Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika moj od pazdziernika zazwyczaj byl w delegacjii miedzu pon. a czwartkiem, wiec za duzo czasu tez nie mielismy dla siebie, teraz jest na tygodniowym szkoleniu i na szczescie wraca w piatek:) Zobaczymy co bedzie jak wroci. Mika ty masz chociaz coreczke z soba
, ale wiadomo jak mezczyzna w domu to calkiem inaczej
-
no ale gdyby nie Natala to bym rzeczywiście sfiksowała jeszcze do pracy nie chodzę bo mam l4 to chyba bym ze ścianami gadała
nawet mi się niechce iść do znajomych nie wiem zy taka leniwa jestem czy co ale ostatnio co chwilę chora i jak se pomyślę że mam łazić zarażać to mnie sie nie uśmiecha no ale dobrze że czasem mnie odwiedzą
-
Mika ja jestem sama jak mezusia nie ma. Rodzina tysiace kilometrow z tad, ale Skype istnieje na szczescie
Ja tez nie pracuje, ale zaczelam doktorat. Po bardzo intensywnych tygodniach dopadlo mnie ogromne lenistwo:)
Ja sie czuje super, a tak na marginesie od kad mieszkamy tutaj czyli od 2,5 roku to jeszcze nigdy nie bylam chora:)
Mamy duzo znajomych, wiec ogolnie sie nie nudze. -
nick nieaktualny
-
A ja jestem o kolejny dzień bliżej do pęknięcia szafy maluszka choć tu jeszcze pół roku do porodu
Wczoraj moja mama przywiozła całe pudło nowych ciuszków i dodatków - później pocykam fotki i Wam wstawię
Quatriona, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
Gosia19 wrote:Jednak jest grupa na fb? Mogę się dołączyć?
I czy macie tam swoje nicki czy zwykłe konto imię + nazwisko?
Tak jestMamy normalnie imię i nazwisko, kilka dziewczyn ma nick. Mamy na górze rozpiskę, kto jest kim z belly
Więc jak masz chęć to zapraszamy
-
Szonka wrote:Tak jest
Mamy normalnie imię i nazwisko, kilka dziewczyn ma nick. Mamy na górze rozpiskę, kto jest kim z belly
Więc jak masz chęć to zapraszamy
-
stardust87 wrote:Jak nie wiesz co to, to na pewno dzidzia
Gratuluję
a było takie ruchliwe po przytulankach
chyba czuło szczęście mamy
dzień dobryPatu, Szonka, Gosia19, betina89, Nelus, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
7w3d 💔 -
stardust87 wrote:A ja jestem o kolejny dzień bliżej do pęknięcia szafy maluszka choć tu jeszcze pół roku do porodu
Wczoraj moja mama przywiozła całe pudło nowych ciuszków i dodatków - później pocykam fotki i Wam wstawię
Witam wszystkie
Ale mi mała popalic daje! Jak zjem to mi niedobrze jak wezmę leki na pusty żołądek to on boli a mi słabo. oj ciężko dogodzic.
Pochwal się koniecznie zakupamiu mnie czeka rodzina z zakupami do końcówki. Mama jest zdania ze skoro plamie to zawsze może coś się stać a po co potem patrzeć na te rzeczy a płeć jeszcze może się zmienić bo wcześnie. Ale też nie wytrzymala i pierwszy pajacyk kupiony. Ale jak ja znam to w 3 trymestrze nieźle obkupi mała nie mówiąc po urodzeniu
siostra co prawda jest w trakcie budowy domu to finansowo trochę ich pociągnie ale i ona się nie powstrzyma
a rodzice wpadli na pomysł zrobienia u siebie.pokoiku dla małej kupienia lozeczka turystycznego żebym czesciej do nich przyjeżdżała z dzieckiem nawet na kilka dni. Maz zachwycony pomysłem nie jest
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
witam się w znacznie lepszym humorze ^^
Człowiek wyspany to człowiek szczęśliwy
Wieczorem na uspokojenie sprawdziłam Malucha detektorem i o dziwo jak zawsze się trochę męczyłam żeby Krzysia znaleźć, to wczoraj od razu Go złapałami ładnie Go poprosiłam żeby częściej dawał Mamusi znać o swojej obecności w brzuszku i kopał i wiercił się częściej i co posłuchał się chyba bo dał mi takiego kuksańca że widziałam jak troszkę brzuch mi się poruszył
ale od rana spokój więc pewnie teraz sobie smacznie śpi
justyna14, stardust87, betina89, Nelus, verynice lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualnyUwielbiam kupować ciuszki dla dziecka
Ostatnio nawet byłam w H&M, oczywiście przejściowo, i tyle jest tam ciuszków dla dziecka, że nawet nie wiadomo gdzie oczy podziać. No ale co zrobić jak ciuszki fajne ale ceny kosmiczne
Aaaa bym zapomniała... ostatnio czytałam gazetę "Mamo to ja" i akurat napotkałam się na fajną butelkę Bibi, nawet szukałam jej na allegro i to jest coś w tym stylu, kurcze jest fajna, ale czy będzie dobra?! Nie wiem
http://allegro.pl/butelka-antykolkowa-waska-mama-classic-250ml-bibi-i4067518570.html
http://allegro.pl/bibi-swiss-butelka-papa-little-stars-125ml-i4071177846.html
betina89 lubi tę wiadomość
-
Gosia19 wrote:Uwielbiam kupować ciuszki dla dziecka
Ostatnio nawet byłam w H&M, oczywiście przejściowo, i tyle jest tam ciuszków dla dziecka, że nawet nie wiadomo gdzie oczy podziać. No ale co zrobić jak ciuszki fajne ale ceny kosmiczne
)
Gosia19 lubi tę wiadomość