Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej ja dzisiaj wybralam sie na lowy po lumpexach i powiem wam stracilam 40 zl a kupilam ok 40 rzeczy lacznie z kocem duzym recznikiem i rozkiem z polara jestem bardzo zadowolona
co do obiadu to byl bigos z mlodej kapustyakuszerka89, verynice, Patu, justyna14, dba lubią tę wiadomość
-
Gosia19 wrote:I zdecydowaliśmy się na wózek. Po dokładnym obejrzeniu wielu modeli wybraliśmy:
http://allegro.pl/mikado-aston-wozki-dzieciece-wielofunkcyjne-3w1-i4171139077.html (capuccino)
wózki mikado są super, moja siostra swój ma już przy drugim dziecku, w ciągłym użytku prawie od 4 lat i ciągle sprawuje się bez zastrzeżeń. Świetny wybór!Gosia19 lubi tę wiadomość
-
nenka to chyba nie straciłaś tylko zyskałaś? za 40 zl 40 sztuk ubrań i akcesoriów to niezła inwestycja:)
stardust, jak humor? chyba każda z nas ma taki dzień, że wszystko jest do dupy. I powiem tak jak to było w jakiejś piosence "musisz to przespać, przeczekać, przeczekać..." -
i zobaczcie co znalazłam u kolegi na FB:)
Gosia19, Io, stardust87, Kaarolina, madiiiii, turkawka, karolcia:)))), betina89, le'nutka, Patu, Nelus, justyna14, jovi81, kark, rabarbarka, Quatriona, Ewi25 lubią tę wiadomość
-
Karola wiesz, ze całkiem zapomniałam
Dziekuje i rownież wszystkiego najlepszego:-)
Kaarolina wrote:I tak z innej beczki wszystkim Karolinom które dzisiaj obchodzą imieniny życze wszystkiego co najlepsze i samych radosnych chwil))
Kaarolina lubi tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:nenka to chyba nie straciłaś tylko zyskałaś? za 40 zl 40 sztuk ubrań i akcesoriów to niezła inwestycja:)
stardust, jak humor? chyba każda z nas ma taki dzień, że wszystko jest do dupy. I powiem tak jak to było w jakiejś piosence "musisz to przespać, przeczekać, przeczekać..."kark lubi tę wiadomość
-
Muszę się pochwalić że zostałam ciocią o 14:09 moja szwagierka urodziła zdrowego Maksymiliana jak ja uwielbiam ten cud narodzin te łzy szczęścia już nie mogę się doczekać własnego porodu
madiiiii, stardust87, Fipsik, akuszerka89, Gosia19, verynice, Patu, justyna14, kark lubią tę wiadomość
-
akuszerka89 wrote:Mika, moja psina ma już prawie 2 lata, większa nie urośnie
)
a co to za rasa ? bo mi się podoba
co prawda mam już pieska najukochańszego na świecie jammniola który ma już 14 latek trochę niedosłyszy i niedowidzi
A te powiedzonka o dzidziach i o odmierzaniu czasu w tygodniach to u mnie się sprawdziło ale było odwrotnie pierwsze liczyłam w miesiącach a drugie w tygodniach a trzecie pewnie w ogóle nie będę liczyć
hela Ty jak prawdziwa Poznanianka z tymi "pyrkami" wyjechałaś u nas tak mówią
Ja też idę odpocząć odkąd od wczoraj łykam magnez to skurczy i twardego brzuszka już nie mamzobaczymy czy to pomoże na dłuższą metę
-
Okazuje się, że jednak nie kupimy fotelika z tej samej firmy co wózek, bo ponoć jest trochę za mały i dziecko szybko z niego wyrasta. Zastanawiam się nad maxi-cosi cabrio, ale czytam opinie, że dzieci strasznie się w nich pocą
Macie może jakieś doświadczenia z tym fotelikiem ? Albo możecie jakiś polecić ? Bo ja już głupieje od tych fotelików...
-
witam się z rana ja po nie przespanej ciężkiej nocy... Ledwo żyjesz i nie wiem co się dzieje mam nadzieje że przejdzie mi w ciągu dnia przejdzie. A Wambdziewczynki życzę udanego dniahttps://www.maluchy.pl/li-69187.png
https://www.maluchy.pl/li-72300.png -
Karolina możemy sobie podać rękę, ja tez miałam ciężka noc. Mała kopala cały czas, do tego co zamknęłam oczy to śniło mi sie ze jestem w sklepie i ze kupuje wozek.. uwaga! z jakims nieznajomym który ubzdural sobie ze to jego dziecko a ja nie mam sumienia mu powiedzieć ze tak nie jest hahaha ja nie wiem skąd mi sie te telenowele w głowie biorą!
teraz juz na nogach bo siostra poszła do pracy i zostałam z jej córeczka! Teraz tylko czekam na jej (czyt.moja) drzemkę o 12
udanego dnia
akuszerka89 lubi tę wiadomość
-
Ja też mało spałam, bo burza u nas w nocy była. A ja strasznie nie lubię burzy. Mały chyba czuł mój niepokój, bo wiercił się jak szalony, a teraz sobie śpi wyjątkowo długo
ale dobrze, że była ta burza, bo od razu lepszy humor mam
(głupia meteopatia).
Co do fotelików to my chyba weźmiemy od brata męża Peg Perego - podobno są bardzo dobre, a używany był tylko 5 razy w sumie. Ale problem jest taki, że wózki Peg Perego zupełnie mi nie pasują, a nie wiem czy ten fotelik można wczepić do innego