Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
ja zaczynam się zastanawiać nad przygotowaniami... jak ląduję co chwila w szpitalu to będę mieć mniej czasu na zakupy dla dziecka... no i ryzyko u mnie, że końcówkę ciąży faktycznie mogę spędzić w szpitalu, na pewno mnie czeka powrót w 37tyg na zdjęcie szwu. Już sama nie wiem co robić...
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Gosia - to gratulacje! Zdjęcie w sukni będziesz musiała obowiązkowo wstawić!
My w tym roku mamy pierwszą rocznicę
Mąż kupował te pampersy po 30 zł. Taka cena była na stronie Lidla.
Dzisiaj to ja popijam koktajl truskawkowo-malinowy i jest przepyszny
Paula55, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
Dba ty to wogole masz ciezka sytuacje... Wiec ty jestes wyjatkowym przypadkiem
Ale dasz rade
Z lozka bedziesz kupowacja tez wiekszosc przez allegro bede zamawiac
Dzielna babka jestes to co to takie zakupy
Noo nasz maluch juz bedzie ze tak powiem kumaty na weseluhehe.
Ale bedziemy miec kogos do pomocy napewno do niego wiec troche bedzie z nami na sali a potem w pokoiku na gorze z niania
Ja juz mam plan opracowany hahaIo, verynice, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Dba ty to wogole masz ciezka sytuacje... Wiec ty jestes wyjatkowym przypadkiem
Ale dasz rade
Z lozka bedziesz kupowacja tez wiekszosc przez allegro bede zamawiac
Dzielna babka jestes to co to takie zakupy
Noo nasz maluch juz bedzie ze tak powiem kumaty na weseluhehe.
Ale bedziemy miec kogos do pomocy napewno do niego wiec troche bedzie z nami na sali a potem w pokoiku na gorze z niania
Ja juz mam plan opracowany haha
też się zastanawiałam nad tym ale ktoż się zajmie moim niedobrzelcem?mamy ślub dopiero o 17 to przetrzymamy go troszkę to pójdzie zmęczony spać
i prześpi całą noc.
-
No my bedziemy chcieli jakas znajoma twarz do opieki bo bliscy przyjaciele i znajomi wiadomo ze beda sie z nami bawic
Wiec kogos kogo znam w miare chce. Ta osoba musi byc z nami w miare od rana bo wiadomo ze ja do kosmetyczki, do fryzjera... Ubieramie potem kosciol itd... Na sali moze troche ciotki, babcie pobawia ale potem maly pojdzie do pokoju z niania i zostana tam do rana
A od rana bedzie juz z namiverynice lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi25 wrote:spory brzusio już bedziesz miała
ja mam kościelny 4 lipca ale 2015 roku
bałam się planować na ten rok bo różnie ze zdrowiem mogło być bo to był już jakiś 7,5 miesiaca
Jakoś dam radętfu tfu, żeby nie zapeszyć
A pozatym wybrałam taką sukienkę przy której napewno będę czuła się dobrze,
http://pamasuknie.pl/index.php?page=kolekcja-1 (wersja CALAIS)
a zamiast welonu chciałabym woalkę
stwierdziłam że przy mojej próbnej fryzurze, lepiej ten dodatek się prezentuje
http://www.allure.com.pl/index.php?id=66
Paula55 na dzień dzisiejszy będzie 130 osób
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2014, 19:57
Paula55, Io lubią tę wiadomość
-
Gosia super
A woalka tak mi sie u kogos podoba ze szok
Ja jednak postawie na welon u siebie
Tak mialam od dawien dawna wymyslone i juz chyba tak zostaniewogole juz mam caly zarys wesela i slubu bo myslalam ze z dzidziom nam sie nie uda i temu sie poswiecilam. I dobtze bo teraz wogole o tym nie mysle haha. Teraz maluch na 1 miejscu
Io lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:No my bedziemy chcieli jakas znajoma twarz do opieki bo bliscy przyjaciele i znajomi wiadomo ze beda sie z nami bawic
Wiec kogos kogo znam w miare chce. Ta osoba musi byc z nami w miare od rana bo wiadomo ze ja do kosmetyczki, do fryzjera... Ubieramie potem kosciol itd... Na sali moze troche ciotki, babcie pobawia ale potem maly pojdzie do pokoju z niania i zostana tam do rana
A od rana bedzie juz z nami
właśnie, my też mamy 2 dniowe wesele i na 2 dzień mały bedzie już szalał cały czas z nami no i z publiką
Jakoś nikt nie przychodzi mi do głowy ktoś bliski i znajomy a go nie zaproszę, hm... jeszcze kawał czasu mamy na dumanieIo lubi tę wiadomość
-
Ewi25 wrote:właśnie, my też mamy 2 dniowe wesele i na 2 dzień mały bedzie już szalał cały czas z nami no i z publiką
Jakoś nikt nie przychodzi mi do głowy ktoś bliski i znajomy a go nie zaproszę, hm... jeszcze kawał czasu mamy na dumanie
Mamy za malo czasu w pl zeby 2- dniowe robicpoza tym wiem z doswiadczenia ze drugi dzien to leczenie kaca tylko. I zazwyczaj przychodza niedobotki piwa sie napic haha. Wiec stwierdzilismy ze jednak jeden dzien zrobimy
Potem sesja i do siebie powrot
No ja tez nie mam nikogo na mysli ale jest czas wiec ktos sie znajdzie napewńo
To bedzie szybka i dobra kasa do zarobienia wiec napewno ktos sie skusiIo, dba lubią tę wiadomość
-
Ślub i wesele to piękna sprawa
Ja miałam też wesele jednodniowe, poprawiny mieliśmy u nas na ogrodzie, każdy kto miał ochotę przyjeżdzał, grzało się jedzenie co kto chciał i sobie na luzie siedzieliśmy, ja w jeansowch spodenkach i koszulce, mąż tak samo
Wesele też było cudowne, wszystko się udało i było tak jak miało być
Czasem śmieję się do męża żebyśmy wzięli rozwód i wzięli drugi raz taki cudny ślubale jakoś nie daje się namówić hihi
Io, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny