Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam mamusie
jestescie bardzo produktywne jak te pszcolki
Brzuszki macie wspaniale, uwielbiam ogladac wasze zdjeciamoj po malu zaczyna rosnac.
Ja tez jestem nieco zdenerwowana, bo mam obrone "proposalu" mojego doktoratu w nastepny wtorek rano i beda mnie dokladnie godzine walkowacjak pomysle o tym to jestem od razu zestresowana, a na dodatek po angielsku. Musze dac rade, bo wyjscia nie mam
Trzymam kciuki za wszystkie piszace prace, projekty i w ogole studiujace, bo nie jest latwo jak sie jest w ciazy. Najgorzej to skupic sie :)Ja tam wole myslec o zakupach dla mojej coruni niz pisac prace.
Z innej beczki to moj mezus zaczyna projekt w Nigerii ,ktory potrwa do konca sierpnia, moze przyltywac co 2 tygodnie na 4 dni. Postanowilam poleciec do rodzicow i do tesciow, bilety kupilam i jade 15 maja a wroce 11 czerwca ( mieszcze sie dokladnie mniedzy badaniami). Na szczescie udalo mi sie znalezc polaczenie gdzie czas podrozy to "tylko 14" godzin.
Ogolnie czuje sie bardzo dobrze i mam nadzieje ze tak zostanie.
Zanim maz wyfrunie mi udalo nam sie wyrwac z miasta w goryteraz piszac to ja leze na hamaku i wygrzewam sie na sloneczku:)
Zycze wszystkim duzo zdrowka i wspanialych wizyt
karolcia:)))), betina89, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
wkońcu ogarnęłam jedno zaliczenie, ahh dobrze że chociaż jutro mam wolne
betina napewno dasz radę, a pozatym ja też się nie wyrabiam bo 4 miesiące do porodu a ja bez ciuszków, z sesją i ślubem na głowie
stardust widzę że pomału się zaokrąglacie, super !!
dba leż, leż i odpoczywaj wkońcu maleństwo na tym też skorzysta
Gratuluje udanych wczorajszych wizyt!!!
A za dzisiejsze trzymam mocno kciuki
Aaaa i co do pasów w aucie... dokładnie... w pasach najlepiej, bo przecież to pasy bezpieczeństwanie bez powodu je wymyślili
można jeździć ostrożnie, uważnie itp ale różni ludzie poza nami są na drogach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 19:19
betina89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUuuuf, wróciłam z przychodni i paruje ze mnie ze złości normalnie!
Specjalnie się najadłam przed, założyłam obcisłą bluzkę i legginsy, wypinałam brzuch, żeby było widać, że w ciąży jestem, a po 1,5h czekania stwierdziłam, że wracam do domu, skoro nikt mnie nie chce przepuścić (chyba jeszcze z 7 osób miałam przed sobą jak wychodziłam, a lekarz przyjmuje do 18...)
Za to odebrałam wyniki, z tych odbiegających od normy mam:
kreatynina 0,35 (0,5-0,9)
hematokryt HCT 34,8% (36%-45%)
erytrocyty RBC 3,72 (4,00-5,20)
glukoza 68 (70-99).
Piszą, że HCT i RBC może być zaniżone z powodu ciążu, a niska kreatynina jest przy niskiej masie mięśniowej (hehe, to ja) i przy głodówce (
). Także... Chyba mam za mało cukru we krwi, zresztą strasznie mi poleciał, bo równe 2 miesiące temu miała 79, a teraz 11 mniej, więc za dwa miesiące będzie 57? Jeżeli jest taka tendencję spadkowa to do porodu będę miała 46
Hmm, może od tego cukru mam mały brzuch i przytyłam 0,5kg do tej pory?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2014, 17:27
-
nick nieaktualny
-
Witam.Dzisiaj odebrałam wyniki z badania moczu i znôw nie są dobre.Wizyta w poniedziałek.Senny mam dzień,było mi duszno,ale popadało fajne i okno uchyliłam.Synek codziennie daje o sobie znać,cieszé sié.Pozdrawiamhttps://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
kark wrote:Dba, a dałabyś radę na tym peb.pl wpisać czy jest program Primavera? Bo ja jestem zarejestrowana na darkwarez.pl, tam nic nie ma, więc tu jak też nie ma to nie ma sensu się rejestrować.
Dba nie jestem, ale sprawdziłam i niestety nic z tego, nie makark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPatu wrote:Dba nie jestem, ale sprawdziłam i niestety nic z tego, nie ma
? A to przepraszam bardzo za pomyłkę, pocieszę Cię, że dziś zastanawiałam się przy podpisywaniu czy w moim nazwisku jest ń czy n (mimo, że jestem mężatką od 6 lat), więc pomylenie was jest całkiem "normalne"
Tak myślałam, jakiś głupi ten program. Aż się boję co gość mi na mojego maila odpisze