X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Wrześniowe mamusie 2014
Odpowiedz

Wrześniowe mamusie 2014

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam ze sklepu, matko jaki skwar :P Normalnie nie da się żyć
    Ale na dobry humor kupiłam kilka owoców i lody włoskie mmmm :D
    Tak więc zabieram się za przyrządzanie sałatki owocowej. Do zobaczenia

Paula55, verynice lubią tę wiadomość

• Io Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę, na liście ciężarówek już się czerwiec zaczął rozpakowywać. Jeszcze tylko lipiec i sierpień i nasza kolej. :P Jeszcze kilka urodzi i będę w pierwszej 100.

verynice, kark lubią tę wiadomość

dqpr3e5ebayuirbn.png
  • verynice Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojjj ale ciepełko :)
    Truskawki kupione - całe 2,5kg! :) Mąż mnie dzisiaj zabiera na basen :) pierwszy raz w ciąży i idę w stroju dwuczęściowym, bo nie będę specjalnie kupować jednoczęsciowego, jak generalnie za basenem nie przepadam :)

Aaaa i po raz kolejny powtarzam - kocham olx.pl - przed chwilą wróciłam od Pani, od której kupiłam matę edukacyjną za 50zł :) O taką jak ta poniżej - praktycznie nieużywana bo jej syn był już za duży na nią jak ją dostał :) Także po raz kolejny zaoszczędziłam kaskę :)
    2vlw5q9.jpg

Fipsik, ofcooo, aswalda lubią tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kupiłam sobie na allegro lniane biodrówki do kolan. bo kurde bluzek/tunik ciazowych mam ze 100 a na dupe nie mam co do nich zalozyc :/

też matę kupiłam używaną :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:00

verynice lubi tę wiadomość

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Fipsik Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy któraś by chciała buciki/skarpetki lub czapeczki dziergane? Dostałam dużo, parę wybrałam sobie, ale z resztą nie mam co zrobić. Jak by któraś była zainteresowana to dodam zdjęcia

c55fcsqv7zvb1aan.png
    gyxw8u69g8jufhg3.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Verynice ty szperaczko jedna!!!! :) co ty masz za szczescie!! Albo talent :)
    Super ta mata :)

A ja mam pytanie... Od 2 dni nie moge sobie z kaszlem poradzic. Juz mnie brzuch boli a maly chyba tez ma dosc bo strasznie kopie!!! Co ja na ten SUCHY kaszel moge brac? Czuje jak bym sie udusic miala i juz mnie glowa od tego boli :(
    Ńic poza tym mi nie jest. Gardlo nie boli, nie mam goraczki. Poprostu chyba to krtan :/

Pije syrop z cebuli, herbate z miodem i cytryna, jem czosnek ale kaszel nie ustaje :/ plisssss heeelp!!!

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika 28 wrote:
    Hehe dzięki mamy trochę czasu to pójdziemy i będziemy szukać a Ty co też dawaj tu na te lody ;) mogę ci zdjęcie zrobić ;P
    Jeden Lenkiewicz jest koło pomnika Kopernika. Jak staniesz z nim (Kopernikiem) twarzą w twarz to w tych ogródkach na wprost po prawej stronie jest. A drugi jest na końcu ulicy Szerokiej (tej głównej na starym mieście), kawałek za Empikiem w stronę Baja Pomorskiego :)
    Ja niestety na lody nie mogę, bo 1. nie ma mnie dziś w Toruniu, 2. nie toleruję laktozy przez ciążę ;(
    Ale Wam życzę smacznego :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 12:27

Mika 28 lubi tę wiadomość

Moje maleństwo [*] 30.07.13 (5tc) |
    Drugie maleństwo [*]7.10.2015 (7tc)
    f2wljw4zsezkkurs.pngmhsv9vvjv50e03h0.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Verynice ty szperaczko jedna!!!! :) co ty masz za szczescie!! Albo talent :)
    Super ta mata :)

