Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Patu wrote:równo w 6 tygodniu, czyli 28 stycznia. Oby było ładnie widac
Forumowiczki kiedy mówicie w pracy o ciąży i do kiedy planujecie pracować?nescafe lubi tę wiadomość
-
justysia90 wrote:Powiedzcie mi proszę jak wygląda ból brzucha,u tych których jest i czy kręgosłup boli i też jak(jak na @,czy inaczej)?
Mnie zawsze zaczynał brzuch boleć w dzień @. Teraz zaczął boleć 3 dni po owulacji i jest tak do dzisiaj. Jak leżę to mało, jak się zginam, kicham, itp - mocniej. Kręgosłup/plecy na @ nigdy nie bolały, teraz bolały mnie kilka dni, lekki ból, jak się położyłam przestawało.
Natomiast przed poronieniem bolał mnie tak strasznie, że nie mogłam nic robić, całą noc nie spałam bo nawet leżąc mnie napier..... i następnego dnia straciłam ciążę.
Także obecnie kiedy tylko mogę to se leżę
Życzę Ci dużo odpoczynku i aby bóle przeszły :* -
nick nieaktualny
-
Fipsik wrote:Mnie jeżeli boli to właśnie w krzyżu najczęściej, dzisiaj w nocy mnie bolało ale przyłożyłam psa, wygrzał i przeszło
HIhi Ty tak na serio z tym psem?? Takie pieski masz jak w avatarku? Co to za rasa? Bo tak szczerze to ja sie na kwiatkach i psach nie znam. Strzelam nie smiac sie..... Amstafy ?? Nie chyba nie:/ -
Mieszańce 12 i 13 kilo, do amstafa im daleko hehe
Nie można w ciąży używać termoforu, ale pies ma zaledwie jeden stopień więcej od nas. Ciut grzeje, ale nie przegrzewa. Więc jeden na brzuch, drugi na plecy i śpimynescafe, JagoodkaK lubią tę wiadomość
-
Fipsik wrote:Mieszańce 12 i 13 kilo, do amstafa im daleko hehe
Nie można w ciąży używać termoforu, ale pies ma zaledwie jeden stopień więcej od nas. Ciut grzeje, ale nie przegrzewa. Więc jeden na brzuch, drugi na plecy i śpimy
W ogole nie wolno tego termofora. Na brzuch to wiadomo . Ale na plecy tez nie? Znaczy mnie tam nic nie boli ale tak na przyszlosc dobrze wiedziec.
A z pasami to masz fajnie. Wszyscy razem sie grzejecie -
justysia90 wrote:Żadna z was nie ma boli w kręgosłupie,w odcinku krzyzowym?
kochana mnie plecy bola codziennie, ale mialam problemy juz wczesniej okolo miesiac przed... wiec nie wiem jak to jest. czasami az ciezko mi sie schylic moje kolezanki tez narzekaly na krzyz wiec to chyba normalne,. u mnie na pewno od całodziennego siedzenia przed kompem... oby juz przeszly ci wszystkie bole!