Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
hela wrote:nie przejmuj sie ludzmi ci co maja gadac beda bez wzgledu na to jak sie ubierzesz
glowa do gory i dumnie z brzuszkiem cisnij na basen
ja sie zastanawiam czy nie napisac jutro do mojego gina, minie tydzien tych objawow a nie chcialabym tego bagatelizowac... sama nie wiem bo duzo z was ma podobnie, moze to taki okres? hmmm -
Stradust nie ma co sie przejmować co ludzie myślą. Poza tym na basen tym bardziej wypada odkrywać brzuszek bo nie ma słońca a niektorzy uwazaja ze mozna tak dziecko "przegrzac" co oczywiscie jest glupota. ja np jak kiedyś widziałam ciężarna z odkrytym brzuszkiem to zawsze myślałam sobie "ale fajny brzusio" chyba do głowy by mi nie przyszło ze trzeba go zakryc wiec jesli czujesz sie z tym dobrze to smialo
moja siostra zakrywala brzuch bo wstydzila sie tej brazowej lini- zamiast jej przechodzic dokladnie przez srodek to omijala pepek I powstala taka fala :p a wy juz macie ta linie? Ja widze ze na spojeniu lonowym mam taka blada, ciekawa jestem kiedy to wychodzi na brzuchu hmm
-
Dzien dobry
Ale pospalismy z dzidziem! Juz nie pamieyam kiedy spalam do 9
Rany jak ja wam wspolvzuje tych wszystkich dolegliwoscimasakra... Mi w zasadzie oprocz tych skurczy nic (odpukac) nie dolega
Ja uwazam ze jesli kogos nadmiernie cos martwi to zawsze lepiej isc do lekarza czy choc zadzwonicszkoda sie stresowac bo to gorsze niz te dolegliwosci
wy macie taka mozliwosc ja niestey nie wiec moze dlatego tez jak cokolwiek nowego sie ze mna dzieje jestem spokojniejsza
Zreszta polozna wyraznie mi powiedziala: jeslo bole nie sa sile i skurczowe, nie ma krwawienia to wszystko jest ok i tak ma bycciazlo ciezko pracuje dla naszej dzidzi
Stardust moja mama ostatnio mowila ze jak przylece to chce mnie zabrac do aqaparku i mowila ze pelńo kobitek w ciazy jest
Jak powiedzialam ze nie mam stroju to mowila ze one w normalnym dwuczesciowym chodzai ze siedza sobie w jacuzzi wlasnie albo delikatnie sie ruszaja w wodzie
wiec uderzaj smialo i sie relaxuj
Pamietaj tylko ze z sauny nam nie wolno kozystacstardust87 lubi tę wiadomość
-
wlasnie mi badania ostatnio robil 6tyg temu jak bylam w szpitalu, tez nerki usg itp, a 2 tyg temu bylam na wizycie wiec mysle ze to normalne, jeszcze zobacze czy napisze
tez nie mam tej linii na brzuszku, ale zauwazylam wloski widoczniejsze sai jak nie posmarowany mam brzuch balsamem to stercza takie male wloski jasniutkie jak u kurczaczka
-
Nelus wrote:Stradust nie ma co sie przejmować co ludzie myślą. Poza tym na basen tym bardziej wypada odkrywać brzuszek bo nie ma słońca a niektorzy uwazaja ze mozna tak dziecko "przegrzac" co oczywiscie jest glupota. ja np jak kiedyś widziałam ciężarna z odkrytym brzuszkiem to zawsze myślałam sobie "ale fajny brzusio" chyba do głowy by mi nie przyszło ze trzeba go zakryc wiec jesli czujesz sie z tym dobrze to smialo
moja siostra zakrywala brzuch bo wstydzila sie tej brazowej lini- zamiast jej przechodzic dokladnie przez srodek to omijala pepek I powstala taka fala :p a wy juz macie ta linie? Ja widze ze na spojeniu lonowym mam taka blada, ciekawa jestem kiedy to wychodzi na brzuchu hmm
chyba trzeba je wywoskować bo wstyd
-
Paula55 wrote:
