Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak ja bym chciała być na Waszym miejscu z tymi zakupkami:) Niestety mam na co wydawać kasę i nie myślę o tym tak, w szał nie mam kiedy i za co wpaść :'(
W ogóle mam takiego lenia w sobie, dziś chciałam po praktykach jechać do "Biga" do ciucholandu i oczywiście nie chciało mi się mysleć, gdzie tu zaparkować itp. bo to w samym centrum i tak zwlekam:) Moi rodzice z mamą od męża dadzą nam na wózek, więc jeden wydatek mniej:) Teraz siedzę i pisze moją nieszczęsną pracę.Aniqa lubi tę wiadomość
-
Witam dziewczynki z powrotem w Polsce... ech aż się nie chciało wracać tak dobrze i miło było
już tęsknota mnie dopada za moim braciszkiem i bratankiem
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego ale po łebku przejechałam i widzę że trochę dziewczyn odwiedziło szpitalemam nadzieje że już wszystko dobrze
Widzę że tych wypadków czy tam kolizji ciąg dalszy dobrze mycha że nic Ci nie jest My w sobotę jak wracaliśmy z lotniska to też mąż jechał z 90 i sarna na poboczu sobie szła gdyby wyskoczyła to nawet nie chce myśleć co by mogło się stać...
Mój bobasek w brzuszku się wierci jak oszalały hehe...brzuchol mi urósł jak bania przez te 3 tygodnie i już stuknął mi 25 tydzień ale ogólnie jest znośnie więc jest dobrze
wizyta za tydzień więc muszę jeszcze badania zrobić a i też już umówiłam się na usg 4d ale dopiero w 30 tygodniu
A i jeszcze widzę jakieś nowe dziewczyny czy mi się wydaje?
betina89, aswalda, kark lubią tę wiadomość
-
Ja też głupieję od tych wszystkich artykułów dla dzieci. Tyle firm i rodzajów. Wybranie smoczka zajęło nam 20 minut
W Smyku miałam taką chwilę, że poczułam, że mnie to przerasta i nie umiem głupich zakupów zrobić. Najchętniej o wszystko bym pytała. Teraz codziennie podglądam kwietniówki bo liczę, że się czegoś ciekawego dowiem. Poza tym miło popatrzeć jak się wymieniają doświadczeniami i podziwiają nawzajem swoje dzieci.
-
Dziewczyny które cierpią na bóle głowy - polecam Wam te plastry Apap - kupiłam sobie z ciekawości bo często mam migreny...a nie chcę brać tabletek.. no i powiem Wam, że przylepiłam przed chwilą jak tylko zaczęła mnie lekko boleć głowa, aby to się dalej nie rozkręciło i powiem Wam że bardzo pomaga, ulga nieziemska!
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnybetina89 wrote:Jak ja bym chciała być na Waszym miejscu z tymi zakupkami:) Niestety mam na co wydawać kasę i nie myślę o tym tak, w szał nie mam kiedy i za co wpaść :'(
W ogóle mam takiego lenia w sobie, dziś chciałam po praktykach jechać do "Biga" do ciucholandu i oczywiście nie chciało mi się mysleć, gdzie tu zaparkować itp. bo to w samym centrum i tak zwlekam:) Moi rodzice z mamą od męża dadzą nam na wózek, więc jeden wydatek mniej:) Teraz siedzę i pisze moją nieszczęsną pracę.
My też nic nie kupujemy, bo wydajemy pieniądze na wesele, ślub i na nowe lokum dla naszej lokatorki
Aniqa, betina89, assantea lubią tę wiadomość
-
Ja nie chce nic zostawiac na koniec bo to nic nie daje a tylk moze nerwow przysporzyc
Juz i znajomi tak na koncowke zakupy zostawili i w rodzińie sie zdazylo a potem tylko stres, placz i po co to?
Ja tez nie mam miejsca u siebie w mieszkaniu..
Udalo sie z ledwoscia wygospodarowac 2 szuflady w komodzie a gdzie reszta???
Dlatego poki co to co sie da bedzie u mamy w pl a paczke wysle mi przed porodem. Jakos musze sobie radzic
A kupic i tak trzeba
My tez mamy za rok wesele i to prawdopodobńie na ok 150-170 osob... Ale odkladalismy dosc intensywnie i nawet sie udaje
Ehh zobaczymy jak w srode nam pojda zakupychciala bym juz bardzo cs zaczac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U was w lidlu byly te pampersy w cenie 30zl? Sprawdzalamw gazetce ale jak bylam w sklepie to po 1jakby tam tornado przelecialo same 5tki zostaly ale z ciekawosci szukalam ceny na dwojki i odziwo byla ona 37zl z hakiem
dziwne! Ake kupilam dwojki 94szt za 38zl w rossmanie wiec wychodzi 40gr za sztuke, promocja z karta rossne. Jedynki kupilam 78szt za 44!zl ale z tej bialej serii, do tego chusteczki za 22zl 4x56szt wiec mysle ze ceny tez spoko. Mam wiec 3 paczki pampersow na poczatek
Powiedzcie mi czym sie rozni zielona seria od bialych? Oprocz ceny?Paula55 lubi tę wiadomość
-
Zielona jest chyba senssitive a biala to jaks zwykle.
I podobno tylko te zielone sa godne uwagi.
U mnie znajomi kupowali po kilka paczek a potem oddawali albo sprzedawali bo albo uczulaly albo byly przesikiwane (nie byly na dziecku caly dzien zeby nie bylo haha) albo sie rozpadaly i wylatywaly te granulki
-
Gosia19 wrote:5 lipca
akurat w tym czasie brzuch dość mocno się pokazał ale mi to w najmniejszym stopniu nie przeszkadzało. Nawet na szpilkach biegałam do późnego wieczora
Paula55, Io, Ewi25, Szonka lubią tę wiadomość