Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
afrykanka wrote:Verynice piekny filmik
Co to jest za piosenka? , piosenkarka ma bardzo delikatny glos i piekny glos.
Wygladaliscie cudownie
Jejku nie pamiętamAle podobno to piosenka ze "zmierzchu" ale nawet nie wiem z której części
Aaaa tak w ogóle to dzień dobryMarcel też już puka od rana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 08:00
afrykanka lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczyny
Po pierwsże kark gratuluje wizyty i tego ze plec na 100% potwierdzona a syneczek zdrowycudownie od rana czytac takie wiesci
A my pospalismy do 8teraz kawka, herbatka
Wczoraj pierwszy raz kapalam sie w wannie bo w domu nie mamy i balam sie jak syn zareaguje...
Oczywiscie woda nie byla tak ciepla jak zawszenasypalam sobie borowinki do wanny na kregoslup i wchodze...
Posiedzialam chwile patrze a tu moj syn tak sie pcha ze myslalam ze mi brzuch peknie
Taka ogromna gula z jednej str hahaha. Ale potem sie rozgoscil i lezal soboe grzecznie
Zycze wszystkim milutkiego dniakark lubi tę wiadomość
-
aswalda wrote:A Ty Kaarolina już zdrowa,bo tez zakatarzona byłaś?
No niestety zasmarkana dalej jestem wczoraj gin chcial mi antybiotyk znowu przepisac bo mam sporo podwyzszone CRP ale przypomnialam Mu ze juz 3 bralam i troche sie boje kolejnego... ale w czerwcu jak mi CRP nie spadnie nie obejdzie sie bez antybiotyku... teraz domowymi sposobami sie leczeaswalda lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo ja ze swojej strony Michała polecam, uparte to cholerstwo jak nie powiem co, ale żyć bez niego nie mogę
Hela, to masz super, u nas w grę wchodzą lotniska jedynie Kraków albo Katowice, a jak patrzę na ceny to to są chyba dwa najdroższe
Aha, wczoraj byłam w aptece z tanimi lekami i pani mi powiedziała, że za Oilatum 500ml musiałabym dać 53,90złJakie u was są ceny? Bo ja poszperałam na allegro i znalazłam ofertę, że wychodzi prawie litr za cenę 0,5 litra z apteki. Jakby ktoś był zainteresowany:
http://allegro.pl/oilatum-emulsja-do-kapieli-500ml-500ml-418-i4194612969.htmlmadiiiii lubi tę wiadomość
-
Hej,hej..A ja dzisiaj popijam kawe cappucino.Jakos w nocy usnąć nie mogłam,chyba gdzies koło 2 mi sie udało,tak synek dokazywał.Zimno na zewnątrz,ale już byłam dotlenic się.Syn jutro jedzie na wycieczkę klasową do Bochni.Mega szczęśliwy.Prosi nas mnie i męża ,żebyśmy mu pozwolili wziąźć komórkę,którą dostał od taty,dodam,ze to używana komórka,bo chce zdjęcia i nagrywać na wycieczce,hmm musimy to przemysleć.Dzisiaj rzeszowiankę w butelkach gosciu nam przywiezie,mmm uwielbiam,co prawda ma troche gazu,ale malutko.Smaki obłedne,kiwi,pomarańcza,ananas,brzoskwinia,gruszka.....Musze jeszcze do niego zadzwonic,zeby odłożył nam ulubione smaki,bo jak tu dojeżdża to kurczę juz poprzebierane.Udanego dnia...https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Witajcie dziewczynki w ten jakże piękny i słoneczny dzień
Io trzymam kciuki za wizytę
Kurde tak czytam ze już tyle nakupiłyście i jeszcze te pampersy to się martwię czy ja ze wszystkim zdąże ale w sumie to jeszcze 4 miesiące, połowa ciąży na dobrą sprawę.
