X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze sklepu, matko jaki skwar :P Normalnie nie da się żyć
    Ale na dobry humor kupiłam kilka owoców i lody włoskie mmmm :D
    Tak więc zabieram się za przyrządzanie sałatki owocowej. Do zobaczenia

Paula55, verynice lubią tę wiadomość

• Io Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, na liście ciężarówek już się czerwiec zaczął rozpakowywać. Jeszcze tylko lipiec i sierpień i nasza kolej. :P Jeszcze kilka urodzi i będę w pierwszej 100.

verynice, kark lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj ale ciepełko :)
    Truskawki kupione - całe 2,5kg! :) Mąż mnie dzisiaj zabiera na basen :) pierwszy raz w ciąży i idę w stroju dwuczęściowym, bo nie będę specjalnie kupować jednoczęsciowego, jak generalnie za basenem nie przepadam :)

Aaaa i po raz kolejny powtarzam - kocham olx.pl - przed chwilą wróciłam od Pani, od której kupiłam matę edukacyjną za 50zł :) O taką jak ta poniżej - praktycznie nieużywana bo jej syn był już za duży na nią jak ją dostał :) Także po raz kolejny zaoszczędziłam kaskę :)
    2vlw5q9.jpg

Fipsik, ofcooo, aswalda lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam sobie na allegro lniane biodrówki do kolan. bo kurde bluzek/tunik ciazowych mam ze 100 a na dupe nie mam co do nich zalozyc :/

też matę kupiłam używaną :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:00

verynice lubi tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy któraś by chciała buciki/skarpetki lub czapeczki dziergane? Dostałam dużo, parę wybrałam sobie, ale z resztą nie mam co zrobić. Jak by któraś była zainteresowana to dodam zdjęcia

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verynice ty szperaczko jedna!!!! :) co ty masz za szczescie!! Albo talent :)
    Super ta mata :)

A ja mam pytanie... Od 2 dni nie moge sobie z kaszlem poradzic. Juz mnie brzuch boli a maly chyba tez ma dosc bo strasznie kopie!!! Co ja na ten SUCHY kaszel moge brac? Czuje jak bym sie udusic miala i juz mnie glowa od tego boli :(
    Ńic poza tym mi nie jest. Gardlo nie boli, nie mam goraczki. Poprostu chyba to krtan :/

Pije syrop z cebuli, herbate z miodem i cytryna, jem czosnek ale kaszel nie ustaje :/ plisssss heeelp!!!

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika 28 wrote:
    Hehe dzięki mamy trochę czasu to pójdziemy i będziemy szukać a Ty co też dawaj tu na te lody ;) mogę ci zdjęcie zrobić ;P
    Jeden Lenkiewicz jest koło pomnika Kopernika. Jak staniesz z nim (Kopernikiem) twarzą w twarz to w tych ogródkach na wprost po prawej stronie jest. A drugi jest na końcu ulicy Szerokiej (tej głównej na starym mieście), kawałek za Empikiem w stronę Baja Pomorskiego :)
    Ja niestety na lody nie mogę, bo 1. nie ma mnie dziś w Toruniu, 2. nie toleruję laktozy przez ciążę ;(
    Ale Wam życzę smacznego :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:27

Mika 28 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Verynice ty szperaczko jedna!!!! :) co ty masz za szczescie!! Albo talent :)
    Super ta mata :)

A ja mam pytanie... Od 2 dni nie moge sobie z kaszlem poradzic. Juz mnie brzuch boli a maly chyba tez ma dosc bo strasznie kopie!!! Co ja na ten SUCHY kaszel moge brac? Czuje jak bym sie udusic miala i juz mnie glowa od tego boli :(
    Ńic poza tym mi nie jest. Gardlo nie boli, nie mam goraczki. Poprostu chyba to krtan :/

Pije syrop z cebuli, herbate z miodem i cytryna, jem czosnek ale kaszel nie ustaje :/ plisssss heeelp!!!
    Mi na kaszel syrop Prenalen pomógł, ale chyba nie ma go w UK. Z domowych to wykrztuśnie działa malina. Więc najlepiej herbata malinowa (tylko sprawdź, żeby miała dużo owoców maliny, najlepiej ok 60%, bo niektóre "malinowe" herbaty mają po 2-3% owoców maliny) i do tego dolać syrop malinowy, taki zwykły co to się napój z niego robi. Powinno pomóc.

Paula55 lubi tę wiadomość

• verynice Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust - ale mi apetyt zrobiłaś, w przyszły weekend wyciągam męża do Torunia na lody! :D :) Już rok temu jak byliśmy to też się zapychałam :D mniam

Paula - szperaczka hihiihhi no nieźle :D ale pomału mi się kończą pomysły co jeszcze mogłabym wyszukać na olx.pl :D

Paula55 lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jeny, taki upał, a ja do papierów muszę zasiąść :| Tak mi się nie chce... ale mam mega zaległości.. Już koniec maja, a ja mam zrobione za styczeń tylko :| Pół dnia nie moje. No nic. Miłego popołudnia dziewczynki :*

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    Stardust - ale mi apetyt zrobiłaś, w przyszły weekend wyciągam męża do Torunia na lody! :D :) Już rok temu jak byliśmy to też się zapychałam :D mniam

Paula - szperaczka hihiihhi no nieźle :D ale pomału mi się kończą pomysły co jeszcze mogłabym wyszukać na olx.pl :D
    oj wybacz :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust dzieki. I tego sprobuje napewno bo sie wykoncze... Normalnie ryczec mi sie chce :/
    Najgorsze ze jak tak kaszle to mam wrazenie ze maly sie boi bo wierzga okropnie...

Verynice ja teraz u nas szukam i takie badziewie ze szok :/ co ludzie sprzedaja to masakra haha :)
    Ale jak cos wyszpera, to dam znac :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A prenalenu niestety nie ma tu :/
    A bylam w pl i tak myslalam czy kupic... Ale mysle ze skoro cala zime nie mialam mawet kataaru to przeciez w lecie chorowac raczej nie bede. Idiotka ze mnie :/ no trudńo. Trzeba jakos to przezyc :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nenka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze sie pchwalic kupilam laktator elektryczny
    http://akpolbaby.pl/pl/laktator/577-laktator-elektryczny-tommee-tippee-5010415230188.html
    kurde za 50 zl ale okazja dzisia byla moja przyjaciolka i sprawdzila go na wlasny cycu dziala !!! mowi ze jest extra

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka nowy za 50zl?????

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nenka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie uzywany
    nowy to byloby cos

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 13:05

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo bo wlasnie w szoku bylam haha :)

nenka lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nenka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biore sie teraz za segracje rozmiarami bo juz mam tego chyba duzo nie wie jak mam sie do tego zabrac jakos sil nie mam

• dba Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż mi pojechał wyciąć półki do szafy, jak zrobi mi te półki to czeka mnie segregacja ubranek. Mam ich sporo :)
    Czuję się beznadziejnie, jak tak będzie całe lato wyglądać to chyba faktycznie już w sierpniu urodzę :P Jedyne co dzisiaj zrobiłam to pranie wyprasowałam, jestem bez sił.

• nenka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pojechalam na targ i kupilam firany ale leza nie chce mi sie

‹‹ 680 681 682 683 684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: