Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dostaję z KRUSu i cwaniaki robią przelew dopiero dzień po tym jak się skończy zwolnienie. Jakby liczyli na to, że skoro jestem na zwolnieniu to umrę zanim się ono skończy i nie będą musieli płacić
aleksa.wawa, hela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam Was brzuchatki
Ale tu produkcja poszla przez weekendledwo was nadrobilam.
Dba trzymaj sie dzielnie w tym szpitalu!!!
Hela czytalam o tych twoich bolach plecow i kłuciu w kroczu i powiem ci ze wczoraj mialam taką masakre z tym ze o malo nie zdecydowalam sie na wizyte na IP. Jak siedzialam lub lezalam bylo w miare ok, ale jak tylko wstalam to jakby szpilki mi tam ktoś wkładał i w ogole łono bolalo masakrycznieJak zasypialam to w pozycji na plecach z kolanami ugiętymi i w lekkim rozkroku bo tylko to przynosilo mi ulge
Na szczescie jutro mam wizyte u gina to wypytam co to za bole, bo są naprawde nieprzyjemne
Ja przez kilka ostatnich dni czułam dzidzka bardzo sporadycznieDzis troche nadrobil hehe i juz matka szczesliwsza
A puka juz tuz pod pepkiem.
Jutro mam polowkowe i mam nadzieje ze wszystko bedzie ok!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 13:13
hela lubi tę wiadomość
-
aleksa to napisz koniecznie co ci lekarz powiedzial! bede spokojniejsza
choc dzisiaj oprocz lekkiego bolu plecow nic nie czuje, nie nie cignie nie kluje wiec maz sie smieje ze maly juz na razie ma wysterczajaco miejsca i dal mi spokoj
tez czekam na pieniazki z zus, ale pewnie jeszcze sobie poczekam, jeszcze decyzji nie dostalam ale maja czas do konca zwolnienia czyli do polowy maja... a placic zus trzeba cholera!
stardust moze u mnie tez tak mysla, albo szukaja powodow zeby sie czepic i mi nie uznac zasilku! ale bede walczyc jak lwica
nenka oszczedzaj sie! w koncu masz prawo -
Kawkę wypiłam i teraz jak mierzyłam to 99/50
Ale muszę się wam pochwalić...chociaż to takie dziwne...wyszedł mi brzuszek
Ja myślałam, że to tak stopniowo rośnie, a mi tak z dnia na dzień wyszedł i to taki sporymadiiiii, verynice, Paula55, aleksa.wawa, kark, afrykanka, Gosia19, stardust87, jovi81 lubią tę wiadomość
-
Migotka22 wrote:Kawkę wypiłam i teraz jak mierzyłam to 99/50
Ale muszę się wam pochwalić...chociaż to takie dziwne...wyszedł mi brzuszek
Ja myślałam, że to tak stopniowo rośnie, a mi tak z dnia na dzień wyszedł i to taki spory
Pochwal się zdjęciem! -
Migotka u mnie z brzuszkiem było identycznie. Początkowo tylko rozległa równina, a nawet nizina, a potem nagle górka
Lekarka mi powiedziała, że drugiego takiego skoku mogę się spodziewać koło 20 tyg. czyli w sumie lada moment.
Ja bez kawy to chyba bym w śpiączkę zapadła, także codziennie jedną małą z mleczkiem sobie serwujęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2014, 13:58
Migotka22 lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
Witam wszystkie Mamusie:-)
Co do zakupów dla Maluszka, to ja do tej pory kupiłam tylko 3 kolorowe tetrowe pieluszki i 1 skarpetki. Łóżeczko dostaniemy w sierpniu od koleżanki. Ubranek mam ogrom, bo moja mama od ponad roku mi skupuje, ale ich nawet jeszcze nie przeglądałam. Czekam z tym wszystkim aż poznam płeć, a może to już nastąpić w najbliższy piątek, więc wtedy zacznę zakupowe szaleństwo