Stardust moja mama ostatnio mowila ze jak przylece to chce mnie zabrac do aqaparku i mowila ze pelńo kobitek w ciazy jest
Jak powiedzialam ze nie mam stroju to mowila ze one w normalnym dwuczesciowym chodzai ze siedza sobie w jacuzzi wlasnie albo delikatnie sie ruszaja w wodzie
wiec uderzaj smialo i sie relaxuj
Pamietaj tylko ze z sauny nam nie wolno kozystacPaula55 lubi tę wiadomość
-
Ja ciuszkow mam juz tyle ze nie mieszcza mi sie nigdzie
wszystko dostalam. Nowe i uzywane. Ale dla chlopca wiekszosc wiec licze ze we wt zobacze pieknego siusiaka
Jesli nie to dopiero wpadne w szal zakupow
Stardust to zapowiada ci sie baaardzo przyjemny relax
-
nick nieaktualnyU nas w Polsce to każdy patrzy na każdego,że wstyd się pokazać,a jak byłam w Bułgarii nad morzem to co 2 osoba nago leżała i nikomu to nie przeszkadzalo,a brzuch ciążowy jest czymś normalnym, więc warto go pokazywać
A co do linii na brzuchu,to mam ją już lekko nad pempkiemWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2014, 11:45
-
Hej dziewczyny
choć nocka jak zwykle do bani to dzień się ładny zapowiada rano było pochmurnie ale zaczyna słoneczko wychodzić:)wypijam herbatkę i zmykam do sklepu po coś na obiadek mam ochotę zrobić dzisiaj żeberka z piekarnika w słodko-pikantnej marynacieja też już nie mam gdzie ubranek dawać , musiałam przewertować wszystkie szafki i niepotrzebne rzeczy wyeksmitować z domu żeby małej kobitce zrobić miejscówkę
wczoraj przytargaliśmy do domu wózek używany co prawda, ale zadbany i z całym zestawem więc jak była okazja to czemu nie korzystać :)choć już usłyszałam od " życzliwych", że co za kolor wzięliśmy do dziewczynki... ja już mam linie na brzuszku jeszcze nie jest aż tak widoczna jak będzie pod koniec ciąży, ale już ją widać
a tu fotka wózka:
....Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:38
verynice lubi tę wiadomość
-
Witam.Po obiedzie jedziemy do moich rodzicôw po synka.Miał niezłą labę od szkoły od 17.04-28.04.Jutro do szkoły po długiej przerwie świątecznej.Gimnazjaliści pisali egzamin ,a że są w jednym budynku co podstawówka to Mati miał tyle wolnego.Mnie coś nogi pobolewają.Nie mam żadnej lini,słyszałam że to zależy też od karnacji,czy się pojawi czy nie.Wyspałam się do 9.Synek rusza się fajnie.Jutro na połówkowym okaże się czy to synek,czy córeczka.Mąż wymyślił imiona dla chłopca Piotr,a dla dziewczynki Magda.A do brzuszka często mówi Ignaś ,oj będzie z tym imieniem.Udanej niedzieli.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Dzień dobry!
Ja sama planuję latem śmigać na basen odkryty w bikiniBędę chwalić się swoim brzuszkiem. Poza tym nie opłaca mi się kupować na 1-2 miesiące stroju jednoczęściowego, bo nie będę aż tak często chodzić, a potem nie będę go używała. Wg mnie brzuszek ciężarnej to nic zdrożnego, wręcz przeciwnie.
BlackLuna, jak dla mnie kolor o.k., ja nie przejmowałabym się opiniami innych, ważne, że Wam się podoba.BlackLuna lubi tę wiadomość
-
dorzucę jeszcze jedno zdjęcie jak go przełożyłam ze spacerówki na głęboki, troszkę wyraźniej widać kolor bo aparat mi światło odbijał, a tam na dole obok to nasz czarny psotnik Bruno wciął się w kadr i trochę się rozmazał
ale nazywamy go Buła razem z kotem robią za "buła i spóła"
wózek ujęcie drugie
...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 10:38