Jakiś czas tem była mowa o kremie/maści na brodawki, ja sama się napaliłam żeby kupić. Ale moja siostra, matka 7 miesięcznego szkraba poradziła mi aby się wstrzymać, bo nie każda potrzebuje a szkoda wydawać kase na darmo. Takie coś zawsze można sobie dokupić. Więc nie warto chyba panikować, w sklepach towaru pod dostatkiem, aby kasa była
Io lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam do was pytanie. Do tych ktore kupowaly te pampersy na promocji w lidlu,..
Moj narzeczony teraz czyta komentarze kobiet z zeszlego roku z takiej promocji i jest mama skarg ze te z promocji sa duuuzo gorszej jakosci niz jak sie normalnie kupuje.
Ze sie porozpadaly przy zakladaniu, ze sa duzo ciensze,...
Spr juz swoje???
Gdzies podobno malym druczkem bylo napisane w specyfikacji ze zawieraja mniej tego i tego tylko nikt tego nie czytal...
Ciekawa jestem jak jest teraz
-
witajcie mamuśki,
ja z tego co się orientowałam to pieluchy i kosmetyki na allegro wychodzą taniej niż nie jedna promocja w sklepach... wiadomo że płaci się za przesyłkę ale za zakup do 30 paczek pampersów płacisz za kuriera 15złtak taż chyba uczynię,
resztę rzeczy kupuję w UK i nie wiem jak oceniają to inne dziewczyny które mieszkają w UK ale mnie krew zalewa że opłaca mi bardziej się w funtach kupować niż w naszym kochanym kraju. Porównujemy ceny z siostrą tych samych produktów i tu i tam i to jest dla mnie szok... potem się dziwią że przyrost naturalny u nas jest jaki jest
koniec marudzenia - miłego dniakark lubi tę wiadomość
-
Ooo, a myślałam, że udało mi się znaleźć najtańsza ofertę na allegro
Ja za Oilatum 500ml zapłaciłam 35,90.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2014, 09:29
kark lubi tę wiadomość
♥ Liwia ur. 05.09.2014, 3300g, 51cm
♥ Laura ur. 23.08.2016, 3720g, 55cm
♥ Tymuś ur. 6.02.2021, 4030g, 55cm
-
aswada - gdyby katar nadal Ci dokuczał i ogólnie przeziębienie, to mi pomogły leki: Euphorbium do nosa, sinulan forte tabletki, amolowe pastylki na gardło, wapno i rutinoscorbin. Tak na prawdę to te pierwsze dwa zdziałały cuda, wolno ale skutecznie. Są trochę drogie, bo kosztują odpowiednio 30 i 33 zł, ale na prawdę warto
A moja paczuszka ma przyjść jutro, już nie mogę się doczekać na te maleńkie cudeńka, może małża namówię na przyniesienie już łóżeczka do sypialni?kark, aswalda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoti, jasne, że pozwólcie
Dorosły chłopak, a jaki będzie dumny, że mu ufacie i, ze sprzęt ma taki
Jovi, my dla córki się nie zorientowaliśmy, ale czy dla brata, czy chrześniaka męża czy mojego zawsze prezentem były pampersy właśnie z allegro. Zazwyczaj kupowaliśmy 6-cio paki i wychodziły z przesyłką taniej niż właśnie mega promocje w markeciejovi81 lubi tę wiadomość
-
Jovi a ja mam wrecz odmiennie zdanie.
Ja w uk chyba kupie tylko lzeczko i te produkty kosmetyczne ktore sie oplaca czyli platki kosmetyczne hahhaa.
Reszte na 80% zamowie w pl.
Jesli chodzi o kosmetyki uparlam sie na babydream bo sa skladowo najlepsze. I ew hipp. A jak patrzylam u nas to cena oliwki hipp to jakies £6 czyli jak nie liczyc 30 zl. W rossmanie koszt to kilkanascie zl
Tak samo koszule dla mnie, wozek dla malucha, i wszystko inne...
Na allego mimo ze placisz za przesylke wychodzi mi taniej niz na ebay
-
Przyszły moje zamówione butelki do karmienia Lovi!
Ale się podekscytowałam! Już bym karmić nimi chciała! Chociaż zamierzam karmić piersią
Io, Paula55, akuszerka89, Gosia19, kark, verynice, Kaarolina, aswalda lubią tę wiadomość