Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Właśnie tak, dzisiaj wkroczyliśmy w 23 tydzień, ehh nie będę powtarzać kolejny raz - jak trudno mi w to uwierzyć!
Kaarolina, akuszerka89, nenka, stardust87, karolcia:)))), kark, doti77, Nelus, Io, Migotka22, rabarbarka, dba, Beataa25, jovi81, afrykanka, verynice, justyna14, Patu, assantea, le'nutka, Ewi25, zoi, betina89, aswalda lubią tę wiadomość
-
witajcie z rana
wrzucam fotę moich kocich pociech - nie wiem jak Was ale mnie napawa optymizmem każde nowe życieudanego weekendu dziewczyny
mogę godzinami przy nich siedzieć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 08:43
Gosia19, Kaarolina, akuszerka89, nenka, stardust87, kark, doti77, Io, dba, afrykanka, verynice, assantea, Fipsik, zoi, aswalda lubią tę wiadomość
-
Mika 28 wrote:A no widzisz młodziutka jeszcze
a co to za rasa ? bo mi się podoba
co prawda mam już pieska najukochańszego na świecie jammniola który ma już 14 latek trochę niedosłyszy i niedowidzi
A te powiedzonka o dzidziach i o odmierzaniu czasu w tygodniach to u mnie się sprawdziło ale było odwrotnie pierwsze liczyłam w miesiącach a drugie w tygodniach a trzecie pewnie w ogóle nie będę liczyć
hela Ty jak prawdziwa Poznanianka z tymi "pyrkami" wyjechałaś u nas tak mówią
Ja też idę odpocząć odkąd od wczoraj łykam magnez to skurczy i twardego brzuszka już nie mamzobaczymy czy to pomoże na dłuższą metę
Witam się weekendowo:)
To shar pei maści sól z pieprzem:) -
ojej jovi! i wszystkie białe? Jakie cudaśne:) jak byłby by odrobinę większe to mogłabym je tulić godzinami
))
jovi81 lubi tę wiadomość
-
Kaarolina - jaka z Ciebie kochana synowa:P Jak do mnie przychodzi teściowa, to musi sama sobie coś przynieść, bo wie, że ja nad nikim nie skaczę, co najwyżej mogę herbatę zrobić
karolcia:)))) lubi tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:ojej jovi! i wszystkie białe? Jakie cudaśne:) jak byłby by odrobinę większe to mogłabym je tulić godzinami
))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 09:13
verynice, akuszerka89 lubią tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:Kaarolina - jaka z Ciebie kochana synowa:P Jak do mnie przychodzi teściowa, to musi sama sobie coś przynieść, bo wie, że ja nad nikim nie skaczę, co najwyżej mogę herbatę zrobić
Ona wszystkie moje zachcianki zaspokaja więc co mi tam zaszaleję
https://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
akuszerka89 wrote:Kaarolina - jaka z Ciebie kochana synowa:P Jak do mnie przychodzi teściowa, to musi sama sobie coś przynieść, bo wie, że ja nad nikim nie skaczę, co najwyżej mogę herbatę zrobić
akuszerka89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKaarolina wrote:I tak z innej beczki wszystkim Karolinom które dzisiaj obchodzą imieniny życze wszystkiego co najlepsze i samych radosnych chwil
))
Jovi, boże jaka cudna mama! Jaka to rasa, jest przepiękna!
Ja dziś tylko na chwilę, bo muszę sprzątnąć mieszkanko (mąż na uczelni do wieczora siedzi), a potem nas spakować, jutro z samego rana wyjazd
Do zobaczenia za tydzień
Kaarolina, jovi81 lubią tę wiadomość
-
Witam.Mąż pojechał do mechanika.Ja jeszcze w łóżku. Wczoraj mąż stwierdził,że jednak musimy jeszcze poszperać w intenecie za imionami.Miał być Piotr,ale odpadło już to imię.Został Damian,no zobaczymy czy już osttecznie.A w razie gdyby z syna córk powstała,chociaż,o mało prawopodobne,to Kinga by była.U nas za oknem zimno,wietrznie,pochmurno.Zmykam na cappucino.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Dzień dobry mamuśki:)
Jak ja uwielbiam takie leniwe sobotyPyszne śniadanko, poranne wiadomości z internetowego świata, leżenie w łóżku do 11 ahh
Zaraz jednak zbieram się na jakieś zakupy bo potrzebuję parę rzeczy. Ostatnio się przeprowadzaliśmy nie wspominałam o tym bo było straszne zamieszanie( ps nie cierpię przeprowadzek) Jednak teraz mieszkamy w idealnym dla mnie miejscu, 10 minut pieszo od pięknego dużego jeziora otoczonego skałami i lasem oraz 10 minut do galerii handlowej
Jak wrócę to tak jak Karolina mam zamiar zrobić szarlotkę albo serniczek bo jakoś chodzi za mną takie domowe ciasto
Moja teściowa też uwielbia moje wypieki, w ogóle świetna z niej kobieta ale nie będę jej tak wychwalać co by się nie popsuła
Gosia pięknie wyglądasz. Udanego weekendu kobitki :*Gosia19, akuszerka89, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
kark wrote:Jovi, boże jaka cudna mama! Jaka to rasa, jest przepiękna!
Neva Masquarade - ujawnię się Wam trochę - tutaj możecie podglądnąć moje kocie hobby www.zeszczesliwej.pl
witam się i ja w 6 miesiącu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 11:47
kark, verynice, Zaczarowana lubią tę wiadomość
-
I ja się witam
Mój kochany mąż dzisiaj powiedział, że na moje urodziny (4 czerwca) zafunduje mi sesję brzuszkową u nas na ogrodzietaką wesołą, kolorową no i on oczywiście będzie na zdjęciach
Ale się cieszę!!!!!
Już wstępnie obgadane z fotografem, który robił nam zdjęcia do ślubu
Tylko nie wiem czy w czerwcu robić, czy w lipcu..
Patu, Kaarolina lubią tę wiadomość
-
i ja sie witam
u nas jabłecznik był 3 dni temu, wczoraj zjedlismy do konca. a dzis sałatka
jedziemy po południu na rocznice u rodziny, będzie ponad 50 osób, na sali robią, wreszcie mąż pozna większość mojej rodziny
i robie większe zamówienie na Allegro. kilka smoczkow, butelka, ręcznik z kapturkiem, Oilatum, termometr mierzący w 10 sekund z miękką koncówką, nożyczki, szczotka, grzebyk, termometr do wody, łancuszek do smoczka itd itpjuz nie moge sie doczekac aż dojdzie!
Gosia, slicznie wyglądasz! fajna figurka
i świetny prezent od męża z tą sesjąja bym chyba wolała jednak w lipcu jak brzuszek większy ale to jak kto woli
swietna pamiątka będzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2014, 13:12
verynice, Gosia19 lubią tę wiadomość
-
Co do sesji brzuszkowych to często przy takich pracuję i dziewczyny wybierają różnie. Jedne chcą wcześniej inne kilka tygodni przed porodem. Żeby nie było ze szewc bez butów chodzi to ja też sobie zrobię i już postanowiłysmy z moim teamem że sesja odbędzie się w czerwcu. Może brzuch mniejszy Ale pod koniec można już spuchnać albo po prostu czuć się już źle.
verynice lubi tę wiadomość