Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
beatina- 1,5roku? wow. i nie masz bardzo zniszczonych/rozdwojonych koncow po takim czasie? mam nadzieje ze nie pójdzie pod nozyczki za duzo, bo włosy pięknemam bzika na tym punkcie, jak otworzyłam zdjęcie to pierwsze co widziałam długie włosy
[/QUOTE]
Mam zniszczone ale nie na tyle żeby chodzić co chwilę do fryzjera;D a dziennie prostujęJuż mi pare fryzjerek powiedziało, jak jeszcze rozjaśniałam, że jak na prostowanie i rozjaśnianie to mam w bardzo dobrym stanie włosy. Ale mam do szpica i planuję je podciąć na prosto, oby nie ściachali za dużo, bo się załamię. Właśnie 1,5 r. temu przez 3 mieś. miałam depresje, bo zapuszczałam włosy na wesele i rok przed nim ścieli mi chyba z 10cm- załamałam się i nie chciałam o fryzjerach słyszeć, beczałam dziennie i szukałam sposobów żeby szybko rosły i znalazłam preparat
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie miałam internetu i nie pamiętam nawet na jakiej stornie ostatnio skończyłam
U mnie średnio... Wczoraj po pracy ledwo wróciłam do domu, tak bolały mnie plecy i nerki, potem leżałam do wieczora.
Dziś wyszłam z pracy godzinę wcześniej, bo koło 13 zaczęły znowu boleć plecy z nerkami, potem zaczął boleć brzuch, a na końcu doszły do tego uciski w piersiach... Myślałam, że zdechnę w samochodzie i wjadę w drzewo albo rów.
Zastanawiam się czy iść w poniedziałek do pracy. Wieczorem mam wizytę i na pewno wezmę zwolnienie tylko nie wiem czy jest sens iść rano chociaż na te kilka godzin czy sobie odpuścić i zadzwonić, że biorę wolne. -
nick nieaktualnyJakie wy macie już fajne brzuszki... Mój dalej taki mały
Myślałam, że druga ciąża, to w 12tc będzie wielki i w pracy od razu zaczną pytać, tu już 19tc, a brzuch jaki był w 6tc taki jest i teraz...
Za 1,5 tygodnia mamy spotkanie klasowe z liceum (z okazji piątej rocznicy matury zrobiliśmy sobie) i myślałam, że założę obcisłą sukienkę i będę dumnie prezentować okrągły brzuszek, a tu brzuszek jest mały i nie wygląda w ogóle na ciążowy ;(
-
Jak ja to uwielbiam...nie wchodzić cały dzień na forum, a potem nadrabiać
Jesteście niesamowite
Już nie pamiętam co komu miałam odpisać nawet
Ale muszę wam powiedzieć, że te nasze grubasy (betina, stardust i Gosia)...mmmm jakie laski
Teraz reszta się ujawniaćbetina89, stardust87 lubią tę wiadomość
-
Gosia19 wrote:A cóż to za preparat?
Może bym się skusiła?
Kochana, najpierw przez przypadek jak byłam u dermatolog to dostałam zincast forte forte na recepte, czyli cynk...Jak wyczytałam to on najbardzie stymuluję wzrost włosów i paznokci i faktycznie tak było rosły jak głupie...ale w końcu tabletki się skończyły... Mojemu mężowi wypadały włosy i szukałam dla niego szamponu , natrafiłam na szampon z Joanny z apteczki babuni- REWELACJA!!! Kosztuje 5zł i parę gr. ale włosy rosły i rosły a wszyscy pytali co Ty robisz, że Ci tak rosną, narzeczony od mojej przyjaciółki też"co Ty drożdże jesz??Niedawno miałaś krótsze od Doroty a teraz ona ma krótsze". Koleżankom go proponowałam i chyba na 15 opinii 14 było zadowolonych z efektu. 1 koleżance jakies strupki się porobiły( może nie zmywała go z głowy hihih).
Gosia19 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMąż już powiedział, że w poniedziałek zamyka mnie na klucz i bierze samochód, żebym czasem nie próbowała do pracy iść, tylko kurcze zostało mi sporo rzeczy do załatwienia i wolałabym nie zrzucać tego na innych...
Uff, 5 stron do tyłu przeczytane, chyba mi wystarczy?
