Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc
Jak to ucieklyscie na Fb
Wam powiem forum szaleje
Wsziedzie to samo
Kazde forum i z czasem Fb i sie robia dwa obozy. Przeciez tamten oboz was nie chroni od trolii?? Rownie dobrze, to co tam wstawiacie moze za jakis czas trafic do neta. Zapraszajac ludzi z neta i im tak ufac, po nicku czy nazwisku, jak nie wiadomo czy jest prawdziwe? Juz na jednym watku byla wariatkia, ktora miala Fb i byla taka wiarygodna, ze byla we wszytkich obozach zamknietych na Fb. Coz ja Fb nie mam i nie mam zamiaru miec, tym bardziej falszywego konta czy niby falszywego itd. Weglug psychologow to ponoc nienormalne, ze sie nia ma Fb bo wszyscy maja
A jak ktos nie idzie za masowka i nie robi tak jak wszyscy to jest inny
A co do ciazy to u mnie wszystko dobrzeWidze dalej w tabeli przewaga niebieskiego. Juz tak pewnei bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 09:45
madiiiii, karm3lka, stardust87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:e.. ceny kosmiczne? Teraz mają promocję na tzw BASICI czyli body, dresiki, koszulki itd, że 2 szt za 30 zł. To chyba nie jest dużo. A jeśli chodzi o te ciuchy dla noworodków to H&M ma najlepszej jakości, wielokrotnie sprawdzane bezpieczeństwo użytkowania, nie stosują ciężkiej chemii do farbowania i są zrobione z ekologicznej bawełny. Ja bardzo polecam ciuszki z H&M dla noworodków (bo dla tych późniejszych dzieci to już różnie bywa
)
Akurat body i takie skarpetki są tanie, chodziło mi bardziej o różne zestawy np tygrysek gdzie był pajacyk, czapeczka i body za chyba 60zł (nawet nie pamiętam ile dokładnie)
Ale jeśli chodzi o jakość to rzeczywiście zgodzę się z Tobą, są fajne i nawet w praniu nic im nie jest, chyba ostatnio wstawiłam zdjecie, kupiłam spodenki, body i czapeczkę "żabka" za 39zł i po wypraniu byłam zszokowana, bo są w takim stanie że nawet jednego rozciągnięcia nie zauważyłam a prałam je na próbę w 90 stopniach
-
Szonka mi też płaci pracodawca, nie wiem dlaczego, może potem jakoś się z zusem rozliczają.
A mnie mało obchodzi to czy ktoś jest trollem czy nie, jak nie ma swojego życia i fascynuje go taka dziecinada to proszę bardzoto tylko świadczy o tej osobie, nie o nas
Migotka22, Szonka, madiiiii lubią tę wiadomość
-
Też się nigdzie nie wybieram
Ehh, zazdroszczę Wam tych ruchów. Mnie ostatnio Pani doktor powiedziała, że powinnam poczuć je trochę wcześniej ze względu na drobną budowę, a tu cisza i ciiiiisza...
Mam nadzieję, że i nasz bobasek w końcu zapuka
Powiedzcie mi, gdzie jeszcze poza H&M, C&A są fajne ciążowe ubrania?♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Migotka22 wrote:Nescafe my się nigdzie nie wybieramy
Zostajemy na belly...jak na razie
A Ty już 21 tydzień...matko kochana
Ale to u was szybko leci...u mnie to jakoś tak wolniutko te tygodnie mijają
Mi też wolno lecą. Chciałabym już być chociaż po 30a tu jeszcze jedynka z przodu
A ja sie dziś w nocy obudziłam taka zaspana i tak sobie pomyslalam, ze jeszcze trochę i jak się w nocy przebudzę to bedę musiala wstać, nakarmić i przewinąć malucha, a potem jak przysnę to znowu pobudka i trochę sie ucieszyłam, ze to jeszcze nie terazMigotka22 lubi tę wiadomość
-
madiiiii wrote:Też się nigdzie nie wybieram
Ehh, zazdroszczę Wam tych ruchów. Mnie ostatnio Pani doktor powiedziała, że powinnam poczuć je trochę wcześniej ze względu na drobną budowę, a tu cisza i ciiiiisza...
Mam nadzieję, że i nasz bobasek w końcu zapuka
Powiedzcie mi, gdzie jeszcze poza H&M, C&A są fajne ciążowe ubrania?
Jak jesteś z Warszawy to wiem ze przy Grochowskiej jest sklep z odzieżą ciążową. Jeszcze tam nie byłam, ale wybieram się
http://www.9miesiecy.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2014, 10:12
-
Szonka oj ja też już bym chciała być po 30, a ja na szarym końcu
Tak właśnie policzyłam w naszej tabelce iiiii17 chłopców, 6 dziewczynek
Powiedzcie mi czy kojarzycie dziewczynę o nicku Kingaka? Dopisała się na Fb, a ja jej wcale nie kojarzę. Pytam tak z ciekawości?Gosia19 lubi tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Szonka oj ja też już bym chciała być po 30, a ja na szarym końcu
Powiedzcie mi czy kojarzycie dziewczynę o nicku Kingaka? Dopisała się na Fb, a ja jej wcale nie kojarzę. Pytam tak z ciekawości?
w naszej tabelce nie ma zadnej kingi -
przez pierwszy miesiąc l-4 płaci pracodawca, później przejmuje Was ZUS
Powiedzcie mi, czy któraś z Was bierze jeszcze duphaston? Ja nadal mam dawkę 3x 2 , a jak czytałam z tej ulotki, co później dziecko może mieć, to trochę sie boję. -
Migotka22 wrote:Szonka oj ja też już bym chciała być po 30, a ja na szarym końcu
Powiedzcie mi czy kojarzycie dziewczynę o nicku Kingaka? Dopisała się na Fb, a ja jej wcale nie kojarzę. Pytam tak z ciekawości?
Nie kojarzę. I właśnie zastanawiałam się czy jej nie usunąć z grupy. -
Zastanawiam sie czy oplaci sie wyslac paczke 20kg uzywanych ciuszkow dla chlopca od 0 do 6 miesiecy z anglii do kanady za 70£. Mam brata kilku letniego i moja mama przechowala jego rzeczy, sa przesliczne w idealnym stanie I jest ich tyle ze juz nic bym nie musiala kupic! Teraz tylko musze potwierdzic plec i moze to powysylam. Powiem wam ze niestety w polsce nie ma duzego wyboru a jak juz cos jest to kosztuje tyle co dla doroslego, a przy naszych zarobkach to chyba nie kazdy moze sobie pozwolic na kupno jednej sukienki na trzy razy za sto zl.., nie rozumiem czemu tak jest