Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry mamusie
Wczoraj jednak byłam na tym darmowym USG. Wizyta była wspaniała. Trwała prawie pół godziny, w tym połowa czasu to podglądanie kruszyny, która uwaga, uwaga... jest dziewczynką! Mamy 99% pewności. Utkwiłam wzrok w monitorze i sama nie wierzyłam w to co się działo. Moja córka. Moja pierwsza, jedyna, wymarzona, cudowna córka. Lekarz powiedział, że wszystko jest w porządku. Maleńka rozwija się prawidłowo, waży zaledwie 398g no i z tego co wiem to wyprzedza wiek ciąży (obecnie jest w 21t4d)
hela, Migotka22, BlackLuna, Paula55, betina89, Kaarolina, Ewi25, madiiiii, jovi81, aswalda, verynice, Szonka, kark, rabarbarka, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
hela jak ja ci zazdroszczę
ja nigdy do szczupłych nie należałam, ale że rodzinnie mam w genach duży biust i jesteśmy ubite to moje przed ciążowe 75kg jak dla mnie było ok, czym oddychać i na czym siedzieć jak to mój M zawsze powtarzał
a teraz dodaj sobie to co pisałam wcześniej..w pierwszej ciąży to samo tez taka duża waga dwa lata zrzucałam 30kg ale zdrowo żeby mi się zwisy nie porobiły
wiec wiem że sie da, ale kurcze chciałabym mieć takie zgrabne brzuszki jak wy echhhh jakie to niesprawiedliwe
-
Migotka22 wrote:Haha Hela jak tak dalej pójdzie to ja też męża dogonię
On zawsze był taki misiaczek, w grudniu ważył 106kg, a teraz waży 84,5kg
wow to pogratulowac determinacji i schudniecia!i to w tak krotkim czasie! facetom to chyba latwiej hehe moj przytyl i wazy teraz ok 83kg choc po remoncie spadlo do 81
nie ma nadwagi bo wysoki jest jakos 185cm ale w bebzolka mu idzie hehe pewnie od tych browarów
a biega i jakos nie chudnie dziwne hehe
-
Kaarolina wrote:Ty sumo to co ja mam powiedzieć?? ja to chyba już mega wielka waga jestem ja przytyłam 30kg po hormonach którymi byłam faszerowana a teraz to już w ogóle echs..
to chyba mamy podobnienie martw się po ciąży damy rade to zrzucić jak balast niepotrzebny co prawda pewno śliniąc się na co lepsze smakołyki pałaszowane przez innych ale damy rade grunt to zdrowa dzidzia
no to ja tez będę musiała zdjęcie se strzelić co byś mi uwierzyła
-
Gosieńko no to gratulacje córy
Ja mam połówkowe dopiero 6maja i doczekać się już nie mogę! Zobaczymy co będzie z tym moim moczem, no i muszę zapytać o te kłucia w pochwie, szczerze to boję się o szyjkęNo i chciałabym już jakieś zakupki zrobić.
Kark ja ciśnienie też mam zawsze niskie, ale nie aż tak...
No i gratuluję brzusiaPochwal się
Gosia19, kark lubią tę wiadomość
-
ja z karmienia miałam nici akurat bo po 3 miesiącach mój pokarm po prostu zanikł..jakby to powiedzieć z dnia na dzień dosłownie
wiec i teraz nie liczę na jakieś cuda ;/
migotka to ja mam odwrotnie choć tez jestem z natury nisko ciśnieniowcem takie 90/60 i zawsze było git teraz mam tabulki na nadciśnienie żeby rzucawki nie dostać bo zazwyczaj mam od 140/80 wzwyż ;/ -
dzień dobry kobitki
Największym plusem tego szpitala to to, że jest tutaj darmowy internet
Miałam zrobione usg - kolejny raz potwierdzony chłopakzdrowy - to jest teraz najważniejsze
ma ok 400g
Hela ja już od dawna siedzę w temacie pieluch wielorazowych, ale nadal się waham. Bo na wyjścia i spacery wygodniejsze będzie korzystanie z tych wielorazowych.
W sumie stwierdziłam, że wózek mogę nawet kupić jak już dziecko będzie na świecie (tak zrobiliśmy z pierwszym synem), jedynie nosidełko do samochodu kupimy wcześniej.
Migotka22, hela, aswalda, Gosia19, kark lubią tę wiadomość
-
hela wrote:
moj brzusiojuz wysuwa sie na prowadzenie z cyckami!
nie lada wyczyn
Migotka ty gruba kulka? prosze cie! ja mam ponad 10kg wiecej to dopiero jestem masywnanie wiem gdzie te kg poszly chyba w cycki najwiecej hahaa
nie wierze że masz 10 kg na plusie... nie widać wogóle -
Ja tez zawsze mam bardzo niskie. No tkaki nasz urok babeczki
To ja tylko taki kurdupel jestem??? W sobote sie warzylam to ni cholery nie chce byc wiecej tylko 52,5 kg... Jakim cudem???
A pilke juz mam niezla...
Ale tak patrze na soebie to mam jakies takie chude nogi i rece... A jem wszystko i jem normalnie,..Migotka22 lubi tę wiadomość
-
Nenka ulituj się i zrób suwaczek bo ja gapa i jutro znów będę się zastanawiać albo i pytać
BlackLuna a to dziwne bo w ciąży chyba niższe jest jak wyższe?
Ja zawsze mam wyższe jak widzę swojego teścia
Dba ciesze się strasznie, że wszystko dobrze u Ciebie i synusia
Trzymajcie siędba lubi tę wiadomość