Wrześniowe mamusie 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ojjj ale ciepełko
Truskawki kupione - całe 2,5kg!Mąż mnie dzisiaj zabiera na basen
pierwszy raz w ciąży i idę w stroju dwuczęściowym, bo nie będę specjalnie kupować jednoczęsciowego, jak generalnie za basenem nie przepadam
Aaaa i po raz kolejny powtarzam - kocham olx.pl - przed chwilą wróciłam od Pani, od której kupiłam matę edukacyjną za 50złO taką jak ta poniżej - praktycznie nieużywana bo jej syn był już za duży na nią jak ją dostał
Także po raz kolejny zaoszczędziłam kaskę
Fipsik, ofcooo, aswalda lubią tę wiadomość
-
Verynice ty szperaczko jedna!!!!
co ty masz za szczescie!! Albo talent
Super ta mata
A ja mam pytanie... Od 2 dni nie moge sobie z kaszlem poradzic. Juz mnie brzuch boli a maly chyba tez ma dosc bo strasznie kopie!!! Co ja na ten SUCHY kaszel moge brac? Czuje jak bym sie udusic miala i juz mnie glowa od tego boli
Ńic poza tym mi nie jest. Gardlo nie boli, nie mam goraczki. Poprostu chyba to krtan
Pije syrop z cebuli, herbate z miodem i cytryna, jem czosnek ale kaszel nie ustajeplisssss heeelp!!!
verynice lubi tę wiadomość
-
Mika 28 wrote:Hehe dzięki mamy trochę czasu to pójdziemy i będziemy szukać a Ty co też dawaj tu na te lody
mogę ci zdjęcie zrobić ;P
Ja niestety na lody nie mogę, bo 1. nie ma mnie dziś w Toruniu, 2. nie toleruję laktozy przez ciążę ;(
Ale Wam życzę smacznegoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:27
Mika 28 lubi tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Verynice ty szperaczko jedna!!!!
co ty masz za szczescie!! Albo talent
Super ta mata
A ja mam pytanie... Od 2 dni nie moge sobie z kaszlem poradzic. Juz mnie brzuch boli a maly chyba tez ma dosc bo strasznie kopie!!! Co ja na ten SUCHY kaszel moge brac? Czuje jak bym sie udusic miala i juz mnie glowa od tego boli
Ńic poza tym mi nie jest. Gardlo nie boli, nie mam goraczki. Poprostu chyba to krtan
Pije syrop z cebuli, herbate z miodem i cytryna, jem czosnek ale kaszel nie ustajeplisssss heeelp!!!
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Stardust - ale mi apetyt zrobiłaś, w przyszły weekend wyciągam męża do Torunia na lody!
Już rok temu jak byliśmy to też się zapychałam
mniam
Paula - szperaczka hihiihhi no nieźleale pomału mi się kończą pomysły co jeszcze mogłabym wyszukać na olx.pl
Paula55 lubi tę wiadomość
-
o jeny, taki upał, a ja do papierów muszę zasiąść
Tak mi się nie chce... ale mam mega zaległości.. Już koniec maja, a ja mam zrobione za styczeń tylko
Pół dnia nie moje. No nic. Miłego popołudnia dziewczynki :*
-
verynice wrote:Stardust - ale mi apetyt zrobiłaś, w przyszły weekend wyciągam męża do Torunia na lody!
Już rok temu jak byliśmy to też się zapychałam
mniam
Paula - szperaczka hihiihhi no nieźleale pomału mi się kończą pomysły co jeszcze mogłabym wyszukać na olx.pl
verynice lubi tę wiadomość
-
Stardust dzieki. I tego sprobuje napewno bo sie wykoncze... Normalnie ryczec mi sie chce
Najgorsze ze jak tak kaszle to mam wrazenie ze maly sie boi bo wierzga okropnie...
Verynice ja teraz u nas szukam i takie badziewie ze szokco ludzie sprzedaja to masakra haha
Ale jak cos wyszpera, to dam znacverynice lubi tę wiadomość
-
musze sie pchwalic kupilam laktator elektryczny
http://akpolbaby.pl/pl/laktator/577-laktator-elektryczny-tommee-tippee-5010415230188.html
kurde za 50 zl ale okazja dzisia byla moja przyjaciolka i sprawdzila go na wlasny cycu dziala !!! mowi ze jest extra -
mąż mi pojechał wyciąć półki do szafy, jak zrobi mi te półki to czeka mnie segregacja ubranek. Mam ich sporo
Czuję się beznadziejnie, jak tak będzie całe lato wyglądać to chyba faktycznie już w sierpniu urodzęJedyne co dzisiaj zrobiłam to pranie wyprasowałam, jestem bez sił.