Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
verynice wrote:Kaarolina a jakie są "rokowania"?https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Kaarolina wrote:No właśnie nikt nic nie wie... jutro dopiero mi skontrolują szyjkę niestety w majówkę wszyscy Nas olewają dają to co było przepisane w czwartek nie zważając na to czy coś się zmieniło czy nie..
Karolina wszystko bedzie dobrze, wypisza cię i bedziesz mogła spokojnie pójść na badanie, ktore tylko potwierdzi ze już jest lepiej. Trzymam mocno za ciebie i malucha kciuki.Kaarolina lubi tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:dziewczyny, szczypanie i "hartowanie" sutków przed porodem nic nie da, poza Waszym bólem i dyskomfortem. Nawet jeśli brodawki są wklęsłe, to nakładki świetnie się sprawdzą. Poza tym metoda na odwróconą strzykawkę też się nieźle sprawdza. A jak maluchy będą się przyzsywać to i brodawki ładnie wyciągną
-
assantea wrote:on jet zapinany od dołu na zatrzaski czy na rzep? Bo jakoś nie mogłam się dopatrzyć. Zadowolona jesteś? rzeczywiście obniża pas?
-
Io wrote:Podobno jest coś takiego jak kolka jelitowa. Mnie kiedyś zaczął strasznie boleć brzuch. Nie mogłam chodzić normalnie tylko zgięta wpół. Zadzwoniłam do gin. Jak jej opisałam jak i gdzie mnie boli to powiedziała, że to żoładek albo jelita. A ja byłam pewna, że to jakieś skurcze albo coś. Jak wzięłam nospę to po godzinie był spokój. A masz możliwość zadzwonienia do swojego ginekologa? Moja mówi, że jeśli wezmę nospę i ból brzucha ni przejdzie przez godzinę to najlepiej jechać na IP.
Witam też nową mamusię.Wiesz już na kogo czekasz?
-
nick nieaktualny
-
A w ogóle dzień dobry
Ja dziś później, bo rano sobie pofolgowałam i obudziłam się dopiero po 9 (), a jak tylko wstałam to mąż mnie na basen zabrał i na lody
Witam nową wrześniówke
No i przede wszystkim: Paula, WITAMY W KRAJU!Paula55 lubi tę wiadomość
-
verynice wrote:No niestety, wizyty co 4 tygodnie... Wy też tak macie?
Ale jak dzidź się rusza to jakoś szybciej czas leci między jednym a drugim USG
verynice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam kobietki
Paula ja Ci zazdroszcze, ze juz w kraju jestes, ja dopiero 16 maja bede.
Ja mam wizyty co 4 tyg. zawsze w czwartek o tej samej godzinie. od 30 tyg bede miala wizyty co 2 tygodnie ( ciesze sie, bo mam wizyte w 28 tyg i w 30 tyg.) Za kazdym razem mam usg i lekarz nagrywa mi na pendriva)
Ogolnie czuje sie bardzo dobrze, czesto chodze w szpilkach:)
Jutro mezus wyjezdza do Nigerii i bedziemy sie widziec dopiero ok 15 czerwca i to tylko na weekend
Do domu na dobre przyjedzie dopiero 30 sierpnia.
U mnie piekna pogoda jak zawsze
Duzo zdrowka dla mamus i dzidzisiowPaula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny