale wzięłam się za ćwiczenia i mam nadzieję, że talia powróci lada moment
-
A w ogóle to dostałam ostatnio książkę "Księga imion" Marka Skierkowskiego. Jest tam pochodzenie imienia, znaczenie i charakterystyka osób noszących to imię. Nie możemy uwierzyć z mężem jak wiele się zgadza, choć ja osobiście nigdy nie wierzyłam, że imię ma coś wspólnego z charakterem. Ale w jakiś 95% przypadków naszych znajomych opis charaktery zgadza się całkowicie
A Wy wierzycie w te zależności? Wybierając imię patrzycie na te charakterystyki? -
stardust87 ja nazywając syna nie czytałam takich rzeczy, ja wiedziałam jak będzie miał na imię zanim zaszłam w ciążę
Dziewczyny ładne brzuszki macie
Ja kolczyk wyciągnęłam w szpitalu po tym jak mnie ordynator ochrzaniłi jakoś nie chce mi się już go zakładać, ale wkładam go raz dziennie żeby dziurka nie zarosła.
-
ale znam tez kilka osób o tym samym imieniu które są swoim dokładnym przeciwienstwem
więc tak sceptycznie raczej podchodze do tych opisów. za to lubie czytac co znaczy dane imie w języku z którego pochodzi. np wybrane przez nas Iga to ogien. i sie smiejemy ze pewnie da nam popalic
-
Witam
u mnie leniwy dzionek, a jak czytam, że część z Was do pracy chodzi codziennie, to gratuluję wytrwałości. Mnie rano o 6.00 nikt by z łóżka nie wyciągnął
Pogoda u mnie dziś w miare, słońca nie ma ale ciepło:)
Pytanko mam, od kiedy na usg 3D można się zapisywać, bo chciałabym przed świętami ale nie wiem czy za wcześnie nie będzie.
Jakbym się zapisała na 16-17.04 to byłby 17t1/2d, nie za wcześnie? bo bardzo chce już płeć poznać7w3d 💔 -
jeśli chodzi o płec, to myśle nie będzie miał lekarz problemu jeśli sie prawidłowo ustawi.a co do zdjęć na pamiątke, to jeśli chcesz pójść tylko raz poszłabym nieco później jak twarzyczka będzie wyraźniejsza, ale wtedy z kolei jest większe i juz ciężko uchwycic całą sylwetke i duzo zależy jak sie ułozy. więc zależy co jest wazniejsze dla Ciebie
jesli tylko płec to będzie w sam raz
-
jakiś błąd mają na belly, przez 20 min nie mogłam tu wejść
może kopiują Wasze zdjęcia
tak jak któraś pisała
właśnie sama nie wiem, na 3D ide dla własnej przyjemności, bo kolejne usg bede miałą dopiero pewnie pod koniec maja, więc za długo czekać
musze z moim mężem pogadać7w3d 💔 -
justyna14 wrote:jakiś błąd mają na belly, przez 20 min nie mogłam tu wejść
może kopiują Wasze zdjęcia
tak jak któraś pisała
właśnie sama nie wiem, na 3D ide dla własnej przyjemności, bo kolejne usg bede miałą dopiero pewnie pod koniec maja, więc za długo czekać
musze z moim mężem pogadać
tez bym nie wytrzymałapodziwiam dziewczyny, które mają w ciąży standardowe 3 usg, nie dałabym rady tak
-
Ale macie ładne te brzusie, muszę się zebrać i wstawić zdjęcie swojego bo też już go widać
A tak poza tym to mam jednego jedynego szwagra ale tak mnie irytuje ten chłop że nie idzie z nim wytrzymać. Jeszcze takiego typa w rodzinie nie było. Muszę się zająć czymś żeby o nim nie myśleć.
betina89 lubi tę wiadomość
-
Byłam u lekarza. Osłuchowo jest o.k., ale gardło nie wygląda dobrze. Zalecił Argentin-t, Prenalen, Stodal i inhalacje, a jak w ciągu 2 dni nie przejdzie, to czeka mnie antybiotyk
Obym się wykurowała.
Dziewczyny, jak już robiłam badanie na toksoplazmoze i wiem, że nigdy tego nie przechodziłam, a lekarz mówił, że mam teraz powtórzyć badanie, to które z tych dwóch (IgG,IgM) powinnam wykonać? Czy mimo wszystko znowu mam robić oba?