X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • Io Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas drugi dzień to była jeszcze bardziej szalona impreza niż wesele. Mój mąż skakał ze sceny w ramiona gości :P
    Ja w poniedziałek nie mogłam się z łóżka podnieść bo tak mnie wszystko od tańca bolało. Kolega z pracy jak mną zaczął krecić w powietrzu w tańcu to jak mnie odstawił to nie wiedziałam gdzie góra a gdzie dół. :) Wesela za to zupełnie nie pamiętam. Jakby mnie tam nie było. A z kościoła to miałam ochotę uciec ze strachu bo wszyscy się na mnie patrzyli ;)

verynice lubi tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io wrote:
    U nas drugi dzień to była jeszcze bardziej szalona impreza niż wesele. Mój mąż skakał ze sceny w ramiona gości :P
    Ja w poniedziałek nie mogłam się z łóżka podnieść bo tak mnie wszystko od tańca bolało. Kolega z pracy jak mną zaczął krecić w powietrzu w tańcu to jak mnie odstawił to nie wiedziałam gdzie góra a gdzie dół. :) Wesela za to zupełnie nie pamiętam. Jakby mnie tam nie było. A z kościoła to miałam ochotę uciec ze strachu bo wszyscy się na mnie patrzyli ;)

nie strasz :) bo ja mam rok do wesela a już czasami się tym wszystkim stresuje :D

qb3c82c3gptozz8t.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj dziewczyny, ja tak przeżywałam bo jestem histeryczką i zawsze płakałam na ślubach w czasie gdy młodzi szli do ołtarza, i byłam przekonana że też będę ryczeć no i że się rozryczę w czasie przysięgi ;) a powiem Wam, że było spoko :)

W klimacie weselnym - oto nasz teledysk z wesela - https://vimeo.com/79553456

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 20:21

Io, mycha89, Beataa25 lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się stresowałam strasznie a jak przychodzi co do czego to wszystko i tak dzieje się samo. Zanim się obejrzysz już jest po wszystkim a ty się zastanawiasz jak to możliwe.

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Io Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam odwrotnie. Nigdy nie rozumiałam tych co płaczą na ślubach a na własnym popłakałam się tak, że przysięgi powiedzieć nie mogłam. :P

A ten link mi nie działa. :(

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogóle nie czułam stresu ;D
    Wiedziałam, że co będzie to będzie.
    Jedynie uśmiałam się przed ołtarzem jak nie mogłam wsadzić mężowi obrączki na palec i piękne miny mam na zdjęciach przy tym wyczynie hahaha

Io lubi tę wiadomość

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • Ewi25 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka prawda, jak ma być tak będzie :) ale i tak to będzie najpięknijeszy dzień w moim życiu, będe z ukochanym mężczyzną i z moim największym skarbem synciem Michałkiem :)

verynice, betina89, Io lubią tę wiadomość

qb3c82c3gptozz8t.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Io poprawiam https://vimeo.com/79553456 :)

Io, Paula55 lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mi tez link nie dziala :( buuu a kocham te teledyski. My tez bedziemy miec :)

Ja tez jestem mega beksa i rycze jak bobr na slubach haha :) i tez sie boje co to bedzie na naszym :)
    Jejuu tak sie ciesze ze nasz syn bedzie juz z nami na swiecie w tym dniu :)

Io lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Io Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już mi zadziałało. Śliczny film. No i Ty pięknie wyglądałaś. :)

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jejuuu super!!!
    Daria piekne ujecia :) takie naturalne :)
    I tez mam pieska yorka :)
    Wygladalas przepieknie... Tak delikatnie.. SUPER :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• verynice Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję kochane ;) Dawno nie oglądałam teledysku i kurcze aż się popłakałam przed chwilą jak go zobaczylam :D aż muszę męża wyściskać jak wróci z siłowni :D tak po prostu :D

dqprpx9ikjqhrova.png
  • betina89 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja żałuję, że nie miałam takiego klipu:'(

2013[*]2015[*][*][*]
    0bcf50b349.png
    4bc96a8380.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Betina, powiem Ci, że ja długo mówiłam, że nie chcę żadnego kamerzysty na ślubie po po prostu nie lubię siebie w filmach... teraz cieszę się, że zmieniłam zdanie :)

