Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
jovi81 wrote:Ale się rozpisałyście , ciężko za Wami nadążyć.
Gratulacje dla wszystkich nowych i świeżo przebadanych
Mam pytanko do Was dziewczyny: ile tabletek nospy max można brać w ciąży na dobę?
Chyba 5 albo 6 już nie pamiętam dokładnie, ale na pewno nie więcej.jovi81, inessa lubią tę wiadomość
-
o matko jak ja wam zazdroszcze ze juz chociaz cos widzialyscie na usg kurcze chyba przyspiesze ta moja wizyte u Gin bo nie zdzierze.
a sluchajcie ta "bete" to trzeba robic w labolatorium? czy mozna tez w normalnej przychodni i czy robi sie ja po wizycie u Gin czy mozna przed? -
justyna14 wrote:patu jesteśmy na tym samym etapie:) gratulację
ja też dopiero po drugiej becie troche odetchnęła , teraz czekam na wizyte do poniedziałku. a ty kiedy masz?
równo w 6 tygodniu, czyli 28 stycznia. Oby było ładnie widacWiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2014, 19:48
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaM. wrote:Ja też miałam dziś wizytę, nie widac zarodka tylko pęcherzyk 8mm, mam przyjść za 2 tygodnie. Jestem trochę podłamana...
AgaM może miałaś później owulacje? Nie martw się będzie dobrze, pozytywne nastawienie najważniejsze. Trzymam kciuki -
nick nieaktualny
-
Jagoodka- termin porodu masz w moje urodziny:-)
inessa lubi tę wiadomość
-
AgaM. wrote:Ja też miałam dziś wizytę, nie widac zarodka tylko pęcherzyk 8mm, mam przyjść za 2 tygodnie. Jestem trochę podłamana...
Kochana nie załamuj sie jeszcze. Możliwe, że owulacja była znacznie później. Każda ciąża jest inna i Twoja dzidzia mogła sie sprytnie schować. Ja znając siebie poszłabym za tydzień bo bym nie wytrzymała, zresztą tak też zrobię bo wczoraj nie dojrzałam bicia serca, niby lekarz mnie zapewnił, ze za wcześnie jeszcze ale trzech tygodni na pewno czekała nie bede. Mam nadzieje i trzymam kciukasy, żeby u Ciebie i u mnie wszystko sie pięknie rozwinęło. -
staraczka wrote:Hej Bylam dzis u lekarza dzidziuś rozwija się tętno jest 107 uderzeń na minute ! mam mase badań do zrobienia i muszę przyjmować progesteron w zastrzykach , luteine dowcipną 2x2 , i lutienę podjęzykową 2x2 dziennie . Robiłam dziś progesteron i wyszedł 39,2 a na mnie to mało bo ja zawsze po owulacji na zwykłym cyklu miałam ok 25 .... więc walczymy . Jak to lekarz powiedział utrzymujemy ciążę jak się tylko da ! Zarodek ma aż 4 mm ! ile ma pęcherzyk ciążowy to nie wiem , bo lekarz skupił się na zarodku , żeby go zmierzyć z usg wychodzi 6 tydzień i 1 dzień Jak za 2 tyg okaże się wszystko ok to będą miała powoli odstawione leki
Super!! Widzisz jaka udana wizyta Gratulacje -
JagoodkaK wrote:Kochane dziewczyny, jak sie robi suwaczki
Musisz kliknac, na jakiegos suwaczka. Np na mojego. Potem zrobic swojego, tam wszytko pisze. Skopiowac ten kod twojego i wkleic tu na forum. Czyli wejsc na ustawienia- spolecznosc- twoj podpis na forum. Tu wstawiasz ten link twojego suwaka dajesz zapisz i tarammm suwaczek jest Przynajmniej powinien byc