Łe, racuchów nie lubię (no, chyba, że w wersji bez jabłek), ale pesto (i MAKARON
) uwielbiam
Ja robiłam w zeszłym roku paprykowe, lubczykowe i bazyliowe i mroziłam, ale niestety tak mi zasmakowało, że po chyba miesiącu musiałam robić kolejną partię
A siarę też już miałam w tym tygodniuByłam w szoku, bo przy córce 8 miesiąc była, a tu 5 i już mi coś pociekło z piersi. Ale to dobrze, może dłużej będę mieć pokarm
-
Powiem wam coś...tylko się nie śmiejcie
Maluszka czuje od pewnego już czasu, ale dzisiaj to inne uczucie. Gdy przyłożyłam rękę to już nie było takie pikanie, tylko spore wybrzuszenie
Jej nie wiem jak to opisać....
No i właśnie skojarzyło mi się to z....tylko bez śmiechu
Jak miałam sunię, która była ciężarna, zawsze jak przyłożyłam rękę to te maleństwa tak się śmiesznie ruszałya że moja dzidzia jest teraz taka jak te małe pieseczki to uczucie jest takie podobne.
Tak naprawdę nigdy nie miałam okazji dotykać brzucha jak kopie dziecko i jest to taaakie dziwne....siedzę i rechocze
Haha tak siedzę i sobie myśle, że jak ktoś to przeczyta to się w głowę popuka i powie że głupia baba
Porównywac dziecko do psa...ehhhWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 19:48
Gosia19, Kaarolina, stardust87, Mika 28, dba, aswalda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMigotka22 wrote:Jak ja to uwielbiam...nie wchodzić cały dzień na forum, a potem nadrabiać
Jesteście niesamowite
Ale muszę wam powiedzieć, że te nasze grubasy (betina, stardust i Gosia)...mmmm jakie laski
Teraz reszta się ujawniać
Pokaż brzuszek
Napewno jesteś śliczna, sexi i wogóle ahhZresztą co tu ukrywać, widać wszystko na awatarku
Migotka22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej! Widziałam w tabelce, że jest kilka dziewczyn z Łodzi więc może zainteresuje Was informacja, że 26-27 kwietnia w Porcie Łódź są warsztaty "Szczęśliwe dziecko = szczęśliwa mama". Będą między innymi robić darmowe USG 4D i profesjonalne zdjęcia brzuszków
http://www.portlodz.pl/pl-pl/news-and-events/jakbycszczesliwamama_04Gosia19 lubi tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Jak ja to uwielbiam...nie wchodzić cały dzień na forum, a potem nadrabiać
Jesteście niesamowite
Teraz reszta się ujawniać:
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:36
aleksa.wawa, assantea, Mika 28, stardust87, kark, Gosia19, akuszerka89, Szonka, Migotka22 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualny
-
Io wrote:Hej! Widziałam w tabelce, że jest kilka dziewczyn z Łodzi więc może zainteresuje Was informacja, że 26-27 kwietnia w Porcie Łódź są warsztaty "Szczęśliwe dziecko = szczęśliwa mama". Będą między innymi robić darmowe USG 4D i profesjonalne zdjęcia brzuszków
http://www.portlodz.pl/pl-pl/news-and-events/jakbycszczesliwamama_04
No Ja przy pierwszej ciąży poszłam na takie warsztaty to jak zaszłam taka uradowana z uśmiechem od ucha do ucha i zobaczyłam te wszystkie ciężarne dziewczyny tak mi mina zrzedła było ich jak mrówek nawet szans na usg nie miałam bo niektóre się biły o to hehe...ciekawie było i tylko to bo usg by musieli przez miesiąc robić żeby wszystkim ciężarnym to zrobić
ale napewno warto iśc bo były różne grupy nie wiem jak to jest teraz ale mozna było posłuchać o karmieniu pielęgnacji itd
A no własnie Migotka Ty to jeszcze nic tu nie pokazałaś
Karolina... kobito! Ty gruba nie jestes tylko w ciąży a brzuch mega duży już
Migotka22 lubi tę wiadomość
-
Aj juz tak pozno ze nawet nie mam kiedy was nadrobic
ja jutro wkraczam w 20 tydz i jestem mega szczesliwa!
juz sie nie moge doczekac poniedzialkowej wizyty ale poki co remont bleee tylko syf i syf
piekne macie brzuszki, ja jak tylko znajde chwile to tez wam wrzuce, choc duzo sie nie zmienilo ale to wg mnie hehe moze wy cos zauwazycie
udanej nocki mamuski