A ja mam pytanie... Od 2 dni nie moge sobie z kaszlem poradzic. Juz mnie brzuch boli a maly chyba tez ma dosc bo strasznie kopie!!! Co ja na ten SUCHY kaszel moge brac? Czuje jak bym sie udusic miala i juz mnie glowa od tego boli :(
    Ńic poza tym mi nie jest. Gardlo nie boli, nie mam goraczki. Poprostu chyba to krtan :/

Pije syrop z cebuli, herbate z miodem i cytryna, jem czosnek ale kaszel nie ustaje :/ plisssss heeelp!!!
    Mi na kaszel syrop Prenalen pomógł, ale chyba nie ma go w UK. Z domowych to wykrztuśnie działa malina. Więc najlepiej herbata malinowa (tylko sprawdź, żeby miała dużo owoców maliny, najlepiej ok 60%, bo niektóre "malinowe" herbaty mają po 2-3% owoców maliny) i do tego dolać syrop malinowy, taki zwykły co to się napój z niego robi. Powinno pomóc.

Paula55 lubi tę wiadomość

• verynice Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust - ale mi apetyt zrobiłaś, w przyszły weekend wyciągam męża do Torunia na lody! :D :) Już rok temu jak byliśmy to też się zapychałam :D mniam

Paula - szperaczka hihiihhi no nieźle :D ale pomału mi się kończą pomysły co jeszcze mogłabym wyszukać na olx.pl :D

Paula55 lubi tę wiadomość

dqprpx9ikjqhrova.png
  • stardust87 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o jeny, taki upał, a ja do papierów muszę zasiąść :| Tak mi się nie chce... ale mam mega zaległości.. Już koniec maja, a ja mam zrobione za styczeń tylko :| Pół dnia nie moje. No nic. Miłego popołudnia dziewczynki :*

• stardust87 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    verynice wrote:
    Stardust - ale mi apetyt zrobiłaś, w przyszły weekend wyciągam męża do Torunia na lody! :D :) Już rok temu jak byliśmy to też się zapychałam :D mniam

Paula - szperaczka hihiihhi no nieźle :D ale pomału mi się kończą pomysły co jeszcze mogłabym wyszukać na olx.pl :D
    oj wybacz :)

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stardust dzieki. I tego sprobuje napewno bo sie wykoncze... Normalnie ryczec mi sie chce :/
    Najgorsze ze jak tak kaszle to mam wrazenie ze maly sie boi bo wierzga okropnie...

Verynice ja teraz u nas szukam i takie badziewie ze szok :/ co ludzie sprzedaja to masakra haha :)
    Ale jak cos wyszpera, to dam znac :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A prenalenu niestety nie ma tu :/
    A bylam w pl i tak myslalam czy kupic... Ale mysle ze skoro cala zime nie mialam mawet kataaru to przeciez w lecie chorowac raczej nie bede. Idiotka ze mnie :/ no trudńo. Trzeba jakos to przezyc :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nenka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musze sie pchwalic kupilam laktator elektryczny
    http://akpolbaby.pl/pl/laktator/577-laktator-elektryczny-tommee-tippee-5010415230188.html
    kurde za 50 zl ale okazja dzisia byla moja przyjaciolka i sprawdzila go na wlasny cycu dziala !!! mowi ze jest extra

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka nowy za 50zl?????

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nenka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie uzywany
    nowy to byloby cos

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2014, 13:05

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo bo wlasnie w szoku bylam haha :)

nenka lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nenka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biore sie teraz za segracje rozmiarami bo juz mam tego chyba duzo nie wie jak mam sie do tego zabrac jakos sil nie mam

• dba Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mąż mi pojechał wyciąć półki do szafy, jak zrobi mi te półki to czeka mnie segregacja ubranek. Mam ich sporo :)
    Czuję się beznadziejnie, jak tak będzie całe lato wyglądać to chyba faktycznie już w sierpniu urodzę :P Jedyne co dzisiaj zrobiłam to pranie wyprasowałam, jestem bez sił.

• nenka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pojechalam na targ i kupilam firany ale leza nie chce mi sie

‹‹ 680 681 682 683 684 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