betina89 lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • doti77 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.Bylismy dzisiaj z synem u dermatologa i okazało się ,że na stopach ma brodawki wirusowe!!Miał do wyboru,albo zamrażanie,albo smarowanie maścią i odrywanie skóry w domu,wybrał to drugie.Póki co w aptece brak tej maści,ma byc na środę.Potem w drodze powrotnej wstąpilismy do sklepu SPAR,bo chcieliśmy kupić słoninę do omasty na pierogi ruskie. przy okazji mąż wziął dla siebie 2 rodzaje pasztetu pieczonego i ja dla siebie pasztetową.Przyjechalismy do domu i co noż kur..by zapiał,a kokoszka zagdakała.Słonina po wyjęciu z reklamówki normalnie cuchła,pasztety nie lepiej.Wściekła zabrałam sie z mężem i pojechaliśmy te 6 km do tego sklepu.Myslałam,że mąz rozniesie ten sklep,ale w miarę spokojnie rozmawiał.Najbardziej go wkurzyło,ze takie swiństwo sprzedała nam facetka ,widząca przecież,że jestem w ciąży.Pieniadze nam oddali,przepraszała kierowniczka..Koniec z tym SPAREM.Jutro ich nawiedzi sanepid..Zamiast pierogów ,było mielone z kaszą gryczaną,sosem grzybowym i kiszonym ogórasem..Synek dzisiaj mega ruchliwy.,a mi ciężko z łózka zejść,coś mnie połamało..Pozdrawiam.

https://www.maluchy.pl/li-69856.png
    https://www.maluchy.pl/li-70991.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojj ja sobie nie wyobrazam zeby takego dnia nie utrwalic :)
    W nosie mam czy sie komus podobam czy nie :) to pamiatka dla nas i dzieci :)
    My bedziemy miec 2 kamerzystow i fotografa.
    Na plenerze bedzie znow 2 fotografow.
    Kurde powiem wam ze dlugo szukalismy... Znalezlismy i bylam mega podjarana po obejrzeniu teledyskow...
    Ale teraz tak mysle ile kasy nasz to bedzie kosztowac.... No ale juz za pozno.moby bylo warto.
    Ale po tym filmiku chyba juz nie bede nad tym rozkminiac bo to boska pamiatka :)

verynice, Io lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Kaarolina Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooooj Dziewczyny wystarczy wyjść tylko na wizytę do lekarza i już nie można za Wami nadążyć :)
    po 1wsze jesteście po prostu super!! dzięki że wspierałyście mnie dobrym słowem w tych ciężkich chwilach! :)
    po 2 ominie mnie szpital całe szczęście szyjka mi się wydłużyła ale mimo to czeka mnie leżenie i jedynie krótkie spacerki ale lepsze ;) na skurcze mam brać leki rozkurczowe i oczywiście powrót do Luteiny..
    po 3 Mój Syn jest zdrowy jak ryba... jak to Pan doktor określił że wyprzedza wielkością swoich rówieśników ale w granicy normy :) Wszystko ma na swoim miejscu serduszko nereczki żołądek i inne i wszystko sprawne tak jak powinno.. a tu mały dowód na 100% męskość mojego Krzysia :

Niestety Nasz Szkrab nie chciał współpracować ani z Nami ani z Panem Doktorem i to jest najlepsze Jego ujęcie w 4D:
    Nasz Klopsik waży już 477 gram..
    z dnia na dzień kocham Go coraz mocniej <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:39

verynice, betina89, Io, Paula55, aswalda, Szonka, kark, stardust87, Gosia19, jovi81 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69187.png

https://www.maluchy.pl/li-72300.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nie ma co sie zastanawiać nawet :D Dnia ślubu i wesela nie powtórzysz - więc warto wydac na to kaskę :) Ja nie żałuję ani złotówki na kamerzystów i fotografa :)

Paula55 lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina aż serducho się raduje jak czytam takie wieści!!!!! :D :) Super super i jeszcze raz super ;) A to ostatnie zdjęcie słodkie :) Chyba Krzyś ziewał? :)

Kaarolina lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • aswalda Autorytet

Wysłany: 5 maja 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kark wrote:
    A nie boisz się, że nie dostaniesz becikowego? Bo od 10 tc masz być pod opieką lekarską i wtedy lekarz wydaje zaświadczenie, że faktycznie chodziłaś. Też myślałam o przejściu na nfz, ale się boję, że lekarz z nfz stwierdzi, ze przecież przyszłam pierwszy raz w 20 tygodniu, a nie 10 i nie wystawi potem :/
    czytałam dużo o tym i pytałam mojej obecnej gin-bo to ona mi wystawi zaświadczenie i powiedziała, że nie ma problemu. kartę mam założoną w 6 tygodniu. tyle, że ja do niej przeszłam jeszcze pod koniec pierwszego trymestru.
    mycha89 nie ma możliwości można albo 2d albo 4d różnica to 90 zł.
    są widzę różne opinie, znalazłam taką informację na stronie kliniki w mojej okolicy :
    http://badaniaprenatalne.com.pl/badania-usg-w-ciazy.html
    wszystko jest w akapicie "usg 4d a usg genetyczne"

kark lubi tę wiadomość

Kolejna Córcia Majeczka <3 preg.png
    Córcia Natalia <3
    age.png
    Synuś :)
    age.png
    Aniołek maj 2012 10tc <3 [*]
‹‹ 584 585 586 587 588 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