Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
jovi81 wrote:Doti77: dzięki za info, przy okazji mam pytanie co do clexane - gdzie się wkuwasz przy rosnącym brzuszku bo powoli mi brakuje pomysłów
jovi81 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Ja już po:) jak miło mieć blisko przychodnię. Moja córka (potwierdzona po raz kolejny) ma się super waży 509 g! No kawał baby! Ale ze mnie też już się duża kobieta robi eh. Najważniejsze że maleństwo ma się dobrze
Gosia19, hela, verynice, akuszerka89, Paula55, Ewi25, Migotka22, Kaarolina, Zaczarowana, aleksa.wawa, betina89, madiiiii, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kaarolina biedaku...
Trzymaj się kochana :*
Ja wczoraj jak poleciałam do gina bo miałam twardnienia brzucha- skurcze, to on od razu sprawdził łożysko, bo powiedział, że w takich sytuacjach to często łożysko się odkleja...Kaarolina lubi tę wiadomość
-
dzięki dziewczyny, leki wzięte i ciut lepiej jest ale dawno takiego zapalenia silnego nie miałam.
jeszcze goscie dzis, miałam rano posprzątac dokłądnie a tu wyniki lekarz i zdążyłam tylko łóżko poscielic... naczynia nie pozmywane kurze nie starte podłogi nie umyte tylko zamiecione, no trudno, przeprosiłam ich bardzo za nagły wyjazd, naczynia szybko pozmywałam no mam nadzieje wyrozumiali mi tylko głupio.
w aptece wydałam 100 zł znowu, załamac sie idzie. i wróciłam i pierwsze co usłyszałam to jak za duzo leków biore lekarzom nie mozna tak ufac oni czesciej szkodzą niz pomagają i trzeba miec dystans. tak... zapalenie pęcherza mam przejsc bez leków i nie wyleczyc... hemoglobina spada ale żelaza nie brac. a jakie witaminy czy kwas dha nic sie nie wchłonie tylko sie organizm truje i dziecku na pewno nie wyjdzie na dobre. ech... powiedziałam tylko ze skoro 2 oddzielnych lekarzy każe to wiedzą co mówią i będę sie ich słuchała a nie leczyła na swoją ręke.
karolina, trzymaj sie tam dzielnie, mam nadzieję ze szybko Ci sie poprawi. dobrze, że jestes blisko lekarzy więc mają oko na Ciebie.Kaarolina lubi tę wiadomość
-
Biedna. Karolina myśl pozytywnie choć wiem ze w tej sytuacji cieżko. Dziecko na pewno wyczuje twój optymizm i bedzie tylko lepiej.
Co do stowek zostawionych w aptece to ciaza to jednak wydatek i nikt mi nie powie, ze nieKaarolina lubi tę wiadomość
-
Ehh Karolina ty to se stresow najesz
Tymgorzej jest jak lekarze przyczyny nie moga znalezc
Trzymaj sie...
Patu no co poradzisz jak lekarze kaza brac tyle lekow... Wiadomo ze do pewnych rzeczy trzeba z glowa podejsc ale masz racje. Na pecherz trzeba brac to co mozna bo jak sie nie wyleczy bedzie tylko gorzej. Zapaenie nerek itp a to juz bardzo grozne dla nas w tym stanie....
A wszystko kosztuje... Szczegolnie w pl
Ja tu w razie czego w uk mam wszystkie leki za darmo i za nic nie musze placic, ciesze sie ze poki co nie musze z tego przywileju kozystac!Kaarolina lubi tę wiadomość
-
Kaarolina bedzie dobrze, teraz sie pomęczysz ale dla dzidzi trzeba sie piświecic, zresztą żadnej nie trzeba tego mówić. Trzymaj sie.
Ja już po wizycie. Synuś (potwierdzone trzeci raz) ma się bardzo dobrze. Waży 400 gram i wszystkie narządy funkcjonują prawidłowo i są dobrze rozwinięte. Co prawda pępowina gdzies się plątała między nóżkami ale lekarz mówił, że widzi dokładnie ptaszka a pępowina jest obok, więc mam nadzieje, że sie nie myli.
Łożysko sie znacznie już podniosło i za tydzień ma już byc całkiem na swoim miejscu. Szyjka ma 4 cm więc też dobrze, wszystkie wyniki mam dobre. Słyszałam bicie serduszka, nic tylko sie cieszyć. Wreszcie jestem spokojnaI mam nadzieje, że tak zostanie
Paula55, Patu, Kaarolina, madiiiii, kark, Gosia19, Ewi25 lubią tę wiadomość