Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej:) śliczne są te Wasze zakupy. Ja na razie dostałam zakaz od męża na kupowanie rzeczy dla malucha, bo nie mamy gdzie tego trzymać, a w czerwcu ma przyjść do nas stolarz i zrobić nam wielką szafę, więc kupować mam po czerwcu:P
Hela - tą cukrzycą tak bardzo się nie martw, nawet jeśli potwierdzi się po obserwacji dobowej, to przy trzymaniu diety wszystko będzie ok. Najważniejsze że nie masz cukru w moczu, drożdżaki też się wyleczą jak przestaniesz jeść cukier.
A ja wczoraj miałam super dzień. Pojechaliśmy z M i moją mamą na działkę, oni kosili trawę, ja robiłam grilla i wyszywałam mój gobelin:) A dziś z racji tego, że nie mogę kupować nic dla dziecka to zainwestowałam siebie i zrobiłam manicure hybrydowe:DD I kupiłam trzecią parę takich samych trampekPaula55, Nelus, Kaarolina, dba, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
Nie
Czekam na pozytywne wieści mojej szwagierce przed 5 odeszły wody i do tej pory nic nie dała znać a teściowa to świruje z nerwów.... Ciekawa jestem na jakim etapie jest ale strasznie była zestresowana jak ostatni raz rozmawiałyśmy.
Patu lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim mamusiom i maluszkom
Ale fajne zakupyja swoje dzis powinnam dostać. Jak ktoś odbierze bo wybywam z mężem z domu na prawie cały dzień. Musi kupić jedną rzecz 200 km stąd a w pobliżu mieszka jego babcia. Pierwszy raz zostanie prababcia to chce się maz pokazać z żona w ciąży i choć zdjeci małej z 3d
zapowiada się super dzień.
A ja od kilku dni mam zachcianki na pomidory i winogron. Jem na okrągłowczoraj kupiłam po 3 kg
zbankrutuje a nie mogę się oprzeć
A mała kopie coraz częściej. Kiedy ona śpi?
Hela mam nadzieję ze wypuszcza Cię jutro ze szpitala. Będzie dobrze powodzenia
A jak tsh spada ft4 rośnie to dawkę się zmniejsza. Jak tsh rośnie ft4 spada to zwiększa. Oczywiście pisze bardzo ogólnie. Czasem np rosną albo spadają oba ostatnio tak miałam. Więc ufalabym bardziej polskim lekarzom. -
Dzień doberek
No i po raz drugi zostałam ciocią
Moja szwagierka urodziła synka 2800g 56 dł a na imię będzie miał chyba Gabriel
Podobno miała tragiczny poród wody jej odeszły przed godz 17 a urodziła przed 24. Dziecko podobno już chciało wychodzić a rozwarcia nie miała wystarczającego i w ostatniej chwili zrobili jej cesarkę. Ale teraz taka szzęśliwa bo małego tuli mówi że taki dziadek mały pozmarszczany
Oby nasze porody były lekkieKaarolina, stardust87, verynice, jovi81, madiiiii, Io, Nelus, aleksa.wawa, Patu, aswalda lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki. Tak marudziłam, że spać przez wiatr nie mogę, a jak zasnęłam to jak dziecko spałam
Nawet na siku w nocy nie wstałam co nie zdarzało mi się od kilku miesięcy. Obudziłam się chwilę po 7, wyspana jak nigdy
I od rana się za porządki wzięłam. Szybka przerwa na śniadanie i wracam do sprzątania
Miłego dnia dziewczyny
I maluszki
Paula55, akuszerka89, Io, verynice, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki. Ale dzisiaj cisza, mało nas chyba, albo te co mogą to pewnie sobie śpią, szczęściary. Do mnie dzisiaj przyjedzie kurier z kocykiem, już się nie mogę doczekać, mam nadzieje, że się nie rozczaruje, bo kosztował z przesyłka 94 zł (szok).
Wrzuce fotke wieczoremWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 08:57
-
verynice wrote:Dzień dobry mamusie
Śniadanko zjedzone, zaraz jadę na rynek po świeże warzywa i owoce. a Co do zachcianek to mogłabym na okrągło jeść arbuzy, galaretkę z truskawkami i nektarynkidba, Kaarolina, Beataa25, Paula55, Io, verynice, Fipsik, aleksa.wawa lubią tę wiadomość
-
Witajcie Mamuśki,
My jesteśmy szczęśliwi po wczorajszej wizycie :
Franek jest nadal Frankiem i waży 560g ! i wyprzedza wiek ciążowy o 2 tyg.
Lekarz potwierdził cc w okolicach 38 tygodnia. Nie wiem czy się z tego cieszyć czy martwić ale może to w mojej sytuacji będzie lepsze.
Powiedział że chociaż szyjkę mam ze stali 4,5cmW przyszłym tygodniu 3d u kardiolog i badanie przepływów i serduszka.
Miłego dnia ( u mnie szaro buro i ponuro ).kark, akuszerka89, Kaarolina, assantea, Paula55, Io, verynice, Gosia19, aleksa.wawa, Zaczarowana, aswalda lubią tę wiadomość
-
jovi81 wrote:Witajcie Mamuśki,
My jesteśmy szczęśliwi po wczorajszej wizycie :
Franek jest nadal Frankiem i waży 560g ! i wyprzedza wiek ciążowy o 2 tyg.
Lekarz potwierdził cc w okolicach 38 tygodnia. Nie wiem czy się z tego cieszyć czy martwić ale może to w mojej sytuacji będzie lepsze.
Powiedział że chociaż szyjkę mam ze stali 4,5cmW przyszłym tygodniu 3d u kardiolog i badanie przepływów i serduszka.
Miłego dnia ( u mnie szaro buro i ponuro ).jovi81 lubi tę wiadomość