Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka22 wrote:Witajcie dziewuszki
Ostatnio jakoś zaginęłam, ale już się chyba znalazłam
Czytałam was oczywiście codziennie, co by nie narobić sobie za dużo zaległości
Bardzo cieszę się z waszych udanych wizyt, oczywiście siedzę, podziwiam i nazachwycać się nie mogę waszymi brzuszkami
Fipsik ja mam mniejszy od Twojegoale spoko nadrobimy
Po antybiotyku gin kazał mi zrobić badanie moczu i zadzwonić z wynikami. Wczoraj zrobiłam oczywiście dalej infekcja i kazał mi dzisiaj przyjść między 16- 17 (przyjmie mnie między pacjentkami). Wiem, że infekcja może zagrażać maleństwu, ale jego reakcja, że szybko trzeba się tym zająć, jakoś wywołała we mnie ogromny niepokójMigotka22 lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny.
Zdrowka wszystkim chorusianym.... Ja za to w nocy i nad ranem mialam okropny bol glowymusialam wziac pol apapu
Ja za to zaszczepilam sie na grype i nic ale to nic mnie nie rusza poki cowszyscy dokola choruja a ja zdrowa jak rybka
warto bylo
normalnie powinnam juz ze 3 razy chorowac w tym okresie
Milego dnia wszystkim
-
Patu wrote:To mój i się wydawał spory a brat pyta czy juz widać. Mówię ze tak juz ładnie rośnie a ten patrzy i stwierdza ze jakbym zjadła porządny obiad
nie ma to jak starszy brat
Szonka śliczny brzuszeka jak starsze rodzeństwo? Cieszy się z malucha? Sama zawsze chciałam mieć 3 dzieci ale ta ciąża tak daje w kość ze się poważnie zastanawiam czy dam radę typu lezenie czy szpital jak 2 dzieci w domu. Zobaczymy za kilka lat
Starsze rodzeństwo juz nie może się doczekać maluszka, One bardzo chciały mieć młodsze rodzeNstwo i urabiały mnie razem z mężem na długo zanim zaszłam w ciążę -
Witajcie dziewczynki. Rzeczywiście wczoraj coś nasze Belly nie działało. Wczoraj miałam straszny dzień, miałam dzwona na parkingu, masakra jak się zdenerwowałam. Na szczęście nic mi się nie stało ale co strachu się najadłam to moje.
Mam do was pytanko czym się rózni USG 3D 4D? -
Już któraś chyba pytała o te różnice 3D/4D, ale chyba nie było odpowiedzi - nikt nie wie
A jak siedzicie w domu i nie macie co robić to polecam TLC - od rana do (chyba) 17 leci cykl "Macierzyństwo bez lukru". Lecą same programy o ciężarnych, nastoletnich matkach, porodach, programy o wychowaniu dzieci itd. Już wczoraj oglądałam, nie mogłam się oderwać -
Migotka22 wrote:Mika biedulko :* ale tylko katar cię męczy?
-
stardust87 wrote:Już któraś chyba pytała o te różnice 3D/4D, ale chyba nie było odpowiedzi - nikt nie wie
A jak siedzicie w domu i nie macie co robić to polecam TLC - od rana do (chyba) 17 leci cykl "Macierzyństwo bez lukru". Lecą same programy o ciężarnych, nastoletnich matkach, porodach, programy o wychowaniu dzieci itd. Już wczoraj oglądałam, nie mogłam się oderwać
No było pytanie i była odpowiedz że 4 d jest obrazem w ruchu i zostanie nagrany film a 3d to przede wszystkim zdjęcia w dobrej jakości tak z prostego -
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi odnośnie toksoplazmozy
Karolina, mów szybko co się dzieje.
A przy okazji zagubionych dusz...dawno nie widziałam afrykanki chyba, wiecie co u niej?
U mnie choroba dalej w toku, dziś już odkaszluję, ale co z tego jak mam żyletki w gardle?Koleżanka pożyczyła mi inhalator, ale nie mogę w żadnej aptece znaleźć do niego maseczki, są ale do innych firm
Musiałabym pojechać do sklepu medycznego bo tam pan powiedział, że coś dopasujemy, ale boję się jechać sama, bo już dziś zaliczyłam zasłabnięcie i nie czuję się dobrze
Nie wiem czy też tak macie, ale jak ja czuję ruchy malucha, to staram się zawsze położyć rękę w tym miejscu, żeby znowu je poczuć i uparciuch jeden nigdy się nie odzywa w tym samym miejscu. Dziś niespodzianka, czuję pikanie, kładę szybko rękę w tym miejscu i zaraz drugie jest, mam, udało się, złapałam!Hehe.
-
Paula55 wrote:Ja sie zdecydowalam i w maju jak bedziemy w pl to idziemy na polowkowe z 4 d
bedziemy miec plytke, zdjecia i konsultacje w promocyjnej cenie 260 zl
Ja mam połówkowe za free;D jedynie za płytke 40zł muszę sobie zapłacić -
Zaczarowana mi też udało się raz złapać
co prawda czułam dzidziołka trzy razy dopiero, a zaczęło się ponad tydzień temu
A we wtorek jak przyłożyłam palucha i poczułam to siedziałam jak zaczarowana
Aż teściowa pobladła bo myślała, że coś mi się stało