Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
stardust87 wrote:On jest złożony z takiej "podkładki" pod tyłek, którą zapina się za pomocą paska dookoła oparcia fotela, siadasz na niej, zapinasz normalnie pas. I wtedy ten co idzie przez brzuch wpinasz w takie dwa boczne paski (na zatrzaski) i wtedy ten dolny pas nie dotyka w ogóle brzucha tylko przechodzi przez biodra. Jestem bardzo z niego zadowolona, jeżdżę w nim już od 10 tygodnia. W ogóle się bez niego nie ruszam. Jak np. mąż mnie zawozi do Torunia i zostawia tam, bo potrzebuje auto i wiem, że np. brat albo mama będą mnie do domu odwozić, to zabieram go ze sobą.. Nie wsiadam do żadnego samochodu bez tego adaptera.
stardust87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystardust87 wrote:ale co poradzę jak w szpitalu zakazują stosowania tych nakładek? W domu spoko, ale przez 3 dni ma być dziecko głodne?..
Witam nowe wrześnióweczki, dodajcie sobie suwaczki na dole, bo nie wiadomo kto i kiedy -
nick nieaktualny
-
kark wrote:To nałożysz i już. Przecież to twoje dziecko. Ja na pewno wezmę i będę używać. Zresztą tak samo możesz chcieć karmić butelką i koniec kropka, to twój wybór i nikt nie może Cię zmuszać do tego co masz robić i jak.
Witam nowe wrześnióweczki, dodajcie sobie suwaczki na dole, bo nie wiadomo kto i kiedyale dziwne, że o butelce nic nie mówią, że nie wolno
Mam nadzieję, że troszkę "wstaną", bo jak mi zimno czy się podkręcę to myślę, że są ok. Będę dziecko w przeciągu najwyżej karmić
kark lubi tę wiadomość
-
Karolaaa91 wrote:kurcze muszę się zaopatrzyć jutro w inne owoce, bo jabłka, cytrusy i banany już mi się nudzą
ostatnio jestem strasznie łasa na truskawki ale chyba jeszcze nie można dostać naszych polskich ? Czy już może gdzieś widziałyście?
-
A w ogóle dziewczyny oświećcie mnie, bo mam jakieś totalne zaćmienie... Śpiochy i pajac to to samo? Bo patrzę na moją listę, którą sama oczywiście napisałam i nie mam pojęcia czemu mam osobno pajace i osobno śpiochy.. Zgłupiałam kompletnie teraz
-
stardust87 wrote:A w ogóle dziewczyny oświećcie mnie, bo mam jakieś totalne zaćmienie... Śpiochy i pajac to to samo? Bo patrzę na moją listę, którą sama oczywiście napisałam i nie mam pojęcia czemu mam osobno pajace i osobno śpiochy.. Zgłupiałam kompletnie teraz
Dzięki
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolaaa91 wrote:kurcze muszę się zaopatrzyć jutro w inne owoce, bo jabłka, cytrusy i banany już mi się nudzą
ostatnio jestem strasznie łasa na truskawki ale chyba jeszcze nie można dostać naszych polskich ? Czy już może gdzieś widziałyście?
Ja koktajl zrobiłam z mrożonych truskawek (miałam kilka torebek z zeszłego lata).
Jeżeli chodzi o takie ze sklepu to ostatnio widziałam paczkowane w polo markecie i intermarche -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolaaa91 wrote:ostatnio jestem strasznie łasa na truskawki ale chyba jeszcze nie można dostać naszych polskich ? Czy już może gdzieś widziałyście?
Ja ostatni posiłek jem koło 18, bo wtedy mam lekką zgagę przez godzinę, jak zjem później to się męczę pół nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 maja 2014, 21:08