Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
dba wrote:Fipsik a to dlatego mi firma nadal płaci
moja jest duża
betina89 ja wróciłam do duphastonu, zalecenie ze szpitala. Ale nie biorę go 3 razy dziennie tylko 2.
U nas są aż dwie osoby, więc na bank będzie mi płacił zus. pytanie ile miesięcy będę czekać na pierwszą wypłatę. Jak im wisisz grosza to komornika wyslą, ale sami to zwlekają strasznie ze wszystkim. -
Oo, dziękuję bardzo!
Całkiem fajne te ubrania, ciekawa jestem jak z cenami...Do tej pory nie kupowałam nic typowo ciążowego, ale w spodniach robi się coraz ciaśniej, także chyba już pora
Szonka wrote:Jak jesteś z Warszawy to wiem ze przy Grochowskiej jest sklep z odzieżą ciążową. Jeszcze tam nie byłam, ale wybieram się
http://www.9miesiecy.pl/♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Nelus wrote:Zastanawiam sie czy oplaci sie wyslac paczke 20kg uzywanych ciuszkow dla chlopca od 0 do 6 miesiecy z anglii do kanady za 70£. Mam brata kilku letniego i moja mama przechowala jego rzeczy, sa przesliczne w idealnym stanie I jest ich tyle ze juz nic bym nie musiala kupic! Teraz tylko musze potwierdzic plec i moze to powysylam. Powiem wam ze niestety w polsce nie ma duzego wyboru a jak juz cos jest to kosztuje tyle co dla doroslego, a przy naszych zarobkach to chyba nie kazdy moze sobie pozwolic na kupno jednej sukienki na trzy razy za sto zl.., nie rozumiem czemu tak jest
jesli są łądne i dobre gatunkowo to myślę, że wartonie kupisz tylu dobrch ubran za tą cene
Nelus lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry wszystkim
Ja dalej kaszlę i męczę się z katarem...
Nelus wrote:Zastanawiam sie czy oplaci sie wyslac paczke 20kg uzywanych ciuszkow dla chlopca od 0 do 6 miesiecy z anglii do kanady za 70£. Mam brata kilku letniego i moja mama przechowala jego rzeczy, sa przesliczne w idealnym stanie I jest ich tyle ze juz nic bym nie musiala kupic! Teraz tylko musze potwierdzic plec i moze to powysylam. Powiem wam ze niestety w polsce nie ma duzego wyboru a jak juz cos jest to kosztuje tyle co dla doroslego, a przy naszych zarobkach to chyba nie kazdy moze sobie pozwolic na kupno jednej sukienki na trzy razy za sto zl.., nie rozumiem czemu tak jestNelus lubi tę wiadomość
-
madiiiii wrote:Oo, dziękuję bardzo!
Całkiem fajne te ubrania, ciekawa jestem jak z cenami...Do tej pory nie kupowałam nic typowo ciążowego, ale w spodniach robi się coraz ciaśniej, także chyba już pora
Ot takie moje refleksje w to czwartkowe przedpołudnie;-)
Fipsik, stardust87, madiiiii, afrykanka, aleksa.wawa, dba, jovi81 lubią tę wiadomość
-
madiiiii wrote:Oo, dziękuję bardzo!
Nie wiem jak z cenami, ale wydaje mi się, ze może byc taniej jak w H&M. Tam na Grochowskiej mają też komis i mozna kupić używane ciuszki ciąowe. -
Dzien dobry kobietk
gratuluje wczorajszych wizyt bo widze ze byly owocneja na poznamie plci musze czekac do 29.04
chyba bede ostatnia ale wydaje mi sie ze zasilimy grono chlopcow
mam tak mega silne przeczucie jak nigdy w zyciu
ale zobaczymy.
Dzis dostalam list z ulotka gdzie mozna prywatnie w uk wykonac usg!!!! Ahh sie wkurzylam. Jak trzeba mi bylo na poczatku to caly net przekopalam i NIC nie byli a teraz mi ulotki przysylajagrrr
Widzialam ze pojawil sie tez problem skurczy i brania magnezu... Jako te madrzejsże w temacie pytam was jaka dawke bierzecie??? Ja biore 500 raz dziennie magnez z b6.
I wogole macie tak ze tak nisko na dole twardnieje (chyba macica) i ewidentnie czuc jej zarys.... I czasem jest tez tak ze na dole z prawej lub lewej strony czuje takie jak by zgrubienie, taka kule i zastanawiam sie czy to jest mozliwe ze to maluszek????!
Moze to glupie ale musze kogos zapytac bo wizyte bede miala dopiero w maju
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Dzien dobry kobietk
gratuluje wczorajszych wizyt bo widze ze byly owocneja na poznamie plci musze czekac do 29.04
ale zobaczymy.
Dzis dostalam list z ulotka gdzie mozna prywatnie w uk wykonac usg!!!! Ahh sie wkurzylam. Jak trzeba mi bylo na poczatku to caly net przekopalam i NIC nie byli a teraz mi ulotki przysylajagrrr
Widzialam ze pojawil sie tez problem skurczy i brania magnezu... Jako te madrzejsże w temacie pytam was jaka dawke bierzecie??? Ja biore 500 raz dziennie magnez z b6.
I wogole macie tak ze tak nisko na dole twardnieje (chyba macica) i ewidentnie czuc jej zarys.... I czasem jest tez tak ze na dole z prawej lub lewej strony czuje takie jak by zgrubienie, taka kule i zastanawiam sie czy to jest mozliwe ze to maluszek????!
Moze to glupie ale musze kogos zapytac bo wizyte bede miala dopiero w maju -
ale zobaczymy.
ja biore 100 mg 2 razy dziennie, według wskazówek na opakowaniu. plus witaminy, tam jest 50 mg. czyli razem 250.
i tez zdarzają mi się takie twardnienia brzucha. czytałam ze to normalne, mam nadzieje
-
aswalda wrote:ja mam dokładnie to samo, z tym twardnieniem od kilku dni. też się zapytam teraz o magnez i pewnie mi każe zrobić najpierw poziom we krwi. Myślę, że mi brakuje, bo mam skurcze w nogach i jakby to powiedzieć oko mi "skacze"
skurcze w nogach tez miałam, juz mi przeszło na szczęścieoj cudowny ten magnez dla mnie
-
Ja sobie nie wyobrażam chodzić w tych samych ubraniach. Obcisłe i niedopasowane doprowadzają mnie do szału, także jak dla mnie zakupy to konieczność, jeśli mam normalnie funkcjonować w ciąży. A w lato to już w ogóle muszę mieć maximum wygody.♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
ale zobaczymy.
Właśnie wczoraj jak mąż dotykał to chodziła dzidzia za jego dłonią z prawej na lewą7w3d 💔 -
Kingaka- Kinkin
teraz sie skapnelam, ze na fb napisalam zły nick.
pisalam juz w skasowanym komenatrzu na fb, bo tak myslalam, ze mnie nie kojarzycie.
nie mam czasu tak odpisywac na biezaco, ale jestem w ciazy na takim etapie jak Wy i milo poczytac wskazowki, ktore piszecie. kilka razy pisalam na forum, ale moje posty zostawaly czasami bez odpowiedzi- ciezko sie wbic w Wasza rozmoweMigotka22, aswalda lubią tę wiadomość
[/url]
-
Kinkin wrote:Kingaka- Kinkin
teraz sie skapnelam, ze na fb napisalam zły nick.
pisalam juz w skasowanym komenatrzu na fb, bo tak myslalam, ze mnie nie kojarzycie.
nie mam czasu tak odpisywac na biezaco, ale jestem w ciazy na takim etapie jak Wy i milo poczytac wskazowki, ktore piszecie. kilka razy pisalam na forum, ale moje posty zostawaly czasami bez odpowiedzi- ciezko sie wbic w Wasza rozmowe
No i inna bajka
Kinkin kojarzę
Dopisz się do tabelki bo chyba cię tam nie ma?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 12:34