Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Stardust na swieta bolaly mnie plecy ale teraz nic nie robilam, wczoraj siedzialam tylko przed kompem i to tyle,maz nie pozwala mi sie nadwyrezac. Ciagle mam ten bol, leze i czasami mam problem z przekreceniem nie na inny bok, nie wiem czy to luteina tak wplywa moze?1,5m-ca temu mialam podobnie i bylo niby ok wiec juz z nikim nie gadam bo wszyscy panikuja i mowia ze mam do lekarza isc a bylam w ost pon i byli wszystko ok
pewnie wszystko sie znow rozrasta i stad to wszystko, a ze ja zawsze wszystko czuje az za bardzo to mam odpowiedz hehe
-
hahaha a mi ostatnio powiedziała, że nie wie czy się na lipcową obronę załapię ale że jak mam miec we wrześniu poród to, że mam się brać do roboty, w sumie to tylko II rozdz. mam do napisania i wywiady przeprowadzić i tyle.....chcę mieć to za soba żeby przez lato nie myślec już o obronie.....kark wrote:To u mnie promotorka na odwrót - byłam u niej już w czerwcu, bo wiedziałam, że potem będą starania, jak pójdzie ok to ciąża i chciałam wcześniej się za to wziąć, a ona oburzona, że jak ja mogę prawie rok przed obroną jej takimi rzeczami głowę zawracać -
stardust87 wrote:A ja jak zwykle zawalam nam forum milionem postów pod rząd. Wybaczcie. Ten już jest ostatni.
Chciałam się brzuszkiem pochwalić
Ja i mój synuś 20t+5d
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef387d1e0ac2.jpg
fajne wam te brzuchy już rosnąstardust87 lubi tę wiadomość
-
Hela nie martw się, to już ta pora kiedy wszystko boli
ja już mam takie bóle kręgosłupa, że od męża pas rozgrzewający wzięłam, on faktycznie zmniejszył ból
Stardust pisz dużo, mi się nudzi w łóżku, przynajmniej mam co czytać
Kurcze szkoda, że nie mogę za Was tych prac pisać, mam tyle czasu do pisania
ściągam sobie właśnie grę, może ona trochę pomoże mi zabić czas
Kark sprawdź program na peb.pl (musisz się tam tylko zarejestrować).betina89, stardust87, hela, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
betina pomogę, dziecko będę miała mądrzejsze jak tak twórcze prace będę pisać
Nenka witam
http://medela.strefamarek.allegro.pl/medela-pas-cizowy-podtrzymujcy-bialy-m.html - dzielę się linkiem, może któraś będzie chciała go kupić tak jak jabetina89 lubi tę wiadomość
-
nenka wrote:hej mamusie czy moge do Was dolaczyc???
tez bede wrzesnioweczka
Witaj nenkazapraszamy do nas, pochwal się na kiedy masz termin i czy wiesz już kto ci w brzuszku siedzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 14:21
-
Dzień dobry i witam nową wrześnióweczkę
Dziewczyny, ja Wam nie zazdroszczę tego pisania prac teraz. Jak ja się cieszę, że wszystkie studia i prace mam już za sobą. Samo studiowanie i życie studenckie było fajne (ach, normalnie rozmarzyłam się!), ale jak sobie przypomnę te stresy, egzaminy i obronę, to nie chcę do tego wracać. Chociaż samo pisanie pracy nie było dla mnie problemem, bo w miarę szybko się za to brałam i robiłam to systematycznie tak, że broniłam się w pierwszych terminach, to jednak te nieprzespane noce przy komputerze i książkach, a potem rano na uczelnię albo do pracy...no nie, mowy nie ma, ja nie chcę do tego wracać hahahabetina89 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny!
Rzadko się udzielam, ale codziennie czytam
Co do adapterów do pasów do samochodu - bardzo polecam.
Jak ostatnio byłam na warsztatach Bezpieczny Maluch, to dość obrazowo opowiadali nam co się dzieje z dzieckiem w czasie wypadku jak ma się pas na brzuchu.
Albo jak się kombinuje z połowicznym zapięciem pasów (zapina się pasy na pustym fotelu, siada się na części biodrowej, tej co na brzuch nam zachodzi i "ubiera" się tylko te pasy które idą ukośnie od ramienia do biodra - bardzo zły pomysł).
Ja sobie kupiłam Besafe, ale faktycznie kiepsko jak się ma spódnicę, bo zapięcie jest w krokuale nie narzekam, ładnie odciąga i nic brzucha nie gniecie
PS. jeszcze na warsztatach taką radę dał ratownik - jeśli jestem pasażerem, to należy odsunąć się od kokpitu (ale nie dalej niż słupek z pasem), żeby ewentualna wybuchająca poduszka nie uderzyła w brzuch.